Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte 2 stk jakker. De ligner slet ikke billedet - men ligner 2 natskjorter som vi aldrig ville bruge Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burde være ulovligt at foregive, man er et dansk firma, når man sælger Kinesisk L**t. Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er løgn løgn løgn! Jeg havde aldrig nogensinde købt noget s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

PAS PÅ, deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfælde kan vi foreslå, at du sender det tilbage til følgende adresse: Land:China Provins:Guangdong By:Dongguan Returadres... Ver más

1,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

PAS PÅ!!!

Land:China
Provins:Guangdong
By:Dongguan
Returadresse: 2 / F, Kang Zhong Building, No.2 Commercial Second Street, Niushan Zhong Wu Wei, Dongcheng
Postnummer: 523000
Til: Yunling Warehouse
Telefonnummer: 15999546596
og vi skal betale for post!! SHAME.

3 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har 25.juni 2023 bestilt 2 kjoler…

Jeg har 25.juni 2023 bestilt 2 kjoler hos Mode København. Har ikke modtaget bekræftelse. Heller ikke på spam. Pengene er blevet trukket på min konto d. 27. Juni. Der er to forskellige kontaktadresser på deres hjemmeside. Begge mine henvendelser er kommet retur. Adresserne eksisterer ikke.

25 de junio de 2023

Sandaler med fejl

Har bestilt 3 par sandaler. De kom havde mærker i skindet, da de bare var sendt i pose.
Jeg havde desværre ikke tjekket trustpilot, hvilket er min skyld.
Skrev efter returlabel, de vil have billeder. Jeg ønsker kun at returnere dem. Men læser her, at andre ikke får pengene retur.
Så må beholde sandalerne.
Utrolig dårlig kundeservice, lang leveringstid, ugyldig email adresse.

29 de junio de 2023

SVINDEL FIRMA

Det værste svindel firma ever, de burde helt ærligt meldes til politiet. Hold nu kæft hvor de lyver, de skriver på mail at der ligepludselig er 15 - 20 ugers leveringstid :-( ved mig er det godt nok ikke vildt mange penge det drejer sig om, men det er på INGEN måde ok og de må slet ikke trække nogle penge før varen er sendt og dette har de gjort :-(

26 de junio de 2023

FUP FIRMA -KØB ALDRIG NOGET DER

FUP FIRMA -KØB ALDRIG NOGET DER. DU MISTER KUN DINE PENGE. Har bestilt 6/4-23 og har INTET modtaget. Har skrevet 15 gange på deres mail. De svarer ikke. De lover hurtig svar på deres chat - den svarer de heller ikke. De blokere chatten hvis man skriver mere end en gang. FUP FIRMA MED MEGET SMÅ MENNESKER ANSAT. De må have en meget grim smag i munden. FØJ

6 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilt en trøje som ikke tilnærmelig…

Bestilt en trøje som ikke tilnærmelig stod i forhold til billede. Str xl kunne været 10 år. DET ser ud som noget der fra dem er købt på WISH og solgt videre. Man tror der handles med et dk firma, varen kommer fra Kina og man kan ikke tilbagereturnere. Post nord har ikke plads til adressen og det koster over 200kr. Så KØB ALDRIG NOGET FRA FIRMAET HANRIK PEDERSEN MODE KØBENHAVN 😡 jeg opgav at sende retur😖

13 de marzo de 2023

Elendig på alle måder.

Elendig på alle måder.
Størrelse, kvalitet, farve.
Markedsført som bæredygtigt tøj leveret fra Københavner firma, men kommer fra Kina!
Køb IKKE!

10 de marzo de 2023

Det er et fup firma

Det er et fup firma, hold jer langt væk. Varen ikke nødvendigvis det du får og så skal du selv betale for sende den retur og så får man et tilgodebevis, som man så kan få en ny lortevare for.

9 de marzo de 2023

FUP OG SVINDEL

FUP OG SVINDEL
Desværre skal der gives en stjerne for at kunne anmelde.
Jeg har dummet mig max., men er desværre ikke alene.
KØB IKKE HOS DETTE FIRMA.
INTET LEVER OP TIL DET DE SKRIVER.
Har modtaget ordre 9.3.23 bestilt 19.2.23
Penge hævet 21.2.23
Ordren er sendt fra Kina
Matcher hverken design, størrelse, materiale, kvalitet eller den bæredygtighed de lover.
De burde skamme sig!!!

9 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb ikke fra denne hjemmeside

Køb ikke fra denne hjemmeside. Har købt en jakke, som dog er kommet, men vil gerne returnere den. Har forsøgt at få kontakt til dem uden held, de svare ikke tilbage, så har mistet 600 kr, på et produkt der ikke passer.

22 de febrero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.