Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte 2 stk jakker. De ligner slet ikke billedet - men ligner 2 natskjorter som vi aldrig ville bruge Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burde være ulovligt at foregive, man er et dansk firma, når man sælger Kinesisk L**t. Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er løgn løgn løgn! Jeg havde aldrig nogensinde købt noget s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

PAS PÅ, deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfælde kan vi foreslå, at du sender det tilbage til følgende adresse: Land:China Provins:Guangdong By:Dongguan Returadres... Ver más

1,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

ModeKøbenhavn - useriøst firma

Siden jeg bestilte kjoler hos ModeKøbenhavn har jeg skrevet flere mails til firmaet. ModeKøbenhavn svarer aldrig. Sidst skrev jeg således:
"Hej
Der drejer sig om ordrenr. 1970.
Jeg bestilte i alt 5 kjoler, som jeg har betalt i alt 1.350,61 kr. for. Jeg har kun modtaget 3 kjoler. Hvornår sender I de sidste 2 kjoler? Ellers vil jeg gerne have pengene retur for dem!
De manglende kjoler er:
Kyoto kjole kollektion 2023 Blå / XL
VT_FQCUMY26WJ (-28,28 kr.)   1     282,75 kr.
254,47 kr.

og
Casual kjole til kvinder Blå / 2XL   1     371,95 kr.

Det skal dog nævnes, at jeg ikke er tilfreds med de 3 kjoler, som jeg har modtaget. I skriver på jeres hjemmeside, at tøjet er danskproduceret, at hvert stykke tøj er omhyggeligt håndlavet og kvalitetskontrolleret. Ingen af de 3 modtagne kjoler lever op til disse krav. Ingen af kjolerne er håndsyet. De er "Made in China".
Den modtagne "Mørkeblå Kyoto kjole i 2XL" er helt klart lavet af andet stof end den på billedet. Den er uden facon - bare lige op og ned, og ærmerne er helt anderledes og usmarte. Desuden er der flere steder huller i syningen / manglende syning.

Jeg insisterer på, at jeg
enten får tilsendt de manglende 2 kjoler
eller får pengene retur for de manglende kjoler
Derudover vil jeg gerne have et afslag i prisen på 50 % for de modtagne 3 kjoler, da de ikke langt fra lever op til forventningerne.
Sker dette ikke inden for overskuelig tid, vil I blive politianmeldt for tyveri.

Turi Juul-Lassen

15 de julio de 2023

Total SVINDEL

Total SVINDEL. Lad dig ikke narre af den danske hjemmeside (med lidt dårligt sprog). Bestilte 2 skorte der angiveligt skulle være lavet i den bedste kvalitetsbomuld og produceret lokalt(Danmark).
Modtog efter 3 ugers ventetid 2 ekstremt syntetiske skjorter (100 % polyester) med dårlige syninger og ingen labels isyet, med hvilket materiale det er, vaskeanvisning eller produktionsland. Samtidig er returnerings proceduren meget u-overskuelig og firmaet skal godkende ens grunde til at returnere varen. Samtidig læser jeg så her på Trustpilot at kunder kun er blevet tilbudt 20 % af købsprisen. Det er rent SVINDEL og jeg ærgrer mig over ikke at have løst Trustpilot inden jeg afleverede 440 kr til dette svindelfortagende. Jeg må bare anse pengene for tabt.

20 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fup firma. Køb ikke fra dette firma

Fik ikke tjekket på trustpilot først. Svindelfortagende - str. passer ikke. Ingen mulighed for at sende varer retur - eller jo det koster 292 kr eller mere og man bærer selv hele ansvaret for at varen kommer retur til Kina!!!! Først når varen er modtaget i Kina kan man måske få sine penge. Køb ikke fra dette firma. Fup og svindel!!!!!! Øv

8 de julio de 2023

Utrolig dårlig retur

Utrolig dårlig retur. El slet ingen returret. De skal først ta stilling til om de vil ta det retur. Kunne ikke passe mine kjoler jeg bestilte og de ville ikke ta dem tilbage. Jeg kunne få 20%, men hvad skal man med kjoler man ikke kan passe.
De insistere på jeg skal ta 25 % pga returomkostningerne.

