Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling wordt niet geleverd, er wordt niet gereageerd op mail of berichten via het contactformulier op de website. Dus geen bestellingen plaatsen zou ik zeggen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Contact opgenomen met moloo.nl omdat het bestelde niet kwam, kreeg direct mail terug van Adam, die heeft de bestelling kostenloos nog een keer laten bezorgen met een kortingcode voor de volgende... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wandlampjes besteld die op batterij moesten werken volgens de beschrijving en foto. Helaas was dit tocht met snoer en 220v. Meteen contact gezocht en mocht ze terug sturen. Dit duurde heel lang... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Tevreden klant

Ben erg blij met wat ik laatst had besteld.
Duurde iets langer voor dat het aankwam alleen ze bleven erg goed in contact met mij er over en gelukkig kwam het aan.
Voor in het vervolg bestel ik wat meer daar, goeie producten ook.

9 de julio de 2025

DROPSHIPPER!!

23-06 een bestelling geplaatst, levertijd 2-5 werkdagen. Pas vandaag 11-07 ontvangen. In de tussentijd allerhande mailtjes ontvangen oa dat er vertraging zou zijn bij Post NL. Klinkklare onzin want bij openen zat er nog een zwarte verpakking omheen met een post label uit China. Vandaar de werkelijke vertraging. Deze site is gewoon een ordinaire dropshipper.

11 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Doucherekjes besteld, niet gekregen en geen geld terug. Niets bij bestellen!

Doucherekjes besteld, maar deze zijn nooit binnengekomen en ik krijg mijn geld niet terug. Verschillende keren contact gehad, maar ik kan een tegoedbon krijgen. Zelfs een mail in het Engels gekregen zogenaamd van een advocaat waarin staat dat ik de tegoedbon moet accepteren want anders krijg ik niets. Echt heel slecht. Bestel hier niets!!

21 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik had een paar doucherekjes besteld…

Ik had een paar doucherekjes besteld maar het duurde even voor ze binnen waren en heb toen contact opgenomen met klantenservice die mij hier heel snel mee heeft geholpen. Het bleek een fout van de pakketservice en er is meteen actie ondernomen. Bij iedere vraag die ik had kreeg ik meteen reactie terug. Dus ik ben tevreden en heb inmiddels mijn rekjes.

10 de junio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Naambordje ziet er mooi uit, maar kwalitatief slecht zonder bevestigingsmateriaal

de 1e x was kwam het naambordje gebroken aan. Goed geholpen via de mail, ik heb nu een nieuwe ontvangen. Ik zou het bordje ook al ziet het er best mooi uit niemand adviseren, het is een plat dun plastic bordje zonder bevestigingsmateriaal. Ik heb nog geen idee hoe ik dit op de buitenmuur blijvend kan vastplakken zonder dat het loslaat....Misleidend op de website, daar is het naambord van de muur af gefotografeerd en lijkt het alsof er een verdikking achter zit waar je schroeven zou verwachten.

29 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters. Avoid at all costs.

We hebben een kinder lazybag gekocht, er kwam maar de hoes ervan. Er stond maar ergens op 1 foto vermeld dat het maar de hoes is, zonder vulling. Nergens op de pagina, nergens op de order bevestiging. Het was te duur voor maar de hoes. Retour kosten zijn aan mij, maar de retour moet naar United Arab Emirates gaan?!? Dat kost een derde van de product. Oplichters.

11 de septiembre de 2024
Logotipo de Moloo

Respuesta de Moloo

Hey Stefan,

Bedankt voor uw review.
Na wat onderzoek te hebben gedaan en de klantenservice te hebben gevraagd of het klopt wat u zegt, verbaasde uw review mij een beetje.

Op de foto van het product staat duidelijk aangegeven dat het zonder vulling wordt geleverd; u geeft dit zelf ook aan in de e-mail.

Daarnaast vergoeden wij 90% van de retourpakketjes, maar aangezien het zo duidelijk was dat dit product zonder vulling wordt geleverd, hebben wij ervoor gekozen om het niet te vergoeden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Goederen nooit ontvangen en krijg ook mijn geld niet terug!!

