Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden van het resultaat. Geeft duidelijke uitleg en er word ervoor gezorgd dat je weinig tot geen pijn hebt zoals tijdens de behandeling even stoppen om nog wat verdovende crème aan te bren... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kan Mooi! By Emmy aan iedereen aanbevelen. Vanaf het eerste adviesgesprek met Caroline tot de uiteindelijke behandeling was alles perfect geregeld. Er wordt heel secuur gewerkt en de nazorg en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zó tevreden over mijn behandeling bij Mooi by Emmy 🤍 Heel professioneel, rustig en perfectionistisch gewerkt. Emmy en Kelly nemen echt hun tijd, leggen alles goed uit en kijken wat het mo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica de maquillaje permanente
  2. Salón de belleza
  3. Tienda de tatuajes y piercing

Escrito por la empresa

“Permanente make-up is een vak, mijn ervaring jouw voordeel!” Fijn dat je een kijkje neemt op mijn site! Mijn naam is Emmy Mattan, dol op make-up & schoonheid in al zijn vormen. Ik ben inmiddels heel wat jaren terug met dit fantastische beroep gestart en gaandeweg is mijn fascinatie voor visagie geëvolueerd naar permanente make-up. Wij zijn geen klassiek schoonheidssalon en doen uitsluitend PERMANENTE MAKE-UP (Wenkbrauwen, ogen, lippen en medisch) en prikken van oorgaatjes aanbieden!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

4,8

Todas las opiniones

74 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

I wish i did it sooner

Heel tevreden van het resultaat. Geeft duidelijke uitleg en er word ervoor gezorgd dat je weinig tot geen pijn hebt zoals tijdens de behandeling even stoppen om nog wat verdovende crème aan te brengen.
Werd heel vlot uitgevoerd en goede uitleg ivm de nazorg.
Blij dat ik uiteindelijk de stap gezet heb en wou dat ik het al eerder had gedaan.
Top!

16 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijke ontvangst op een…

Zeer vriendelijke ontvangst op een mooie locatie.
Je wordt deskundig, en op een rustige manier behandeld. Je krijgt advies en productjes mee voor de nabehandeling alsook een kaartje met extra uitleg.
Kortom een echte aanrader!

22 de junio de 2026

Topservice

Al 3 x langsgeweest voor permanente make up. Telkens supertevreden met het resultaat.
Onlangs oorringen laten plaatsen bij onze dochter.
Telkens een warme ontvangst, nauwkeurig uitgetekend voordien, hygiënisch, professioneel advies over de nazorg. Topservice!

10 de junio de 2026

MOOI👌

Ik kan Mooi! By Emmy aan iedereen aanbevelen.
Er wordt heel secuur gewerkt en de nazorg en de uitleg is heel duidelijk.
Mijn look is verfijnd en zacht, met mijn POWDERBROWS. Dankjewel Caroline en de hele team voor de goede ontvangst en de topservice!👌

10 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pmu brows en eyeliner ogen

Ik ben zó tevreden over mijn behandeling bij Mooi by Emmy 🤍
Heel professioneel, rustig en perfectionistisch gewerkt. Emmy en Kelly nemen echt hun tijd, leggen alles goed uit en kijken wat het mooiste past bij jouw gezicht en uitstraling.

Mijn intralash eyeliner en wenkbrauwen zijn supermooi en natuurlijk geworden — precies genoeg definitie zonder hard te ogen. Mijn ogen lijken groter en sprekender, en toch blijft het heel elegant.

Ook de hygiëne, nazorg en persoonlijke aanpak waren top. Je voelt meteen dat je in goede handen bent. Echt een aanrader voor wie subtiele maar mooie permanente make-up wil!

20 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Plaatsen powderbrows natuurlijke look katrien

Happy kwam ik in april 2026 buiten bij 'mooi by Emmy'.Na lang onderzoek en bekijken van reviews had ik uiteindelijk de juiste locatie uitgekozen. Topservice! Heel vriendelijke dame die mijn powderbrows zette. Zorgvuldig werd alles uitgetekend en besproken. De verdere opvolging thuis werd ook heel goed uitgelegd! Op 18 mei heb ik nabehandeling gehad! Ik ben heel content dat ik de stap heb durven zetten. Niet aarzelen !! Gewoon kiezen voor 'mooi by Emmy'!

18 de mayo de 2026

Zeer vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk, zijn eerlijk wat wel of wat best niet te doen met je ogen. Op het moment zelf kijken ze hoe je huid reageert waardoor je nadien niet te pijnlijke ervaring beleefd door ontsteking of herstel. Zeer mooi resultaat.

27 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb onlangs mijn PMU powder brows…

Ik heb onlangs mijn PMU powder brows laten doen bij Mooi By Emmy door PMU-artieste Kelly en ik ben echt super tevreden! Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me meteen op mijn gemak. Kelly nam de tijd om alles goed uit te leggen en samen hebben we gekeken naar de vorm en kleur die het beste bij mijn gezicht past.

De behandeling zelf viel me heel erg mee en alles werd heel professioneel en hygiënisch uitgevoerd. Kelly werkt heel precies en dat zie je ook echt terug in het resultaat. Mijn wenkbrauwen zien er nu mooi, natuurlijk en perfect gevormd uit.

Ook kreeg ik duidelijke uitleg over de nazorg, wat ik heel fijn vond. Nu al ben ik heel blij met hoe het eruitziet en het scheelt me elke dag tijd met make-up.

Ik zou Mooi By Emmy en Kelly zeker aanraden aan iedereen die mooie, natuurlijke powder brows wil! ✨

Liefs,
Delphine 🤍

16 de marzo de 2026

sinds 2024 ben ik klant

sinds 2024 ben ik klant. ik ben zeer tevreden over hoe er uitleg gegeven is , voorbeelden getoond en alles is vooraf besproken. vandaag ben ik geweest voor de opfrissing van mijn eerder geplaatste wenkbrauwen en het resultaat mag er weer zijn. Linde en Emmy waren zijn behulpzaam en professioneel. een prachtig team werkt er daar :)

20 de abril de 2026

Vakkennis

Emmy is gewoon een fantastische vrouw met een eerlijke mening om je mooi te maken en de permanente make-up niet al te opvallend te laten gebeuren. De permanentie is heel natuurlijk, maar erg mooi gedaan!
Ze heeft echt heel veel ervaring en niks is haar teveel als je met iets zit.
Een echte aanrader zonder twijfelen! Dankjewel Emmy! ❤️

15 de abril de 2026

Goede behandeling, mooi resultaat

De behandeling is heel goed verlopen, mooi resultaat.
Echter, mij ontbreekt er meer uitleg over de nazorg.
Deze zou ook meer moeten worden uitgelegd door jullie zelf of d.m.v. brochures.
Het resultaat is voor mij en mijn echtgenoot verbluffend.

13 de abril de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.