17 de julio de 2023

Kæmpe svindelfirma

Kæmpe svindelfirma
Kan kun skrive nøjagtigt det samme som alle de øvrige anmeldelser, og jeg havde desværre ikke tjekket firmaet først. Bør politianmeldes da det er bevidst svindel
Britta

Fup firma!!

Fup firma!!! Utroligt hvordan mennesker kan have behov for at fuske andre!!!! Føj! Desværre er pengene hævet og har ikke modtaget mine varer! Troede jeg støttede den lokale kbh handel men desværre… Varene er afsendt fra Kina…

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer væk fra dette firma

Nå, jeg skulle have læst Trustpilot, før jeg handlede med dette firma. En måneds levering, to par sko i forkert størrelse og i anden model, end der var bestilt. Fik kun 25% refunderet, da de ikke ville refundere det fulde beløb, men er nu brændt inde med to par sko, som jeg ikke kan bruge. Hold jer væk fra dette firma.

Elendig kundeservice

For det første burde IKKE ha nogen stjerner.
Købte 2 skjortekjoler som ikke lever op til det jeg troede jeg havde købt.
De er alt for små i str selvom det skulle være en onesize. Jeg bruger normal L så burde kunne passe dem.
De starter med at ville give 20 % i retur. Men det vil jeg ikke acceptere, så vil de gå med til 25%- hvilket jeg heller ikke vil acceptere. Nu må vi se hvor det ender. Handler der i hvert fald IKKE mere 🤬🤬

14 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik efter et stykke tid sendt en kjole…

Fik efter et stykke tid sendt en kjole xl( som svarede til en s) og da jeg ville sende tilbage kunne jeg ikke få pengene tilbage, men fik tilbudt 20% af købet. Efter flere mail insisterede de på at give 25%, som ikke er kommet endnu. Kunne sende til en adresse til Kina ???
Kedeligt køb og kedelig behandling. Troede det var et dansk firma øv øv

16 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er ked af at der ikke kan undgås at…

Er ked af at der ikke kan undgås at give stjerner. Var naiv nok at tro, at det var et dansk firma. Min fejl!
Ventede uendelig længe på varen som var mere end elendig i kvalitet og rystende elendigt gennemført, for ikke at tale om udseendet! Oveni det har jeg i den grad fået lov at betale en mindre formue for noget, man ikke burde ha’ lov at tage penge for. Den skriftlige kontakt med “firmaet”, var ligeledes under al kritik, og jeg kan kun anbefale alle at undgå dette “firma”, og ikke som mig, lade sig friste af lækre fotos og positive beskrivelser 😔😞😔
Mvh
Margretha

14 de julio de 2023

Snyd og bedrag.

Ingen tilbagemelding på henvendelser. Pengene er trukket fra en tysk virksomhed. Falsk markedsføring og er forbundet med flere falske navne på bl.a. Facebook .
Pas på der er mange falske fælder som virker oprigtige

12 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er det rene fupfirma

Det er det rene fupfirma. De skriver på deres hjemmeside at alt er håndlavet og gennemgået kvalitetskontrol. Det passer intet af det.
Jeg har fået en kjole fra dem som er i den ringeste kvalitet. De skriver den er lavet i bomuld og hør. Men i vaskemærket står der polyester og at den er lavet i Kina.
Da jeg konfronterede dem ville de kun give 20% af beløbet retur. Det accepterede jeg ikke. Så ville de give det fulde beløb, men skulle selv sende den til Kina hvad koster mere end selve kjolen. Så jeg skal betale for at de ikke tjekker deres varer. Nej tak. De er udenærket klar over de snyder folk og de er ligeglade. Det er den værreste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.

11 de julio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.