Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel s... Ver más

La empresa ha respondido
Kann wirklich nur positives berichten. Bestellung, Lieferung, Kundenservice - alles perfekt. Bin auch mehr als positiv überrascht von der Qualität des Produkts. Es ist tatsächlich viel hochwertiger al... Ver más
La empresa ha respondido
Ich benutze das Laufband schon einige Wochen & bin so begeistert! Es ist super leise & platzsparend, da man es ganz einfach zusammenklappen kann - perfekt für eine Mietwohnung.
La empresa ha respondido
They don't communicate on the website that you need a grounded socket to use the product. You learn about this when you read the instruction. It's misleading and no action is taken when you addres... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa
30 days to try. 2 years guaranteed.

No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
SmartStep Pro v3 Incline
Mijn dochter en ik waren op zoek gegaan naar een loopband: compact en makkelijk voor thuisgebruik maar wel goede kwaliteit. Aangenaam verrast door Moovv. Ondanks nog kort in gebruik nu al positief. De uitvoering is fraai, montage eenvoudig, de mat zorgt voor goede demping. Loopt fijn en de stang is ook stevig wat ook fij. Is. Geluid hier laag. Stofhoes = optie. Deze ook gekocht en bevelen we aan. Levering en contact met Moovv ook prima. Top!

Respuesta de Moov
Fijne loopband. Voor mensen die grote stappen zetten weet ik niet of deze band geschikt is.
Prima communicatie met bedrijf

Respuesta de Moov
Een vriendelijke mail gekregen, dat er enige vertraging was.
Product voldoet aan verwachting, geen moeilijke instructies, binnen 20 minuten in gebruik. Geluidsniveau boven verwachting, top product!

Respuesta de Moov
In eerste instantie niet geleverd terwijl we thuis waren. Maar na contact met MOOV, is de loopband heel snel geleverd was top service van MOOV en dit was een zeer goede ervaring. De loopband is top.

Respuesta de Moov
Snelle levering, goede service, nette afhandeling. Vriendelijke medewerkers.

Netjes verpakt aangeleverd.
Duidelijke handleiding erbij.
Werkt goed, zoals omschreven.
Een nadeel, de resultaten zie je alleen tijdens het lopen. In pauze of stop stand kun je het niet meer uitlezen.

Respuesta de Moov
Ik vind de moovv loopband ideaal, compact, makkelijk weg te rijden door de wieltjes. Als je hem ergens tussen wil schuiven is het wel even lastig, maar dat hou je bijna niet tegen
Hij is makkelijk te bedienen en heeft zelfs een afstandsbediening als je de railing niet gebruikt, voor bijv onder een bureau
Ik ben lang en heb lange benen, maar vind de grootte echt voldoende, je kunt grote stappen zetten als je dat zou willen
Wat ik fijn had gevonden is dat de railing, dus waar je ook je tablet op kan zetten is dichter naar je toe zou zijn
Ik loop soms wat wiebelig waardoor ik me wil vasthouden, maar dat is dan net ongemakkelijk. Klein puntje van verbetering, maar ik ben er echt ontzettend blij mee

Respuesta de Moov
Gemakkelijk bestellen en betalen, en een snelle levering. De loopband is gemakkelijk en prettig in gebruik. Een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudig te bedienen en via Bluetooth te koppelen met je telefoon voor muziek via de box van de loopband. Ik ben heel tevreden!

Respuesta de Moov
Super blij hiermee, het geeft me extra tijd om te bewegen tijdens het werken in de studio!

Respuesta de Moov
super mooi product, deze loopband. Gemakkelijk te installeren. Werkt goed, degelijke uitvoering

Respuesta de Moov
Zeer snelle levering (3dagen sneller dan verwacht) en heel professioneel verpakt. Het pakket voelde ogenblikkelijk zeer degelijk aan. Het opstellen was een fluitje van een cent. De loopband voelt zeer stevig en is handig in gebruik. Ik ben alvast fan!

Respuesta de Moov
Ik beveel het niet aan. Loopband maakt zeer veel geluid en vertoont na enkele weken al duidelijke mankementen. Prijs-kwaliteit GEEN aanrader. Geen reactie van de klantendienst.

Respuesta de Moov
Bin sehr zufrieden! Funktioniert super beim Arbeiten, ist leise und macht einen qualitativen Eindruck.

Respuesta de Moov
Het pakket is zonder problemen bij mij aangekomen. De installatie was heel eenvoudig en we hebben het zonder problemen opgezet. Voorlopig is er geen probleem en ik hoop dat dat in de toekomst ook zo blijft. Tot nu toe heb ik geen enkel probleem met de loopband.

Respuesta de Moov
Na drie weken nog niks ontvangen, geen bevestiging van verzending of niks. Al drie keer contact opgenomen maar wordt ook weinig actie op ondernomen

Respuesta de Moov
Helaas weegt de loopband die tot 12km/u kan, te zwaar voor mij om die regelmatig te verplaasten.
De loopband zelf loopt wel echt heel lekker.
Maar omwille van 't gewicht moet ik deze terugsturen.
De service om dit te retourneren, is wel heel correct verlopen.

Respuesta de Moov
Helaas mijn bestelling de loopband nooit ontvangen. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik nul op het rekest. Men verwijst mij enkel door naar DHL dat de levering naar 8 weken nog elk moment geleverd kan worden en weigert zelf actie te ondernemen of het probleem op te lossen.
Dat men hier geen enkele service verleent of meedenkt om dit op te lossen, vind ik zeer teleurstellend. Ik raad dit bedrijf daarom af."

Respuesta de Moov
Más información sobre otros tipos de reseñas.