Modehuis Kroon Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

1,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

OPLICHTERS

Dit is gewoon een oplichtersbende die je op basis van mooie plaatjes verleidt om iets te bestellen, er bijna 2 weken over doet om het bestelde te leveren. Waarna je er dan achter komt dat ze goedkope Chinese polyester rotzooi geleverd hebben. En als je die troep wil retourneren wordt je geconfronteerd met retourvoorwaarden en kosten waar de honden geen brood van lusten. Nogmaals: DIT IS GEWOON EEN GROTE OPLICHTERSBENDE.

9 de septiembre de 2025

Beste Ton,

Hartelijk dank voor je review en je feedback over je ervaring.

Wij nemen alle klantenfeedback serieus en waarderen dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

We zouden graag de kans krijgen om je specifieke situatie te bekijken en tot een passende oplossing te komen.

Helaas hebben wij geen eerdere reactie van je ontvangen, waardoor we niet de mogelijkheid hebben gehad om je te assisteren.

We nodigen je daarom uit om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com, zodat we samen kunnen kijken naar een adequate oplossing voor je situatie.

Ons klantenservice team staat klaar om je te helpen en we hopen dat we alsnog tot een bevredigend resultaat kunnen komen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit is een malafide Chinese site

Dit is een malafide Chinese site. De kwaliteit van de producten komt totaal niet overeen met wat er geleverd wordt. Het retour beleid is walgelijk; 50 euro om een pakketje te retourneren. Ze doen zich op hun site voor als een winkel met een fysiek filiaal met goede scores op dit platform. Zie ook andere reviews. Het is nu wachten op de response; “we zien geen bestelling op uw naam”

9 de septiembre de 2025

Beste P L,

Hartelijk dank voor je review en je feedback.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en tot een passende oplossing te komen, zouden we je willen vragen om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com. Graag ontvangen we dan eventuele bestelgegevens zoals je bestelnummer, het gebruikte e-mailadres of andere informatie die ons kan helpen om je bestelling te traceren.

Wij staan klaar om samen met je naar een oplossing te zoeken en je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

erg misleidend

Ik heb een trui besteld die ik erg mooi vind en afgeprijst was.
Daarnaast nog wat mindere belangrijke artikelen gekocht. De kwaliteit van deze kleding is niet erg hoog.
De mooie trui is na veel mail wisseling 4 x toch niet meer bij mij aangekomen en is nu niet meer leverbaar.
Ik voel me misleid. Ik mag nu iets anders bestellen.
Ik bestel hier nooit meer

7 de septiembre de 2025

Hallo Louise,

Hartelijk dank voor je review.

We waarderen je geduld tijdens de mailwisseling en we hebben je eerder gemaild om tot een oplossing te komen, maar helaas hebben wij geen antwoord meer van je ontvangen. We zouden graag de kans krijgen om deze situatie alsnog voor je op te lossen.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om opnieuw contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com? Dan kunnen wij je specifieke situatie nogmaals bekijken en samen met je een passende oplossing vinden.
Wij streven ernaar om al onze klanten een goede ervaring te bieden en zouden deze kans graag aangrijpen om dit recht te zetten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijke site heb wat besteld (…

Vreselijke site heb wat besteld ( jurkje)
het hem achter af ook bij temu kunnen bestellen had mijn heel veel geld gescheeld wilde hem retourneren dat moet met bidden en smeken voor een retour formulier en er werd gezegd dat het retourneren hoog uit valt want het moet terug naar china schande
Hoe weet je vooraf dat iets uit china komt als je wat besteld bij een site
Dan nog moet er een normaal retour beleid zijn
Alle plaatjes die de site vertoond kom je ook tegen bij Temu
Zo nep dit allemaal nooit maar dan ook nooit meer iets bestellen op deze site

5 de septiembre de 2025

Beste Marga,

Hartelijk dank voor je review.

Wij waarderen je feedback.

Je opmerkingen zijn waardevol voor ons en we nemen deze serieus.

We zouden graag de kans krijgen om deze situatie voor je op te lossen en tot een passende oplossing te komen. Helaas hebben wij na je eerdere contact geen reactie meer van je ontvangen, waardoor wij niet de mogelijkheid hebben gehad om je verder te assisteren.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com? Dan kunnen wij je specifieke situatie bekijken en samen met je een adequate oplossing vinden die past bij je ervaring.

Wij streven ernaar om al onze klanten een positieve ervaring te bieden en zouden deze kans graag aangrijpen om dit recht te zetten.

