Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leverans fungerade perfekt! Frukostbullar och croissanter var supergoda! Det som drar betyget ordentligt var att vi köpte paketet med en påskbukett. Leverans på lördagmorgon, på måndagen hade blom... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på mor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Ver más

1. Comida a domicilio

Escrito por la empresa

Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!

4,4

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Please avoid this company

Please avoid this company. We ordered breakfast through them instead of shopping ourselves as a treat for Christmas but it never arrived and they ignore emails. The result was the kids were waiting for what we ordered and we had to explain it’s not coming… They care more about instagram content than helping customers.

24 de diciembre de 2025
Logotipo de Morgonexpressen

Respuesta de Morgonexpressen

Hi Oda,

Thank you for taking the time to leave a review – even though it saddens us to hear about your experience.

We truly apologize that the breakfast didn’t arrive as planned, especially since it was meant as a thoughtful surprise during the holiday season. That’s definitely not the experience we want to give our customers, and we completely understand the disappointment.

Our customer service team always strives to respond as quickly as possible, but during busy periods – especially around Christmas – delays can unfortunately occur. Over the holidays, we also had a longer break, which affected our response times.

We would really like the opportunity to make things right. If you haven’t already received a response, please don’t hesitate to reach out to our customer service again, and we’ll make sure to assist you as soon as we can!

Kind regards,
The Morgonexpressen Team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kund ej leverera

Premo Early Bird kunde inte leverera. Katastrof när jag ska ha gäster. Ingen förklaring varför. Bara förlåt och återbetalning med rabatt. Det räcker inte. Då får ni hitta ett annat sätt att leverera till dörr. Till och med åka ut själva och leverera. Man måste kunna lita på att leverans sker som utlovats. Hur ska jag nu våga beställa från er? Förtroende är rubbat. Margita Jegeborn

14 de diciembre de 2025
Logotipo de Morgonexpressen

Respuesta de Morgonexpressen

Hej Margita,

Vi är verkligen ledsna över att din leverans uteblev – det ska naturligtvis inte hända.

Leveranser som inte når fram hör lyckligtvis till ovanligheterna, men vi förstår att det inte spelar någon roll när det väl drabbar en själv. Det påverkar helhetsupplevelsen, särskilt när man sett fram emot något.

Vi har en nära dialog med vår distributionspartner och arbetar löpande med att identifiera och förebygga den här typen av misstag, just för att kunna leverera en trygg och pålitlig tjänst.

Vi hoppas att vi får förtroendet att leverera till dig igen, och att vi då får ge dig den upplevelse du förtjänar!

Teamet på Morgonexpressen

Lyxig söndagsfrukost

Leveransen kom direkt till dörren och innehållet motsvarade mer än väl min beställning. Det var gott och mycket och perfekt för en lyxig söndagsfrukost. Jag kommer absolut att beställa igen.

7 de diciembre de 2025

Bra köp!

Bra hemsida, goda produkter, snabb leverans som utlovats. Rekommenderas varmt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lyxig frukost

Stora och goda saffransbullar och den glutenfria frallan var också god och höll ihop bra.
Höll utlovad leveranstid

Perfekt leverans

Perfekt leverans.
Blev en fin överraskning för mottagaren
med gott fikabröd i rejäl mängd.
Kommer beställa igen.

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.