Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De kleren zijn op zich wel mooi en sommigen ook comfortabel alleen ik moet gezegd hebben dat de zwembroeken voelen als schuurpapier en echt niet lekker zitten. Ik krijg vaak rode plekken van de zwemb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seneste køb var lige som alle tidligere, altid tilfreds med køb/varens stand ift beskrevet/vist og levering (MOLO.com) Vi har igennem de sidste 6 år, udelukkende købt MOLO vinter overtøj (jakke, b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Begge vores drenge elsker Molos prints og farver. Tøjet er af enormt høj kvalitet og super funktionelt designet. Fx. Er deres overtøj i virkelig slidstærke materialer med lækre små funktionelle detalj... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tøjet 4,5 stjerner, Hjemmesiden 2 stjerner. Jeres tøj er lækkert, blødt og holder længe. Jeg ville ønske flere mønstre på bukser og mindre kønsopdelling i mønstre/temaer, f.eks.kjoler med dinosau... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bedste flyverdragter

Molos flyverdragter er bare de bedste og holder til alt. Vi køber helst ikke andet!

26 de febrero de 2025

Kære Nathalie

Tusind tak for dine rosende ord om vores flyverdragter og flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os, at de kræfter der bliver lagt i at udvikle et godt og holdbart produkt også kan opleves, når børnene bruger dem og er aktive i det kolde og til tider våde vejr.

Vi håber at kunne klæde dit/ dine børn på i varmt overtøj de næste mange år.

Hilsen Sanne fra Molo

Rex is very helpful!

Rex is very helpful!

I’m very pleased with Rex’s assistance in rectifying my client’s surname in the system. He always seems to work his magic, making things happen efficiently and without delay.

3 de marzo de 2025

Dear Armilien,

Thank you for your kind words and review. It is very appriciated.

Best regards, Sarah

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super produkter og hurtig levering

Super fine produkter købt på udsalg. Hurtig levering. Børnene blev glade :-)

14 de febrero de 2025

Kære Sara

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og dine positive ord om din oplevelse af at handle på vores webshop. Det betyder meget for os at vide, at både tøjet og leveringstiden lever op til dine forventninger samt at dine børn også kunne "godkende" tøjet.

Hurtig levering og altid lækkert tøj

Hurtig levering og altid lækkert tøj

11 de febrero de 2025

Kære Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Det glæder os at vide, at du er tilfreds med vores tøj og leveringshastighed.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Misvisende labeling / kategorisering av tøy

Jeg har meldt inn misnøye med diverse misvisende informasjon, som at polyester-jakker benevnes som "Down jacket" og bomulls-t-skjorter er i kategorien " Swimwear" , uten at Molo retter det opp. Fremdeles selger de dunjakke Harper til 250€ uten at det er noe som helst dun. Hvor er danske forbrukermyndigheter som kontrollrrer merking?

1 de febrero de 2025

Kære M

Tak for din anmeldelse. Beklager hvis du finder vores information misvisende. Dog kalder vi det på engelsk "puffer jacket" og på dansk dynejakke på alle de nyeste sæsoner da vi, som de selv nævner ikke benytter ægte dun i vores overtøj, hvilket er et helt bevidst valg ikke at gøre. Prisen på jakke model Harper er sat ud fra hvad det koster at producere en jakke med de tekniske egenskaber den har.

Den strandkjole du nævner er en del af vores badetøjskollektion og derfor finder vi det korrekt at lægge den under badetøjet - vi vurderede at vores kunder godt kunne se dette ikke er en decideret beklædningsgenstand til at svømme i men en der er komplimentær til strand, sommer og sol samt det øvrige badetøj.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tøj i god kvalitet

Lækkert tøj i god kvalitet. Handler altid Molo hos Molo, skulle der være noget, så har de en fremragende kundeservice!

21 de noviembre de 2024

Kære Stine

Tusind tak for din din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både kvalitet og kundeservice.

Vi håber at kunne "følges" sammen med dig på webshoppen mange år endnu.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og som altid super fine…

Hurtig levering og som altid super fine varer 👍🏼

6 de febrero de 2025

Kære Elna

Tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Det er dejligt at høre, at både varer og levering har levet op til dine forventninger, det betyder meget for alle hos Molo.

