Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De producten van PN Selfcare zijn echte topproducten. Heel tevreden over de starter kit die ik onlangs ontving. Mooie, stapsgewijze uitleg en goed materiaal. Prachtige kleuren die lang en mooi op de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

As a teacher, I'm always writing on a blackboard or pointing a content in a book. Therefore, my hands are always visible and need to be perfectly manicured and clean. Thanks to PN Selfcare, I can... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salón de manicura
  2. Proveedor de productos de belleza
  3. Tienda de artículos de belleza
  4. Industria cosmética
  5. Tienda de cosméticos
  6. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

PN Selfcare is a Belgian beauty brand that brings nail hand and foot care into your home. Our clean, vegan products are designed to deliver results without complexity. From long-lasting gel polish to everyday care for hands and feet, everything is made to be easy, effective and satisfying to use. All formulas are developed, tested and produced in-house in Belgium. This allows us to maintain full control over quality and integrity at every step. We don’t test on animals, and we avoid unnecessary ingredients. Just honest, high-performing products that respect your time and your skin. PN Selfcare stands for simplicity, trust and self-confidence. Beauty that fits into real life and feels good from start to finish.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De selfgel kit van Pronails is zeer handig

De selfgel kit van Pronails is een handig product, grote collectie. Omdat mijn lak regelmatig scheurt of chipt is het handig dat ik dit direct kan bijwerken. Blijft meestal een kleine week zitten. Enige wat jammer is is dat er geen biab in de selfgel collectie zit.

25 de abril de 2026

Kwaliteit

Heel kwaliteitsvolle producten! Je bekomt hetzelfde resultaat als bij een professioneel nagelsalon.

17 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over dit merk

Ik ben zeer tevreden over dit merk. De service is uitstekend: na een klein foutje in mijn bestelling kreeg ik meteen een reactie. Ze waren supervriendelijk en hebben het probleem onmiddellijk opgelost. De producten zijn bovendien van zeer goede kwaliteit en verkrijgbaar in leuke kleurtjes. Echt een aanrader!!

25 de febrero de 2026

Respuesta de PN Selfcare

Bedankt voor je mooie woorden! 💅
Superfijn om te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als de producten. We helpen je altijd graag!

My experience with PN Selfcare was good

My experience with PN Selfcare was great because the service was professional and friendly. They made me feel comfortable and took the time to listen to my needs. Everything was explained clearly, and the process was smooth and well organized. PN Selfcare is doing well in customer service, communication, and creating a welcoming and caring environment.

7 de febrero de 2026

Respuesta de PN Selfcare

Thank you so much for your kind review! ✨
We’re happy to hear you had such a positive experience with our service and support.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snel nagels kwijt

Ik weet niet wat ik verkeerd doe maar bij mij blijft de gellak niet lang. Dunne laagjes, de bovenkant sealen, nagels op voorhand vijlen en dan de doekjes gebruiken,… ik heb alle tips gevolgd maar na enkele dagen ben ik altijd al een paar nagels kwijt. Een vriendin heeft hetzelfde en kreeg via mail ook al tips. Ik las de faq maar ook met die tips geen duurzaam resultaat bij mij. Ik kocht de premium lamp en in de filmpjes en voorbeelden is het een andere lamp. Misschien ligt het daaraan? Ik heb geen idee maar gaf al veel geld uit aan het pakket, kleurtjes, correctiepen,… en ben nu aan het overwegen alles weg te doen en over te schakelen op een ander merk.

Hi Sofie,

Wat jammer om te horen dat je niet het gewenste resultaat krijgt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je lijkt de stappen alvast heel goed te volgen, dus we begrijpen dat dit frustrerend moet zijn.

Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar info@pn-selfcare.com
met je bestelnummer en eventueel een foto van je nagels en de producten die je gebruikt? Dan kan ons team alles even goed bekijken en samen met jou nagaan waar het eventueel misloopt.

We helpen je heel graag verder en geven je met plezier extra tips zodat je wél een langdurig resultaat krijgt. 💅

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Suite réponse selfcare m'invitant a retransmettre ma demande (qui doit disant) n'a pas été réceptionnée j'ai renvoyé un message via mon mobile et toujours aucune réponse après 4 è relances. A méditer

1er commande reçue incomplète. J'en suis a la 3eme réclamation et n'ai eu aucun retour. Le service client est lamentable. Et je suis extrêmement déçue. A éviter

Respuesta de PN Selfcare

Nous sommes sincèrement désolés de lire votre message et votre déception. Après vérification, nous ne trouvons malheureusement aucune réclamation reçue de votre part dans notre boîte mail.

Il est possible qu’il y ait eu un problème d’envoi ou que le message ne nous soit pas parvenu. Pour que nous puissions vous aider rapidement, pourriez-vous s’il vous plaît nous envoyer un e-mail à info@pn-selfcare.com
avec votre numéro de commande et les détails de votre demande ?

Notre service client traite généralement les e-mails dans un délai de 24 heures, et nous ferons bien sûr le nécessaire pour résoudre la situation au plus vite.

Merci d’avance pour votre message et encore toutes nos excuses pour ce désagrément.

Bien à vous,
L’équipe PN Selfcare 💅

Grand choix de couleurs

Grand choix de couleurs, vernis faciles à appliquer et à enlever. Vraiment très contente de mon achat pour une débutante

13 de febrero de 2026

Merci beaucoup pour votre message ! 💅
Nous sommes ravis que les vernis soient faciles à utiliser et que vous soyez satisfaite de votre achat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Parfait ! Longue tenue, grand choix de couleurs, s'enlève facilement, c'est mon nouvel indispensable.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.