Zeer slecht

Het is dat ik 1 ster moet geven om een review te kunnen schrijven, maar die verdienen ze niet. Product is goedkope polyester, komt niet overeen met de chique kleding op de foto's en komt uit China. Het retourbeleid is waardeloos. Ten eerste is het al een heel gedoe om via hun klantenservice het artikel teruggestuurd te krijgen. Als ik het artikel wel terug wil sturen(en dat moet dus naar China) ben ik 2 x zoveel kwijt dan het artikel heeft gekost. Daarnaast moet ik maar afwachten of ze vinden dat het artikel onbeschadigd is, is dit niet het geval dan ben ik dat geld dus ook kwijt. Douanekosten komen er nog overheen.

Oh, ja en wat ik nu ook lees in de review van anderen, dat ze je naam/bestelling niet terug kunnen vinden, is zo waardeloos, ik heb zelf meerdere keren contact gehad via de mail, dus zet er niet zo'n waardeloze reactie onder

2 de septiembre de 2025

Beste Anneke,

Hartelijk dank voor het achterlaten van je review. Wij nemen alle feedback van onze klanten serieus en zorgen er graag voor dat iedere situatie zorgvuldig wordt opgevolgd.

Om dit verder te kunnen bekijken en je zo goed mogelijk te helpen, willen we je vriendelijk vragen om ons rechtstreeks te mailen via info@modehuis-kroon.com
met je bestelgegevens. Zodra we die informatie hebben ontvangen, kunnen we dit intern nakijken en samen een passende oplossing realiseren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zo slecht heb ik zelden meegemaakt

Zo slecht heb ik zelden meegemaakt. Produkt voldoet absoluut niet aan wat de site beloofd. Prachtige plaatjes maar na 2 1/2 week kreeg ik polyester rotzooi. Ook het model jurk was totaal afwijkend van wat ik dacht te hebben gekocht. Wilde dit retourneren maar dat is naar China en dus duurder dan de aanschaf. Stond niet vooraf vermeld toen ik het bestelde. Waaruit weer blijkt dat je eerst vooraf alles moet checken om dit soort oplichting te voorkomen. En nee, ik wil niks omruilen als ik meld dat ik iets wil retourneren, wat een flauwekul. Voelt als vet bedrog. Hopelijk gaat deze webwinkel snel dicht. Ik ben in ieder geval €45 en een illusie armer.
Ps en meld vooral nu niet dat je m’n bestelling niet kon vinden zoals ik bij andere reviews heb gezien!

27 de agosto de 2025

Beste Anita,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat je bestelling niet aansluit bij je verwachtingen. We willen dit natuurlijk graag verder met je bekijken en samen tot een oplossing komen.

Zou je ons een e-mail willen sturen via info@modehuis-kroon.com
met je ordernummer? Dan pakken we dit direct op en zorgen we dat het netjes wordt afgehandeld.

Wij vinden het belangrijk dat elke klant zich gehoord voelt en helpen je daarom graag persoonlijk verder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Modehuis Kroon én Elsa&Co blijken geen betrouwbare leverancier!

Ik bestelde een jurkje. Slechte kwaliteit en ik wilde het retourneren. Dat kan alleen naar een adres in China en kost > € 50. Ruilen zou kunnen met extra betaling van € 10,- maar ik kreeg na 3 x vragen geen betaallink. Uiteindelijk kreeg ik geen reactie meer via email. Mijn ervaring met Kroon is bijzonder slecht. Nooit meer!
Elsa&Co is van hetzelfde laken en pak. De websites lijken erg op elkaar en daarmee, en met hun werkwijze, insinueer ik dat deze twee bedrijven onder dezelfde ondernemer vallen. Een ondernemer die mensen bedriegt door slechte producten te verkopen en zich vervolgens niet gedraagt zoals een bedrijf dat dient te doen. Met Elsa&Co heb ik een nog véél slechtere ervaring. Emails worden, op één na, niet beantwoord en als klant word ik volkomen in de steek gelaten en laat men mij zitten met slechte kleding in alle opzichten. Bah, wat een bedriegers. Schandalig hoe zij met klanten omgaan. Ik daag ze allebei uit om mij fatsoenlijk tegemoet te komen voor de kosten die ik heb gemaakt. Ik wil de jurken teruggeven op een adres in Nederland en ik wil mijn geld terug! ANTWOORD: fnuikend zo’n reactie. Ik zal jullie op het bekende e-mailadres nog eens alle correspondentie sturen met jullie medewerker Yuul!