Dårlig og ufleksibel undeservice

Jeg købte en rygsæk til min datter, der efter 3 uger gik i stykker i stroppen. Jeg reklamerer og får at vide at jeg kan få pengene retur mod at sende tasken til dem, da der ikke er flere på lager. Min datter elsker den taske og jeg spørger om et prisnedslag, så må vi prøve at sy stroppen og tasken, men det afvises blankt, eneste løsning er returnering af tasken og så får jeg pengene retur.
Det er mega dårlig og ufleksibel kundeservice.

Mht. svar fra Molo - så skal de ifølge købeloven give pengene retur ved denne reklamation. Jeg anfægter det ufleksible i deres behandling af sagen, når nu der ikke er en ny taske på lager. Hvorfor så ikke imødekomme en kundes forespørgsel på en prisnedsættelse og derved få en glad og tilfreds kunde.

Svar nr. 2: Det er også forståeligt. Men når der er tale om at jeg åbenbart har købt en af de sidste tasker I havde på lager, så havde I nok allerede modtaget en del reklamationer, hvis det var en generel fejl på produktet. Men jeg har forstået at I ikke laver individuelle kundeløsninger, men kun har standartløsninger.

29 de enero de 2025

Kære Ghita

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis beklageligt, hvis ikke du har fundet vores løsning af din reklamation tilfredsstillende.
Det er dog helt almindelig reklamationsprocedure, at skulle sende den vare retur, som du har reklameret over. Vores politik og holdning er, at hvis varen er behæftet med fejl og mangler fra produktionsside, så skal den reklameres til vores producenter, da vi stræber efter at kunne levere højest muligt kvalitet og holdbarhed og for at sikre os der ikke er tale om en generel fejl i produktionen indsamler vi de reklamationer der kommer.
Da vi ikke har flere på lager har vi tilbudt dig at lade handlen gå tilbage, så du kan få dine penge retur.

Kære Ghita

Jeg kan se du har valgt at tilføje til din anmeldelse, tak for dine tillægs kommentarer og tanker omkring vores service. Som nævnt ovenstående, så bruger vi vores reklamationer til at sikre os at produktionsfejl ikke gentages, vores produktions -og designafdeling modtager vores returneret reklamationer, i de tilfælde hvor de vurdere at der kan optimeres så fejlen ikke sker igen. Derfor er det en stor hjælp i vores udvikling af produktet at få varen retur så vi kan tage udgangspunkt i den fejl, med øje for at gøre det bedre til næste gang.

hier macht kaufen Spaß

Webshop : komfortable Webseite , tolle Produktbilder und Beschreibungen , große Auswahl , tolle Looks , Nachhaltig produziert und zertifiziert
Lieferung : super , innerhalb von 4 Tagen nach Berlin , mit GLS
Support : sofortige Kaufbestätigung , Info zum Versand inclusive Sendungsverfolgung , freundlicher , schneller Response hinsichtlich einer meinerseitigen Nachfrage
Qualität : die Sachen entsprechen den Produktbildern ,Größen wie erwartet , machen einen wertigen Eindruck und kleiden unseren Mini super , haben auch den Trockner überstanden , sind gespannt auf weitere witzige Kollektionen :)

28 de enero de 2025

Dear PB,

Thank you very much for your review and kind words. It means a lot to us that you like the quality and our service. We are also very happy to hear that you share the same vision when it comes to sustainability as we do.

We hope to see you soon again on our website.

Best regards, Tina from Molo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling af MOLO!

Molo har ofte gode tilbud / kampagner på deres hjemmeside, hvor man kan spare en del penge. Deres overtøj er det absolut bedste på markedet og ingen andre mærker kan konkurrere med kvaliteten af deres tøj. Jeg er en kæmpe fan af deres kundeservice som altid er behjælpelige ved spørgsmål til størrelser, fragt og lignende. Leveringstiden er der heller ikke noget at klage over. Fantastisk brand og hjemmeside.

22 de enero de 2025

Kære Anna

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Dog er vi endnu gladere for at høre, at vores kvalitet og service lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål vedr. vores produkter eller din bestilling.

