Elendig kundeservice som Erhvervskunde. Har nu af 4 omgange prøvet at kontakte support (det er svært at komme forbi AI robotten) og hver gang har jeg skrevet med en medarbejder, der mest af alt virked... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nej nej nej gud fader..nu skal der opdateres hver 7. Dag fordi idiotiske komplet cirkus agtige platte og værdiløse lalle glade elementer er blevet en del af en seriøs Ting som at behandle pengesager.... Ver más
Jeg er dybt skuffet over MobilePay's håndtering af min faktura. Jeg modtog aldrig den oprindelige faktura, og uden nogen form for kommunikation fra jer er sagen pludselig sendt til inkasso. Nu står je... Ver más
Efter at Danske Bank solgte en stor ejerandel af MobilePay har app'en udviklet sig i en meget uheldig retning. App'en, der før fremstod enkel og nem at betjene har nu udviklet sig til et rent kaos, de... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
MobilePay er en app, der gør det nemt at betale i forretninger, på webshops og i apps. Og ikke mindst gør det nemt at overføre penge til venner og familie. Vi kalder MobilePay en digital pung med plads til flere kort. Hvert betalingskort sin betaling.
Información de contacto
Vester Søgade 10, 6. sal, 1601, København V, Dinamarca
- 45 144 447
- mobilepay.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ufattelig...
Samme tekst til MobilePay og Power;
For 10 måneder siden købte jeg én vare for kr. 11.158,02,- hos Power, med betaling igennem MobilePay.
Senere samme dag annullerede jeg ordren, fordi det ikke var den rigtige model.
I ti måneder har pengene dog stået, som reserveret hos MobilePay, og det på trods af utallige skriverier frem og tilbage til både Power og MobilePay.
Forstår ikke
Forstår ikke, at mobilepay konstant sender beskeder: Siri siger:
Betal penge.
Møg-irriterrende.
Dårlig service og teknisk system samt dårlig information
Vis jeg kunne som kunde hos MobilePay har jeg simpelthen valgt 0 stjerner.
Jeg ringer ligesom ind til MobilePay pga jeg sidder i denne situation pga Mobilpays tekniske fejl. At op til flere gange bliver jeg smidt ud når jeg skulle til at opføre penge fx eller fx sende til uddannet menes med bekendte man kender der har et dansk nummer. Ang nogle regninger. Da jeg har nødsaget at skulle slette min profil samt downloade og hente ingen at men er SÅÅ DÅRLIG OPLYST. Om at pga man har navne/adresse beskyttelse kan man ikke få sin MobilePay profil gendannet pga de mener det ikke er nok information jeg har vitterlig sendt alle mine informationer for flere år / måneder og hun kunne se sidst hvornår jeg havde oprettet en profil. Som var i december efter næsten samme problem. Hvor jeg fx ikke kunne logge ind jeg er ved at være så skide træt af deres system fordi de åbenbart har det med at DET KUNNER TIRSDAG OG ONSDAG det ville være bedst at fjerne din navn/adressebeskyttelse fra ens kommune selvom dette ikke ønskes pga private årsager. Og derfor kan jeg kun scanne mit pas 1 gang hvor alt er okay indtil den siger SØGER EFTER PAS!! Jeg har Ærligt kørt rundt i Manniche Og stadigvæk ikke fået den hjælp jeg har ringet for og bedt om jeg får at vide en ting er den ene person og en anden ting at den anden person og så bilder hun mig egentlig ind i og siger at det har han kollega ikke sagt men det er jo klart fordi når man er kollega så hjælper man jo hinanden hvis der er noget modgang igennem kunderne og jeg har været i gang siden denne her episode faktisk siden klokken 7 om morgenen til nu hvor jeg ikke har kunne scanne mit pas hvor den stadigvæk siger op til flere gange at den søger efter pas og jeg skal hele tiden køre min telefon rundt om det forbandede pas i Gud og hvor lang tid og der sker ikke en skid og jeg ringede endda at høre om det kunne have noget med om han havde en udenlandsk pas eller en dansk pas de fortæller mig at det var underordnet og det var lige meget så længe den havde sådan en chip som min pas også har som et helt