30 de julio de 2025

Hallo Marianne,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te lezen dat je zo ontevreden bent – we nemen dit soort berichten altijd serieus, omdat we er alles aan willen doen om onze klanten goed te helpen.

We hebben je gegevens nagekeken, maar helaas kunnen we geen bestelling onder jouw naam vinden. Zou je ons daarom een e-mail willen sturen via info@modehuis-kroon.com
met je ordernummer en bestelgegevens? Dan kijken we dit graag persoonlijk voor je na en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Wij hechten veel waarde aan een betrouwbare service en aan tevreden klanten, en willen er graag voor zorgen dat dit goed wordt opgevolgd. We hopen daarom snel van je te horen zodat we dit voor je kunnen rechtzetten.

Meer dan slecht.

Pasvorm: bagger
Materiaal: bagger
Levertijd: bagger

Niets bestellen, de plaatjes zijn nep, het kledingstuk is nep.
Vreselijk!!!!

30 de agosto de 2025

Beste Trudy,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We nemen de feedback van onze klanten heel serieus en willen er altijd alles aan doen om iemand tevreden te stellen.

We hebben echter geen bestelling op jouw naam kunnen terugvinden in ons systeem. Zou je ons misschien kunnen laten weten onder welk ordernummer of e-mailadres je hebt besteld? Je kunt ons rechtstreeks mailen op info@modehuis-kroon.com
, zodat we dit samen kunnen nakijken en tot een passende oplossing kunnen komen.

We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en tevreden zijn met hun aankoop, dus we hopen dat je snel contact met ons opneemt zodat we dit netjes kunnen oplossen.

Zijn gewoon oplichters

Zijn gewoon oplichters. Mooie plaatjes, maar spul komt uit China, zeer slechte producten die niks te maken hebben met de afbeelding van de aanbieding. Niks ‘Modehuis’, gewoon dropshippers, oplichters. NOOIT bestellen!

28 de agosto de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je review. We streven er altijd naar dat onze klanten tevreden zijn, en vinden het dan ook belangrijk om dit soort signalen serieus te nemen.

Op dit moment kunnen we helaas geen bestelling onder jouw naam terugvinden. Wil je ons daarom een bericht sturen via info@modehuis-kroon.com
met je bestelgegevens? Dan kijken we dit persoonlijk voor je na en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Chinees wanproduct

De jurk vanaf het plaatje zag er chic en mooi uit, maar bij het uitpakken had ik een vodje in handen. Polyester materiaal en de kleur klopte ook niet.Een Chinees wanproduct en niks modehuis waardig! Had ik maar eerder de revieuws gelezen, vandaar dat ik mijn ervaring eraan toevoeg.

27 de agosto de 2025

Hallo Adriana,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat de jurk niet aan je persoonlijke verwachtingen voldoet.

We denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. Als je contact met ons opneemt via info@modehuis-kroon.com, kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wij nemen de feedback van onze klanten serieus en streven er altijd naar om iedereen een positieve winkelervaring te bieden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet bestellen ,wil je goedkope kleding…

Niet bestellen ,wil je goedkope kleding van hetzelfde materiaal synthetische stoffen,koop dan zelf bij Temu of shein doen deze Firma ?? KROON doet dat ook
Je betaald alleen 300% meer
En retourneren? Nou naar China tegen een hoofdprijs.
Niet doen anders wordt je opgelicht door deze dropshippers

In reactie op modehuis Kroon.
Mijn vrouw heeft besteld ,en wil retourneren, ze kam 20% terug krijgen zonder op te sturen, of retourneren naar China.
Waar uw product niet gekocht is door ons.
Wij hebben uw product in Nederland besteld.
Waar u de producten inkoopt is ons om het even , maar de Nederlandse wet inzake online aankoop is hier duidelijk in.
Uw product hier gekocht wil men hier retourneren.indoen dit niet duidelijk op uw website vermeld ,dat je dit naar China moet retourneren zal u niet voldoen aan de Nederlandse wetgeving .
En we hier verdere stappen naar ondernemen.
Met de kosten voor de partij die niet voldoet aan deze wetgeving.
Mvg

13 de agosto de 2025

Hallo Edward,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Het spijt ons om te lezen dat je zo’n negatieve indruk hebt gekregen. We nemen alle feedback van onze klanten serieus.

We hebben echter in ons systeem geen bestelling op jouw naam terug kunnen vinden. Daardoor is het voor ons lastig om precies te achterhalen waar de ontevredenheid is ontstaan.

