Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen augustus shoesme schoenen voor onze dochter gekocht bij mooiesneakers.nl. Helaas ging na 2 maanden dragen de rits kapot. Per mail contact gezocht en gelijk mail van Anne terug gehad. Contact... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 paar slippers besteld om juiste maat te kiezen, retour gestuurd en niks meer gehoord. Lijkt dus standaard procedure bij dit bedrijf om slecht om te gaan met retouren. Contact krijgen is onmoge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling geplaatst op 17/7/24 en bevestiging per mail gekregen. Zou een track en tracecode ontvangen. Helaas niet ontvangen. Update 21/7 - Blijkt een eigen vergissing te zijn omdat huisnummer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eind november een bestelling gedaan voor Kerst i.v.m. de voordelige prijs. Omdat retourtermijn op 30 dagen staat, eerst contact opgenomen met klantenservice om te vragen of het een probleem is wann... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Supersnel verzonden

Supersnel verzonden, binnen 24 uur in huis! Zeer netjes verpakt, en een erg gemakkelijke site om je bestelling te plaatsen. Verder perfecte communicatie betreffende geplaatste bestelling, en het verzenden/ aanmelden bij transporteur, en afleveren/ bezorgen van je pakket! Echte aanrader 👍👏

11 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retour ten onrechte geweigerd en geen contact

Bestelnr. #100090771
Ik heb schoenen die ik heb binnenshuis even heb gepast en niet meer dan dat, netjes retour gestuurd en nooit geld retour ontvangen. Ik ben eerder benaderd door de webshop om een negatieve review van 6 sept weg te halen, met een soort van belofte dat ze het opnieuw voor me na zouden kijken waarom mijn retour geweigerd is. Krijg daarna geen inhoudelijke reactie meer... ook niet na een reminder. 11 nov heb ik daarom een klacht ingediend bij Webshop Keurmerk hierover, waarbij mooiesneakers aangesloten is. Wel een ontvangstbevestiging - maar geen reactie.

Mogelijk is dit een verdienmodel van deze webshop: retour schoenen opnieuw doorverkopen en het aankoopbedrag (ik had via Afterpay betaald en wil geen problemen met dat bedrijf) achterhouden.

2 de agosto de 2025

Excellent service

After seeing a couple of bad reviews I decided to take a chance anyway, seeing as there were also very good reviews. I am delighted that I did, Skechers Bob’s sandals, great price, ordered in the evening and arrived the next morning. 💯 Recommended and will definitely be ordering again.

9 de septiembre de 2025

Thank you very much.

Onbetrouwbaar met retouren

Contact krijgen is onmogelijk: telefoon wordt niet opgenomen, e-mail en whatsapp worden niet beantwoord.

Ik hoop dat via deze weg alsnog snel opgelost gaat worden. (Ordernr 100090262)

21 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Terugbetalen duurt echt veel te lang!

De levering was vlot, het verwerken van mijn retour (terugstorten geld) heeft net iets minder dan 4 maanden geduurd!

8 de agosto de 2025

Respuesta de Mooiesneakers.nl

Hallo, het heeft in jouw geval inderdaad te lang geduurd. Onze excuses daarvoor. Normaal gesproken handelen wij alle retouren binnen 24uur helemaal af.

Prima! Snelle levering!

Enigszins huiverig door enkele minder goede reviews heb ik toch mijn bestelling geplaatst, 's avonds om 21.30uur.
De volgende dag had ik mijn pakket in handen! Duidelijke communicatie en updates! 👌

6 de agosto de 2025

Bedankt.

Gevaar voor fraude

Na het proberen betalen met mijn VISA-kaart bij mooiesneakers.nl is deze gehackt . Gelukkig opgemerkt door VISA.

3 de julio de 2025

Respuesta de Mooiesneakers.nl

Hallo Geert, wij weten niet wie je bent maar wij zijn uiteraard niet bezig met hacken van creditcards. Kun je aub een mailtje sturen naar info@mooiesneakers.nl ? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring en wat er dan volgens jou is misgegaan.

Top!!

Om vijf uur savonds besteld, de middag erna om twee uur gratis bezorgd. Echt top!

25 de junio de 2025

Respuesta de Mooiesneakers.nl

Bedankt voor jouw recensie.

retour onterecht geweigerd

Ik ben normaal helemaal niet moeilijk, maar wat ik heb meegemaakt bij Mooiesneakers.nl vond ik echt teleurstellend. Ik bestelde pantoffels, paste ze alleen even binnen en stuurde ze op tijd retour. Geen schade, alleen minimale sporen zoals je mag verwachten bij het passen op een schone vloer.

Toch kreeg ik te horen dat de zolen “heel erg vies” zouden zijn en dat mijn retour daarom geweigerd werd. Ze boden mij vervolgens 10% korting op hetzelfde paar óf 15% op een nieuwe bestelling. Maar waarom zou ik akkoord gaan met een korting op een product dat ik niet wil houden?

Wat mij het meeste stoorde is de manier van communiceren. Geen begrip, geen inhoudelijk antwoord op mijn voorstellen, alleen botte reacties en het idee dat zij “alle regels kennen”.

Feit is: zelfs als de zolen echt “heel vies” zouden zijn — wat ik betwijfel — dan nóg vervalt je wettelijke herroepingsrecht niet. Je mag een product passen en proberen zoals je dat in een winkel ook zou doen. Eventuele waardevermindering mag in rekening worden gebracht, maar de retour mag niet volledig geweigerd worden.

Ik heb inmiddels een klacht ingediend bij het keurmerk. Het gaat mij niet alleen om het bedrag, maar ook om het principe.
Voor mij nooit meer Mooiesneakers.nl.

6 de junio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.