normalt dansk pas her jeg forklarede op til flere gange at jeg har regninger der skal betales præcis i dag den 28. februar 2025 og de tager kun igennem MobilePay hvor den anden person jeg så snakkede med for cirka en halv time siden fortæller mig at at jeg bare lige kan ringe til de her mennesker her og bede om en girokort og jeg bare lige kan bede om deres bankoverførsel nummer men det kan jeg nemlig ikke fordi at de har hverken girokort eller registreringer af kort oplysninger som registreringsnummer og kontonummer og hvorfor de har valgt at gøre det på den måde det ved jeg ikke så nu sidder jeg med 💩 til halsen jeg kan ikke betale mine medmennesker deres penge og jeg kan ikke få lov til at betale min regninger fordi de mener at jeg skal vente helt til på mandag og så godt som jeg kender dem at de er meget utilfreds med i forvejen at pengene ikke går ind præcis den 31. eller 30. sidst i måneden og derfor kan de ikke vente med til at det skal betales enten den 1 eller den 5 i måneden, Og det har jeg fuld forståelse for fordi jeg vil også blive sur hvis det var jeg ikke fik min penge til tiden så at de mener at man skal vente en tirsdag eller enten en onsdag for at ændre sit navne beskyttelse så kan jeg ikke få lov til at oprette min profil ved at gendanne den igen og så bilder den 1 person mig ind hende som jeg talte med, ind at de vil snart få på et tidspunkt i en afdeling som har noget med de her pas oplysninger gøre så de bedre kan hjælpe dig at guide dig igennem de her vejledninger her hvordan tingene skal gøres fordi det hende her den første person ikke hjælpe mig med og jeg siger hvad gør jeg så i den her søvn her jamen der er jo ikke så meget at gøre end at du prøver at bruge din telefon og så kører den rundt på dit pas og så indtil det bliver ved med at se om det kan lykkes og det fortæller jeg så vedkommende at det har jeg gjort siden klokken 7 og jeg nægter at skal stå og bruge hele min morgen/middag og eftermiddag aften og nat til at jeg kan få tilladelse til at kunne komme ind på min profil igen på grund af sådan en lille teknisk fejl de har haft inde hos dem og jeg så er end i denne her situation og så siger personnummer to at hun synes ikke det var særlig længe at man skulle vente til på tirsdag eller onsdag når jeg ligesom ringer i dag for at få noget hjælp da jeg problemet her opstået i dag så går man også ud fra som person at man faktisk gerne vil have den hjælp Men jeg følte bare jeg blev høvlet ned over at jeg skulle belære os af nogle ting at det kunne man ikke og sådan og sådan noget sådan og ja
Jeg fortæller så til personnummer to at jeg synes ærlig talt at de kunne gøre deres arbejde meget bedre så man ikke skulle stå og vente så mange dage på grund af sådan en her ting så derfor skal I have nul stjerner i fortjener simpelthen ingen stjerner i det hele Taget i tager ikke folk seriøs i belærer folk i noget i ikke har forstand på at fortælle om sådan 😡
Useless crap
Det er nu heller ikke muligt at give…
Det er nu heller ikke muligt at give feed-back mere - det er nok fordi de kun får negative feed-back.
Man kan stadig IKKE logge in via mail-adresse.
Man kan stadig IKKE se gebyret på HVER enkelt betaling.
Det er UFATTELIGT, at de ikke vil hjælpe deres kunder.
Jeg GLÆDER så meget til at der kommer et fornuftigt alternativ - så er jeg ikke mere på GetPaid = Get Bøvl.
mobilpay OK efter nogle problemer
Før fungererede mobilpay fint men nu .
Har ikke haft Mobilepay de sidste 2…
Har ikke haft Mobilepay de sidste 2 måneder pga. jeres super opdatering !!! Den virker bare ikke på os der har gamle telefoner Huawie p9 Lite Andriode V 7.0 og der er prøvet og geninstaller appen + det er prøvet på en anden tlf. magen til den kan ikke finde landet når man starter appen
Problemfrit siden starten
Syntes, MobilePay har været meget problemfrit for mig i det lille årti, jeg nu har brugt appen i. Det har altid været brugervenligt, så kan varmt anbefales til en online handel!