We nodigen je daarom graag uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com. Op die manier kunnen we samen kijken naar jouw situatie en tot een passende oplossing komen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

retour sturen is onbegonnen werk

ik kan enkel de vorige reviews beamen. Slechte kwaliteit , stemt niet overeen met wat je op de foto's ziet.
terug sturen is niet zo gemakkelijk. Eerst verschillende mails sturen voor je effectief toelating en adres krijgt en blijkt dan in China te zijn. retour kosten gemakkelijk 50 euro en meer en volledig op eigen verantwoordelijkheid. dus als er iets verloren zou gaan betalen ze de kledij natuurlijk ook niet terug. Als het dan toch na ongeveer in China zou geraken na misschien 10 dagen , nog eens 14 dagen wachten voor ze terug betalen. ondertussen ben je het geld bijna een maand kwijt voor iets waar je niets aan hebt. Mijn bestelling was de eerste keer maar meteen ook de laatste keer. Weer een les geleerd. Eerst retourbeleid lezen.

19 de agosto de 2025

Beste Kristel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent. We nemen feedback zoals de jouwe heel serieus, omdat we graag willen dat onze klanten tevreden zijn.

We kunnen helaas geen bestelling op jouw naam terugvinden, waardoor we niet precies weten waar de ontevredenheid is ontstaan. Zou je ons daarom willen mailen op 📧 info@modehuis-kroon.com? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing en ervoor zorgen dat dit goed wordt opgepakt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product van slechte kwaliteit, leverin drie weken.

Product van slechte kwaliteit,

17 de agosto de 2025

Beste Maida,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

De tevredenheid van elke klant is belangrijk voor ons, en we geloven dat er mogelijkheden zijn om je zorgen aan te pakken en samen tot een passende oplossing te komen.

Zou je bereid zijn om direct contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com zodat we je specifieke situatie kunnen bespreken en kunnen werken aan een oplossing die aan je behoeften voldoet?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ga niet met modehuis Kroon in zee

Ga niet met ze in zee ! De beloofde 10%korting kreeg ik niet. Na 4 weken heen en weer gemaild te hebben en duidelijk te hebben gezegd dat ik de order helemaal niet meer wilde. En dat ik de €225,00 terug gestort wilde hebben. Kreeg ik op zondag te horen dat de order maandag ineens bezorgd zou worden. En nu verwachten ze dat ik de retour kosten ook nog betaal, van een ongeopend pak. GA NIET MET ZE IN ZEE .
De ene ster krijgen ze omdat ze wel steeds een
‘ domme’ reactie geven op mijn mailtjes.
Marijke Jansen

18 de agosto de 2025

Hallo Marijke,

Hartelijk dank dat je je ervaring met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen dat dit erg vervelend voor je moet zijn geweest en willen je laten weten dat we de tevredenheid van onze klanten zeer serieus nemen.

We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je ons een e-mail willen sturen via info@modehuis-kroon.com
met je bestelgegevens? Dan kunnen we dit persoonlijk voor je nakijken en tot een passende oplossing komen.

Team Modehuis Kroon

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kleding is allemaal 100% polyester en…

Kleding is allemaal 100% polyester en hierdoor vind ik de prijs niet in verhouding. Dit wordt niet vermeld. Levertijden van meer dan anderhalve week. Terug sturen is geen optie ivm de hoge retour gelden, dus kijk goed waar je aan begint. Maatvoering redelijk, maar valt iets kleiner uit dan de Nederlandse maten. Al met al voor mij een reden om dit als een eenmalige flop te beschouwen. Zonde van het geld.

18 de agosto de 2025

Hallo Jetty,

Hartelijk dank voor je feedback. Wij vinden het vervelend dat u dit zo heeft ervaren, want wij nemen de tevredenheid van onze klanten heel serieus.

We kunnen echter geen bestelling vinden op je naam, waardoor we niet precies weten waar de ontevredenheid is ontstaan. Om dit goed voor je te kunnen onderzoeken en tot een passende oplossing te komen, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@modehuis-kroon.com

We willen er alles aan doen om dit recht te zetten en hopen van je te horen, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Artikel heeft slechte kwaliteit

Artikel heeft duidelijk niet de kwaliteit die het veronderstelt te hebben zoals op de foto's!!
Had ik maar eerst reviews gelezen, wat ik vaak wél doe!!
Retourneren blijkt een 'uitdaging' te zijn, nog even bedenken óf dat alle moeite waard is!

15 de agosto de 2025

Beste Ria,

Dank je wel dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen goed dat dit teleurstellend kan zijn en nemen je feedback zeer serieus.