Goederen nooit ontvangen, wordt al 2 maanden via de mail aan het lijntje gehouden met elke keer uitvluchten (lees script) waarom ik nog geen refund gekregen heb. ook stellen ze steeds vragen die al bekend zijn in de voorgaande mails, ik vertrouw ze voor een meter, ik denk dat ik naar mijn geld (120 euro) kan fluiten.

21 de junio de 2024

Geen shit meer.

De slechtste winkel waar ik ooit heb besteld. Ik wil een product retourneren en er is geen contact met hen. En wat ik bij hen kocht, is van temu. Nooit meer

6 de junio de 2024

Wat een oplichters

Wat een oplichters! Reactie binnen 24 uur!? Probeer ze al 4 weken te bereiken via contactformulier. Heb 1x reactie gehad via mail. Hierna gereageerd op mail, maar nooit meer iets op gehoord. Klopt helemaal niks van deze site!!

16 de febrero de 2024

Een set baby-bestek besteld

Een set baby-bestek besteld. Nooit aangekomen. Ze claimen te reageren binnen 24u, maar reageren gewoonweg niet. Nuttige feedback? Met klantvriendelijkheid en goede service kom je al een heel eind, alsook met de uitbouw van een eerlijk "bedrijf". Hier bestaan opleidingen voor! Tip: NIET bestellen via deze site!

15 de enero de 2024

Een grote fraude

Een grote fraude. pakje nooit aangekomen. via Info is pakje terug naar het bedrijf. bestelling in december gedaan en ze willen het bedrag niet terug storten. Ze geven mij de info dat ze pas een terugbetaling doen als ze het pakje ontvangen. Pakje is al meer dan 1 maand onderweg naar MOLOO. adres van hun is ergens in Azië.

25 de diciembre de 2023

Oplichters

Oplichters! Iets besteld, kwam gewoon van Temu voor 3x de prijs… wilde het retour sturen, maar je krijgt geen antwoord op je mails! Trap er niet in!

1 de febrero de 2024

Oplichters

Nadat ik een artikel ( wat niet naar wens omdat het eruit zag alsof het rechtstreeks was doorverkocht van temu of ali express) netjes geretourneerd had en op eigen kosten had teruggestuurd. Na lang wachten een reactie of ik een ordernummer wil doorgeven. Dit netjes gedaan en daarna niks meer gehoord. Geen geld terug gekregen en tot op heden geen antwoord op mijn mail. Wat een oplichters zijn dit.

1 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke mini me's besteld voor mijn kids

Leuke mini me's besteld voor mijn kids. Binnen een weekje waren ze al binnen. Super blij met deze leuke cadeautjes.

Tip voor de klantenservice: er is een fout in het email adres van de klantenservice. ik kreeg geen reactie. toen ik contact op nam met het andere email adress wat op de website te vinden was werd ik gelijk goed geholpen.

14 de octubre de 2023

Doucheplankjes besteld, waardeloos...

Doucheplankjes besteld.
Website spreekt van "set" en "extra doucheplankje" dus ik ging uit van 2 stuks zoals op de foto.
Na 19 dagen krijg ik 1 Chinees doucheplankje geleverd.
Van veel dunner materiaal dan op de foto.
Geen set dus.
2 e-mails naar klantenservice gestuurd, geen enkele reactie... Voel me opgelicht.
Slechte review op hun website gezet en deze is na enkele dagen gewist.
Moloo lijkt de opvolger te zijn van Forsonline en Loebers, die al een hondsberoerde reputatie hebben opgebouwd. Dus als je misleidende praktijken teveel bekend zijn geworden dan ga je gewoon onder een nieuwe naam verder. Man man, wat zal je moeder trots op je zijn!
Update: op 3 oktober heeft iemand een 5 sterren beoordeling gegeven aan zowel forsonline als moloo. Verder geen beoordelingen van haar...Heel geloofwaardig! 😉 Enkele dagen later zijn deze beoordelingen weer verwijderd...

2 de agosto de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.