Hilsen Gitte fra Molo.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Får gode tilbud på meget nedsatte varer…

Får gode tilbud på meget nedsatte varer og udsalg før andre. Og deres kvalitet er i top. Og hurtig og nem levering.
Mine bedste anbefalinger.

20 de enero de 2025

Kære Ulla

Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord, det betyder meget for os. Det er dejligt at vide, at de tilbud vi udvælger falder i god jord og at leveringen fugere let og problemfrit. Den besked vil jeg bestemt også videregive til vores lager, som dagligt knokler for at få pakkerne afsted hurtigst muligt og uden fejl.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og fantastiske…

Fantastisk service og fantastiske produkter. Et af mine favorit steder at handle 👍

9 de enero de 2025

Kære Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Det betyder meget for os at både service og kvaliteten på vores tøj lever op til dine forventninger.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig oplevet så ringe kundeservice

Aldrig oplevet så ringe kundeservice. Og så meget gå galt med en ordre.
Jeg ligger en ordre pga af en vare. Så modtager jeg først ved forsendelse en mail om den vare ikke er med i min forsendelse. Og må selv tage kontakt og spørge hvorfor min vare ikke er i ordren, dvs jeg får ingen besked eller mulighedfor at annullere ordren. Først derefter får jeg mail om min vare ikke er der.
Enormt dårligt.
Nu er en anden vare i samme ordre, efter første vask gået i stykker i syningen. Og min datter vil gerne beholde denne bluse. Men "kundeservice" vil have varen igen, vil ikke sende mig tilsvarende eller give mig mulighed for at få fat i tilsvarende. Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice før. En stjerne er en for meget.

15 de enero de 2025

Kære Isabel

Tak for din anmeldelse.

Beklager at varen er gået i syningen, det har, som vi også skriver til dig, aldrig været vores hensigt at sende en defekt vare til dig.
Defor er du også blevet tilbudt at få dine penge retur, hvis du sender den defekte vare retur med det gratis returlabel, som vi har medsendt.
Da du ikke ønsker at sende varen retur, kan vi ikke lade handlen gå tilbage. Det er helt almindelig reklamations procedure at man skal aflevere den defekte vare igen hvis man vil have sine penge retur.
Desværre har vi ikke har flere på lager og kan derfor ikke tilbyde dig en ny hvilket er årsagen til at vi har tilbudt dig, at lade handlen gå tilbage. Vi har på intet tidspunkt nægtet at ombytte den, men det er ikke fysisk muligt da den er udsolgt.

Du er stadig velkommen til at sende den retur og få beløbet refunderet.

Rigtig god kvaliltet

Rigtig god kvaliltet

8 de enero de 2025

Kære Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at vores kvalitet lever op til dine forventninger.

Vi håber snart at ses igen på vores webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft Molo som mit absolutte…

Har haft Molo som mit absolutte favoritmærke til mine 3 børn igennem mange år - er helt trist over at min yngste snart er blevet for stor !

6 de enero de 2025

Kære Merethe

Tusind tak for dine rosende ord og for at være en trofast kunde gennem dine børns opvækst. Det glæder os meget at høre, at vi har været med til at klæde dine børn på gennem hele deres opvækst.

Vi håber din yngste lige kan passe det lidt endnu og endnu engang tak for at være en trofast kunde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet. Jeg oplever altid meget hurtigt…

Jeg oplever altid meget hurtigt levering. Kvaliteten er også i top, og hvis der er behov for at sende noget retur, eller benytte kundeservice, er det også altid gnidningsfrit.

6 de enero de 2025

Kære Malene

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi utrolig glade for. Det glæder os meget at vores kvalitet og service har levet op til dine forventninger, vi vil gøre vores bedste for at blive ved med det, og håber snart at se dig igen på vores hjemmeside.

Altid god shopping oplevelse

Altid god shopping oplevelse. Høj kvalitet børnetøj.