Op dit moment kunnen we echter geen bestelling vinden op jouw naam, dus we weten niet precies waar je ontevredenheid vandaan komt. We willen dit graag samen met je onderzoeken en tot een passende oplossing komen. Zou je ons willen mailen op info@modehuis-kroon.com? Dan kunnen we persoonlijk bekijken wat er is gebeurd en hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons hierover te informeren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

OPLICHTING pur sang doe aangifte

Niets koht overeen met wat ik zie öö de site. De kasjmier trui is polyester, de lekkele trui is een t shirt van polyester. Het Pak ook polyester.
Dit is pure oplichting!! Ze zeggen een familiebedrijf te zijn, ook niet waar en naar je geld kun je fluiten.
Ik zeg met zn alles aangifte Doen want wat hier gebeurd is een misdrijf.

15 de agosto de 2025

Beste Mootje,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat je teleurgesteld bent.We begrijpen helemaal dat dit vervelend kan zijn en nemen je feedback zeer serieus.

We willen graag samen met je kijken naar een passende oplossing. Zou je ons willen mailen op info@modehuis-kroon.com? Dan kunnen we persoonlijk met je onderzoeken wat er is gebeurd en hoe we dit kunnen oplossen.

Op dit moment kunnen we echter geen bestelling vinden op jouw naam, dus we weten niet precies waar je ontevredenheid vandaan komt. Door contact met ons op te nemen kunnen we dit samen duidelijk krijgen en een oplossing bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons de kans geeft om dit recht te zetten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

lees eerst het retourbeleid voordat je iets bestelt!

Dit bedrijf heeft een Nederlandse naam en de pakketjes hebben ook een Nederlandse afzender. Als je iets terug wilt sturen blijkt dat het naar China gestuurd moet worden en de kosten zijn voor de klant. Als het pakket niet door de douane komt krijg je geen geld terug. En ben je dus nog meer kwijt dan je had gedacht. Eén keer iets besteld, zeer teleurgesteld over de slechte kwaliteit, maar terugsturen? Ik heb er geen vertrouwen in.

14 de agosto de 2025

Hallo Diana,

Allereerst wil ik je hartelijk bedanken dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm te horen dat je teleurgesteld bent over zowel de kwaliteit van je bestelling.

Bij Modehuis Kroon nemen we al onze klanten en hun feedback zeer serieus. We willen graag samen met je kijken naar een passende oplossing, zodat we het vertrouwen hopelijk weer kunnen herstellen. Zou je ons daarom willen mailen op info@modehuis-kroon.com? Dan kunnen we persoonlijk met je bekijken wat we voor je kunnen betekenen en hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons de kans geeft om dit recht te zetten. We hopen van harte dat we iets kunnen doen om je ervaring met ons alsnog positief te maken.

Nooit iets bestellen

Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 10 euro eigen kosten. Leveringstermijn is gemiddeld 4 weken. Positieve reviews zijn trollen. Dit is een bedrijf dat mensen op 1 been zet in het voordeel van hun zelf. Wat is dit slecht.

4 de agosto de 2025

Hallo Maarten,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te horen dat je zo ontevreden bent, en we nemen je feedback zeer serieus.

We kunnen echter geen bestelling op jouw naam vinden en weten daarom niet precies waar de ontevredenheid is ontstaan. We willen dit graag samen met jou bekijken en tot een passende oplossing komen, omdat we al onze klanten tevreden willen zien.

Zou je ons daarom willen mailen op 📧 info@modehuis-kroon.com? Dan kunnen we jouw situatie zorgvuldig onderzoeken en kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Mijn ervaring

De levering was prima.
Hetgeen ik bestelde , twee verpakkingen jurkjes , allebei maat xxl.
Eentje was redelijk van maat, wat krap.
Andere was veel veel te groot.
Dat risico loop je.
Maar retourneren is een drama.
Hoge kosten en nog de vraag of je je geld terugkrijgt….
Dus niet aankopen want retour is bijna onmogelijk en onbetaalbaar.

12 de agosto de 2025

Hallo Bianca,

Dank je wel dat je je ervaring met ons deelt. Wat jammer om te horen dat het proces voor jou zo’n teleurstelling is geweest.

We willen dit graag goedmaken en samen met jou kijken naar een passende oplossing. Zou je ons daarom willen mailen op 📧 info@modehuis-kroon.com? Dan kunnen we jouw situatie persoonlijk bekijken en ervoor zorgen dat we dit netjes voor je oplossen.

We vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn en hopen dat we jouw vertrouwen kunnen herstellen.

Met warme groet,
Modehuis Kroon

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.