Información sobre la empresa

1. Empresa de diseño de estructuras de acero

Escrito por la empresa

Enkle objekter i ordentlige materialer. Rene linjer, rolig funktion. Til det særlige og det helt almindelige

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,3

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækre produkter og sindssygt…

Super lækre produkter og sindssygt hurtig levering… bestilte kl.15, næste dag blev det leveret, det er service andre kunne lære af:)

27 de julio de 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at både produkterne og den hurtige levering levede op til dine forventninger.

Tak fordi du handlede hos os, og rigtig god weekend! 🩶

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg bestilte Objet.05 baseret på…

Jeg bestilte Objet.05 baseret på billede på hjemmeside. Den leverede størrelse lever langt fra op til det afbilledede.

13 de julio de 2026

Hej Jesper,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Det er vi naturligvis kede af at høre. object.05 fås i både 22 og 26 cm, og den ønskede størrelse vælges ved bestilling. Vi er derfor ærgerlige over, at produktet ikke svarede til dine forventninger.

Hvis du ønsker at returnere produktet, er du naturligvis altid velkommen til at benytte din fortrydelsesret.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du meget velkommen til at kontakte os direkte 🩶

Hurtig service, lækkert produkt

Selvom jeg bestilte en halv time efter cut-off tidspunktet (kl. 14) for levering næste dag, blev min ordre behandlet med det samme og leveret næste dag. Elsker min nye skål (form, funktion med låg, og stonewashed finish), som jeg har brugt hver morgen siden til mine overnight oats!
Kh. industrielt design-studerende

16 de julio de 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at både leveringen og skålen levede op til dine forventninger. Vi håber, den bliver en fast del af morgenbordet i mange år frem 💚

Fin vare

Fin vare - hurtig forsendelse. Anbefales🤗🤗

2 de julio de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering. Tak for anbefalingen 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og effektiv betjening.

God og effektiv betjening.
Samt varen ,var lige som jeg havde forventet.
Kvalitet til en fornuftig pris

11 de junio de 2026

Hej Linda,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at både produktet og oplevelsen levede op til dine forventninger.

Rigtig god dag 🩶

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte torsdag og allerede lørdag…

Bestilte torsdag og allerede lørdag kunne jeg hente pakken 🙂

29 de mayo de 2026

Hej Hilda,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at din pakke kom hurtigt frem, og at du har haft en god oplevelse 🩶

God.

God, service.

7 de mayo de 2026

Hej Ida Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse trods den lidt længere ventetid 🩶

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin levering med GLS

Fin levering med GLS, dog vil det være rart, at kunne vælge udleveringssted i stedet for privat levering

13 de abril de 2026

Hej Janning,

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Dejligt at høre, at leveringen med GLS fungerede godt.

Vi har rakt ud til dig på mail for at høre mere om din oplevelse.

Desværre har GLS i øjeblikket udfordringer med deres integration til Shopify, hvilket gør levering til pakkeshop utilgængelig. Det er ellers noget, vi meget gerne vil tilbyde, og vi er i dialog med dem for at få det løst hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at vende tilbage på mail, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse 🩶

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega smukke skåle og rigtig hurtig…

Mega smukke skåle og rigtig hurtig levering. Jeg sender mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 de marzo de 2026

Hej Lykke,

Tusind tak for din anbefaling!

Vi er glade for at høre at skålene falder i din smag 🩶

Rigtig fint produkt

Rigtig fint produkt. Det er virkelig smart med låget til skålene, det gør dem dejligt alsidige. God service også.

12 de marzo de 2026

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord.

Vi håber du bliver glad for produkterne 🩶

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og varerne levede fuldt…

Hurtig levering og varerne levede fuldt ud op til mine forventninger
fedt simpelt design
glæder mig til at se hvad der ellers kommer i serien i den nære fremtid

2 de marzo de 2026

Hej LP,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at det hele levede op til dine forventninger.

Inden for den næste måned lancerer vi tre nye objekter i serien 🩶

Superfede kopper

Superfede kopper. Er vild med dem! God handel fra start til slut. Tak herfra.

2 de marzo de 2026

Hej Christian,

Fedt at høre, at kopperne falder i god smag derhjemme.

Håber du får en masse glæde af dem 🩶

Enkelt og stilrent

Enkelt og stilrent.

Super flot design og vild med at der kan købes flere ting i serien. Gennemført! Mine varmeste anbefaling herfra.

26 de febrero de 2026

Respuesta de mono.object

Tak for den fine anmeldelse (og anbefalingen).

Vi håber, du får glæde af produkterne i mange år endnu 🩶

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og flotte produkter

Jeg bestilte for nylig fra mono.object og havde en rigtig god oplevelse.

Bestillingen var nem at gennemføre, og jeg fik løbende opdateringer undervejs. Leveringen gik hurtigt og pakken kom allerede dagen efter bestilling. Den var pakket ind i papir fremfor klassisk gaveemballage, hvilket fungerede fint for mig, men er værd at have i mente, hvis man køber det som gave.

Kvaliteten lever helt op til forventningerne. Stålet føles solidt, og finishen er virkelig flot og gennemført. Det giver indtryk af et produkt, der kan holde i mange år.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg handler gerne hos mono.object igen!

27 de febrero de 2026

Hej Pia Franziska,

Tusind tak for de fine ord.

Vi er glade for, at både bestilling, levering og kvalitet føltes rigtig hele vejen igennem.

Vi håber du vil vælge mono.object igen 🩶

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig service - Perfekt produkt!

Kontaktede firmaet inden for at spørge ind til deres metal kopper som jeg var interesseret i at købe. Fik hurtig tilbagemelding og havde en god dialog.
Bestilte kopperne fra siden. De blev afsendt samme dag og alt forløb super hurtigt med højt service niveau.
Produktet var 100 procent efter forventning og er super glad for at have købt netop disse metal kopper. Har ledt efter denne type siden i sommers uden held og nu fandt jeg dem endeligt. Super anbefaling her fra!

26 de febrero de 2026

Hej Jens,

Tusind tak for den fine anmeldelse - og tak for at række ud til os inden købet.

Fedt at høre, at du er blevet glade for dine kopper.

Vi håber du får gavn af dem mange år endnu 🩶

Casper / mono.object

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.