Modernhouse.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fantastisk kundeservice!! Jeg havde glemt og skrive dato på en gave, som skulle indgraveres med navn + dato. Jeg skyndte mig og skrive om de kunne få datoen med på og jeg fik svar hurtigt,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg holdte min søns barnedåb her i weekend og der fik vi en fin gave købt fra modernhouse, som desværre havde en lille fejl da jeg pakkede den ud. Har i dag skrevet til firmaet. De svarede inden for 3... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hurtig service. Bestilte min pakke om søndagen og den blev allerede sendt afsted mandag formiddag. Jeg sparede endda en del penge ved at købe den hos modernhouse og ikke køre ud til en... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores
  2. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

52 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super super flot service

Super super flot service. Min bestilling var pakket og sendt inden for et pat timer og kunne hentes næste dag.

13 de diciembre de 2024

Hej Lene,
Mange tak for din fine anmeldelse, dejligt at læse du har været tilfreds med din oplevelse hos os :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert vare og hurtig levering

14 de diciembre de 2024

Hej Evy,

Intet at bemærke

Intet at bemærke. Ok som forventet

2 de diciembre de 2024

Hej Liselotte,

Varen kom dagen efter

Varen kom dagen efter. Perfekt!

29 de noviembre de 2024

Hej Britt,
Mange tak for din fine anmeldelse.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

29 de noviembre de 2024

Hej Nina,
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. :-)

Der var ingen problemer

Der var ingen problemer, alt gik som det skulle

31 de octubre de 2024

Hej Anja,
Tak for din fine anmeldelse, dejligt at læse du er tilfreds med oplevelsen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode tilbud

Hurtig levering og gode tilbud.
Jeg er fan.

14 de noviembre de 2024

Respuesta de Modernhouse.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du er fan og værdsætter vores hurtige levering og gode tilbud. Det betyder meget for os at kunne give dig en god oplevelse. Jeg ser frem til at hjælpe dig en anden gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse - gode priser, hurtig levering og godt informationsflow

En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge med, hvor langt pakken var. Klar anbefaling herfra!

29 de octubre de 2024

Respuesta de Modernhouse.dk

Tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice, hjemmeside og hurtige levering. Det betyder meget for mig, at alt fungerer, som det skal, og at du føler dig godt informeret undervejs. Tusind tak for din anbefaling – jeg glæder mig til at hjælpe dig en anden gang!

Der var hurtig levering

Der var hurtig levering. God beskyttelse af varen, flotte varer.

4 de noviembre de 2024

Hej Diana,
Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at læse, at du har været tilfreds med både vores hurtige levering, indpakning og varer! :-)

Jeg håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Hurtig ekspedition og levering

30 de octubre de 2024

Hej Sanne,

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du oplevede hurtig ekspedition og levering. Vi gør vores bedste for at sikre en god oplevelse for vores kunder. Jeg håber, at du er glad for dit køb og ser frem til at byde dig velkommen tilbage!

Alt var fint

14 de octubre de 2024

Hej Erna,

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi gør vores bedste for at sikre en god oplevelse for vores kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det kom et par dage efter bestilling 😎

20 de octubre de 2024

Respuesta de Modernhouse.dk

Tak for din anmeldelse! Det glæder mig at du har været tilfreds med vores hurtige levering. Jeg håber, du er glad for dit køb, og ser frem til at byde dig velkommen igen.

30 de septiembre de 2024

Hej Marianne,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Hurtig levering og god service er noget, vi vægter højt, så det er dejligt at høre, at du har bemærket det. Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition og god service.

12 de septiembre de 2024

Hej Gitte,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Hurtig ekspedition og god service er noget, vi vægter højt, så det er dejligt at høre, at du har bemærket det. Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Hurtig handel og levering

Hurtig handel og levering

20 de septiembre de 2024

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du tilfreds med vores hurtige levering. Vi ser frem til forhåbentligt at kunne hjælpe dig en anden gang.

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering af rigtig gode varer.

17 de septiembre de 2024

Respuesta de Modernhouse.dk

Tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og kvaliteten af varerne. Jeg håber, at du får stor glæde af dit køb.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte “Tømmeren” til mit barnebarn

Jeg købte “Tømmeren” til mit barnebarn. Der var god service, først da jeg ringede for at få oplysninger, - og derefter hurtig levering. Det er en meget smuk og personlig gave som jeg glæder mig til at give.
Dog kunne jeg ønske, at navnet der er indgraveret, ville stå lidt tydeligere frem. Men skønt at det er i sertificeret træ og fint håndværk.

2 de septiembre de 2024

Hej Ruth,
Tak for din flotte anmeldelse og for at vælge “Tømmeren” som gave til dit barnebarn! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse både med vores service og den hurtige levering.

Vi noterer os din feedback om graveringen og vil tage det til efterretning. Vi håber, dit barnebarn bliver glad for den smukke og personlige gave!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.