I'm not going to use this product in my…
I'm not going to use this product in my business anymore. It is expensive, difficult to use and customer service is not helpful. I was just charged a huge fee for a faulty transaction that I did not initiate and am going through a Kafkaesque process to get the cost back.
Mobilepay er blevet UBRUGELIGT!!
Mobilepay er IKKE FORBRUGERVENLIGT efter den nye opdatering!!!
Der kan ikke længere følges med i hvor meget du har brugt af dit maksimum - den mulighed er blevet fjernet.
Man får ikke nustillet maksimum ved årsskift men i stedet pr. 12. april - OG DET ER IKKE EN NULSTILLING!
Derimod en MÆRKVÆRDIG måde, hvor du får forøget dit maksimum for hver dag, med det beløb du brugte samme dato året før.
HVORDAN I ALVERDEN SKAL VI SOM FORBRUGERE KUNNE OVERSKUE DET?!?!?!?
Vi kan netop ikke se hvad der er brugt den dag året før - og så dagen efter - og dagen efter igen.
DETTE ER SIMPELTHEN EN OMMER FRA MOBILEPAY!!!!
Vi er mange der må finde alternative løsninger!!!
I’m sorry, enough is enough! Greedy!
I’m sorry, and though I know you are a business who profits through your
Consumers, I truly welcome SWISS! Changing the terms of agreement is
Just to increase your profits - and of course, you are a Private equity who needs to make money!
But as soon as the Swedish SWISS is possible, you are OUT of my possibility to transfer money. 1% over the 4.000 is not OK! Even though I might only do that a
few times a year.
Baseret på den seneste hændelse.
Baseret på den seneste hændelse.
Jeg brugte det forkerte kort under betaling og appen fryser så man ikke længere kan bruge den.
Helt værdiløst og heldigt at jeg ikke stod i en situation som så ofte hvor jeg er afhængig af betalingsmetoden.
Elendig UX hele vejen rundt
Alt fra deres hjemmeside til app levere en elendig UX. Det er som om ingen har overblik over hvordan man skaber en god kundeoplevelse hele vejen rundt.
Virkelig dårlige nye vilkår i har gang i
MobilPay er en Svindelplatform
Min gamle mor på 80 år, er lige blevet bedraget for 10.000 kr.. Det er alt for let at snyde mennesker.
a) Det er en svindelplatform
b) Det er en reklameplatform (gave muligheder)
c) Det er en Gebyrplatform
Familien har nu alle slettet Mobilpay, hjælp og gør det samme, mennesker udnyttes af bankerne.
VH Claus
FÅR DU ET GEBYR !!!
Hvordan i alverden kan en professionel virksomhed skrive: Fra 24. marts får*) du et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kroner.
Et gebyr er da ikke noget man får, men noget man betaler.
*) der kunne stå
1) skal du betale et gebyr
2) trækker vi et gebyr
3) pålægges du et gebyr
Grådighed
Det er gået støt ned af bakke for mobilpay. Først fusionerede de med vipps og fordyrede derved omkostningerne drastisk for butikker, så mange valgte at opsige samarbejdet. Og nu kræver de procenter for overførsler over 4000kr. Utroligt dumt.
Jeg vil personligt begynde at lave straks overførsler istedet. Grådhighed skal ikke belønnes. Og ja så glæder vi os til Apple cash kommer til Danmark. Så kan mobilepay forhåbentligt lukke butikken
Om et år er det nok 0,99% (hvorfor ikke…
Om et år er det nok 0,99% for samtlige overførsler (hvorfor ikke kalde det 1%) ligesom erhvervsdrivende betaler. Hvorfor overhovedet sætte det i verden når alle taber på det. MobilePay er et af de mange smarte finansielle aktører, som dræner almindelige mennesker for penge DROP MobilePay
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.