Mooiesneakers.nl Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Factuur 100066970 Ik heb laarzen met kapotte rits ontvangen, netjes retour gestuurd en nooit geld retour ontvangen. Ik ben eerder benaderd door de webshop om een negatieve review van okt 2025 weg te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via Zalando besteld, maar geleverd door mooiesneakers.nl Dit verliep prima, schoenen mogen ontvangen in goede orde. Passen en lopen niets meer aan doen, helemaal tevreden. Heb gelijk een extra paar be... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling geplaatst op 17/7/24 en bevestiging per mail gekregen. Zou een track en tracecode ontvangen. Helaas niet ontvangen. Update 21/7 - Blijkt een eigen vergissing te zijn omdat huisnummer... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijne en nette service

Afgelopen augustus shoesme schoenen voor onze dochter gekocht bij mooiesneakers.nl. Helaas ging na 2 maanden dragen de rits kapot. Per mail contact gezocht en gelijk mail van Anne terug gehad. Contact verliep erg fijn. We hebben een nieuw paar kostenloos opgestuurd gekregen, super wat een service! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

13 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb voor mijn dochter mooie laarzen…

Ik heb voor mijn dochter mooie laarzen gekocht en de volgende dag waren ze goedkoper, na prettig mailcontact kreeg ik het verschil terug gestort.. ik ben zeer tevreden en bestel snel weer hier .. een dikke pluim 👍

6 de diciembre de 2022

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Service is volkomen ruck!
Ze kunnen niet een het juiste product in de juiste maat sturen. En vervolgens zeggen dat de klant liegt. Maar dan uit coulance korting aanbieden op een volgende bestelling. Alsof ik hier ooit nog iets ga bestellen!

5 de septiembre de 2022

Respuesta de Mooiesneakers.nl

Beste Claire, we hebben inderdaad een foutje gemaakt in ons magazijn. Nogmaals excuses daarvoor, helaas hoort dat er ook zo nu en dan bij. We doen ons best elke bestelling zo goed mogelijk af te handelen.

Top service!

Er was iets mis gegaan met mijn eerste bestelling, omdat ik zelf was vergeten het huisnummer te noteren waar het pakketje heen moest: dit losten ze op door mij te vragen of ik een andere kleur ook mooi vond. Die andere kleur schoenen krijg ik morgen nog thuisbezorgd!! Dikke mik daar!!

1 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldig bedrijf is dit

Wat een geweldig bedrijf is dit !

Ik had een mail verstuurd naar de klanten service en kreeg super snel reactie en het werd gelijk op gelost en de schoenen de zelde dag nog verstuurd ! Super fijn en snelle service had bij de klanten service Anne nogmaals bedankt top geregeld.
Mijn volgende schoenen bestel ik zeker weer bij jullie.

Gr jeffrey de leeuw

25 de mayo de 2022

Super service na defect!

Laarsjes besteld, na week dragen liet de zool los. Mailtje gestuurd naar mooiesneakers klantenservice, zij hebben overlegd met het merk en binnen een dag had ik heel netjes een bericht terug of zij een paar nieuwe laarsjes kosteloos mochten toesturen. Super geregeld!

17 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende communicatie en service!

Wat een goede communicatie en service!
De schoenzolen van de Shoesme schoenen van onze jongens waren al na 5 weken stuk. Het zijn jongens maar geen extreme rouwdouwers dus toch echt iets mis met de schoenzool zelf.
Gemaild met Mooiesneakers.nl
Er werd snel gereageerd op mijn mail. Twee dagen later kregen wij al een nieuw paar schoenen (deze keer een ander merk) thuisgestuurd!
Bedankt voor de uitstekende service!
Twee blije ouders en kinderen!

6 de mayo de 2022

Hele slechte service

Hele slechte service. Mijn dochter heeft laarzen van bergstein gekregen van haar tante via deze webshop. Zijn zeer slecht afgewerkt. Ik zie duidelijk verschil tussen laarzen van bergstein die ik al heb. Na dagen lang mail contact te hebben gehad word mij vertelt dat er niks mee gedaan word terwijl er eerst werd aangeboden om het voor een nieuw paar om te ruilen waar ik op de foto toch duidelijk verschil zie qua afwerking met de laarzen die mijn dochter cadeau heeft gehad. Wat een slechte service. Mijn advies bestel hier niks.

22 de abril de 2022

Respuesta de Mooiesneakers.nl

Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Ik kom jouw naam niet tegen in ons ordersysteem. Zou je meer informatie kunnen sturen zodat ik het voor je kan onderzoeken ?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retour laat lang op zich wachten

Snelle levering. Spijtig genoeg zijn de schoenen te klein,deze schoenen zijn 11 dagen geleden bij jullie toegekomen en tot op heden nog steeds geen groter paar schoenen ontvangen😭.
April=update=uiteindelijk geld terug gekregen. Spijtig genoeg geen grotere maat mogen ontvangen, omdat er teveel tijd verloren gegaan is, was de grotere maat niet meer beschikbaar!

10 de marzo de 2022

Respuesta de Mooiesneakers.nl

Gelukkig is jouw zending terecht en is het probleem alsnog opgelost. Tot een volgende keer.

Snel en goed geholpen!

Super fijne sloffen gekocht, helaas zat er een kleine beschadiging op. Maar heel goed en snel geholpen. Erg klantvriendelijk!!

17 de febrero de 2021

Goede en snelle service!

Sloffen besteld, volgende dag bezorgd. Wilde 1 paar ruilen, ging heel soepel! Had nog een vraag aan de klantenservice, binnen 24u antwoord incl retouretiket!

15 de febrero de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Maat advies niet verstrekt, retour niet gratis

Retourneren is alleen gratis wanneer je een andere maat/model neemt.

Bij de bestelling van sloffen wordt er in de maatvoering niet aangegeven dat betreffend model niet geschikt is voor mensen met brede voeten en 1 maat groter besteld moeten worden.

Erg jammer, voor mij geen tweede keer.

Als plus kan ik enkel de snelle levering vermelden

24 de noviembre de 2020

Respuesta de Mooiesneakers.nl

Via onze website kun je gratis DHL retourlabel downloaden waarmee je de bestelling gratis (en zonder opgave van reden) kunt retourneren.

Super goede service

Super goede service! Had schoenen besteld voor mijn zoontje die te klein waren. Pas na twee weken en één dag bedacht ik me dat ik de schoenen nog moest retourneren. Ondanks dat ik dus eigenlijk al een dag te laat was kon ik ze toch nog retourneren en een ander paar schoenen uitzoeken :)

17 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een ander adress opgegeven (pick up…

Had een ander adress opgegeven (pick up point), omdat ik niet thuis ben. Maar wist niet dat dat niet ging! Maar door wat heen en weer mailen ben ik goed geholpen door Fleur! De schoenen gaan automatisch door fout adress terug naar hun en ze sturen ze zo snel mogenlijk weer op naar het juiste adress! Toppers!:-)

9 de julio de 2020
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.