2 de diciembre de 2024

Kære SKad

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Det er dejligt at vide, at både din oplevelse på vores webshop og kvalitet lever op til dine forventninger.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lassen Kunden für eingenen Fehler…

Lassen Kunden für eingenen Fehler zahlen. Es wurden 3 Artikel bestellt und bezahlt, versendet nur eins. Die beiden anderen Artikel wären angeblich ausverkauft. Somit sind die Versand- bzw. ggf. Rückversandkosten schon mit dem Artikelpreis vergleichbar. Mail-Kontakt auf Englisch. Mein Versuch noch rechtzeitig die ganze Bestellung zu stornieren und die Teillieferung zu weigern wird abgeblockt, und zwar unter dem Motto "schon versendet". Obwohl Status "versendet" erst paar Stunden später vergeben wird, dann kommt auch die Rechnung....Keine Kompromissbereitschaft. Als "Entschädigung" für den eigenen Fehler wurde angeboten binnen 2 Tagen noch was bei ihnen zu kaufen, die neue Bestellung wäre dann versandkostenfrei...

1 de noviembre de 2024

Liebe Viktoria.

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Wir entschuldigen uns, , dass unser Lager Ihre vollständige Bestellung leider nicht liefern konnte. Sie hatten jedoch keine zusätzlichen Kosten, da wir nur den Betrag für den einen Artikel, den Sie erhalten haben, abgebucht haben.

Meine Kollegin hat Ihnen angeboten, den Kauf rückgängig zu machen. Da wir das Paket bereits versandt haben, können wir es jedoch nicht stornieren. Sie haben aber die Möglichkeit, das im Paket enthaltene Rücksendeetikett zu verwenden und den Artikel kostenlos zurückzusenden oder die Annahme des Pakets zu verweigern. Dies wird für Sie keinerlei Kosten verursachen.

Es ist äußerst bedauerlich, dass Sie unser Angebot, eine neue Bestellung ohne Versandkosten aufzugeben, falls Sie etwas anderes finden möchten, als Beleidigung aufgefasst haben. Das war keineswegs unsere Absicht, sondern lediglich eine Möglichkeit, Ihnen die Option zu geben, weitere Artikel ohne zusätzliche Versandkosten auszuwählen – das Angebot ist selbstverständlich freiwillig.

Unser Hauptsitz befindet sich in Dänemark, und daher haben wir Ihnen auf Englisch geantwortet. Da nicht alle Dänen Deutsch sprechen oder schreiben können und auch nicht alle Deutschen Dänisch verstehen, war Englisch die beste Lösung, um mit Ihnen kommunizieren zu können.

Mit freundlichen Grüßen
Gitte von Molo

Super service!

De service is niet van deze wereld ! Echt fantastisch!

Wij waren al fan van dit merk maar nu nog meer.

28 de octubre de 2024

Beste Angelique,

Heel erg bedankt voor je review - we zijn er ontzettend blij mee. Het maakt ons onbeschrijflijk gelukkig om te weten dat je onze service en ons product als bevredigend hebt ervaren. We hopen je snel weer te zien op onze webshop.

Groeten,
Gitte van Molo

Dear Angelique,

Thank you so much for your review – we’re very pleased to receive it. It means the world to us to know that you were satisfied with both our service and our product. We hope to see you again soon on our webshop.

Best regards,
Gitte from Molo

Børnetøj produceret i Kina

Børnetøj produceret i Kina. Blev nysgerrig da kvaliteten sket ikke matcher prisen. Og ved berøring, blev mine fingre fedtet. Absolut utilfredsstillende.

24 de octubre de 2024

Kære Pedersen

Tak for din anmeldelse, dog kan jeg ikke se hvilket grundlag du bygger det på, da vi ikke kan se nogle henvendelser fra dig omkring din bekymring af vores tøj. Har du modtaget en defekt vare fra vores webshop ser vi gerne på din henvendelse, men det kræver at du skriver til os på webshop@molo.dk, for at vi kan hjælpe.

Vores tøj produceres i udlandet, men under strenge krav til fabrikkerne, og med løbende kontrol fra vores indkøbere for at overholde de krav alle vores certificeringer kræver.

Jeg kan oplyse dig om, at vi er et GOTS certificeret firma, at blive dette indebærer at vi overholder en række strenge krav om bæredygtighed, arbejdsmiljø, ingen børnearbejde, kemi og mange andre forbehold, for at kunne blive GOTS certificeret som virksomhed. Du kan læse mere om vores ansvarlighed her: https://www.molo.dk/ansvarlighed/oversigt/

Har du yderligere spørgsmål til din undren er du meget velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan informere dig om hvad vi faktisk står for som virksomhed.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.