Fake butik.
De svarer ikke, har hævet penge og har ikke modtaget varen.
Fake butik.
De svarer ikke, har hævet penge og har ikke modtaget varen.
I august købte jeg to par kompressionsstrømper hos Modana igennem Deal.dk, da de kom fandt jeg ud af at de var for små, hvor efter jeg skrev til Deal cc Modana, hvordan jeg skulle forholde mig, da jeg gerne ville have dem byttet, til et nummer større, allerede samme dag fik jeg mail fra Modana, at jeg bare skulle sende dem retur, og skrive hvilken størrelse de skulle byttes til. Dette gjorde jeg dagen efter. Siden har jeg ikke hørt noget fra dem, ej heller fået hverken strømper, eller pengene retur🥲
Jeg har været cc på en mail fra Deal.dk hvor de rykker Modana for svar.
Jeg synes det er en dyb useriøs måde at drive virksomhed på, det er jo svindel.
Så min advarsel skal være, hold jer langt væk fra Modana.
Kundeservice hos Modana rigtig god og lyttende.
Jeg havde bøvl med et par buksespænder. Efter lidt billededokumentation og lyttende forklaring tilbød Mogana mig nye spænder. Fin service tak
Mv
Karl Paulsen
Købte et knæbind hvor elastikkerne var for korte, vi skrev lidt sammen,De spurgte om jeg kunne bruge en anden farve så ville de da sende et nyt, jeg sagde ja tak, og dagen efter kunne jeg hente mit knæbind 😎 det er da rigtig god service 😎 og det nye passer perfekt. Tak til Modana 😎⭐️😎
Bestilte 3 sømløse bh’er , sort, beige, hvid,
Varen kommer ikke 5 dage efter som lovet, så jeg ringer til firmaet flere gange og får en tlfsvarer hver gang, og der bliver ikke sagt noget om at det er dette firma, blot tlfsvarer, så man kan kun tro det er forkert nr,
Kontakter deal.dk som varen er købt igennem , de er behjælpelige og vil tage kontakt til firmaet,
Varen kommer så en uge efter
Dog lever varen ikke op til mine forventninger: får en mørkebrun bh i stedet for en beige, der er ikke størrelse skrevet i bh’en. Stropperne er meget korte selv om de er reguleret helt ud, Kvaliteten er ikke som det ser ud på billedet, Der ligner det lycra i blank materiale.
Disse jeg har fået er ribbomuldsagtige
Er skuffet over købet.
Vh hanne
Modana har et "træningselastik" sæt , deres pris der inde koster 499.-, på deal.dk koster sættet 219.-, men på hverdag.dk koster samme sæt 80.- ( dette kræver dog medlemsskab, MEN der er KUN en besparelse på 38 % , så det her lugter meget kraftigt af overpris fra modana.dk side af. Jeg har fået et mindre godt indtryk af deal.dk og deres tilbud.
Más información sobre otros tipos de reseñas.