Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Ver más
Leverans fungerade perfekt! Frukostbullar och croissanter var supergoda! Det som drar betyget ordentligt var att vi köpte paketet med en påskbukett. Leverans på lördagmorgon, på måndagen hade blom... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på mor... Ver más
Escrito por la empresa
Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!
Gjörwellsgatan 30, 11260, Stockholm, Suecia
- kundservice@morgonexpressen.se
- morgonexpressen.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Beställde Alla ❤️ dag paket på morgonen…
Beställde Alla ❤️ dag paket på morgonen som skulle komma med bröd och smoothie och även en bukett blommor som jag tänkte överraska min sambo med. Betalde 400kr för detta men när leveransen kom så saknades blombuketten. Vi blev så oerhört besvikna att vi nog aldrig mer kommer beställa från morgonexpressen. Man fuckar inte upp på alla ❤️ dag, det är inte rimligt

Respuesta de Morgonexpressen
Gott bröd men synd bara att det…
Gott bröd men synd bara att det levererades inte utanför lägenhetsdörren utan innanför porten tre trappor ner👎🏻

Respuesta de Morgonexpressen
Fantastiskt att få nybakat jättegott…
Fantastiskt att få nybakat jättegott bröd hemlevererat
Bra! Som förväntat
Bra - som förväntat!
Leveransen kom som den skulle, frallor, croissant (såå frasig), råglimpa och kardemummabullar. Hängde utanpå brevlådan.
Allt värmdes enligt rekommendation i 150 grader och smakade nära på nybakat.
Kan tänka mig att ge en leverans som överraskning till någon som har något att fira!
Lite morgonlyx
Lite morgonlyx! Paketet hängde så snyggt på brevlådan och mycket väl förpackat! Testade frallpaketet och fick en kardemummabulle på köpet. Jättegoda frallor! Stora så vi som inte är så stora i maten hade gott bröd flera dagar! Perfekt att rosta!
Som villaägare få en leverans vid…
Som villaägare få en leverans vid ettiden på natten ställd vid brevlådan i 6 minusgrader, kanske inte en toppenidé?Varken nybakat och sen iskallt på morgonen när vi till slut hittade brödet.
Trodde det iaf skulle ha ställts utanför dörren.
Det blir ingen ny beställning.

Smidigt
Smidigt, enkelt och gott bröd. Men den nybakade känslan fick man inte riktigt då de var iskalla bröd…Men är nöjd!😊
Leveransen kom fram till den tilltänkte…
Leveransen kom fram till den tilltänkte dock inte mitt meddelande till dem. Något med hur IT fungerar hos er måste förbättras. Blir konstigt för mottagaren att inte veta från vem och varför de får era goda bröd och kakor.
Bra kvalitet på brödet och tidigt…
Bra kvalitet på brödet och tidigt leverans av brödet, en bra start på helgen.
Smarrig och lyxig frukost
Srudegsbröd och frallor smakade fantastiskt gott. I drömmen hade de ju faktiskt varit bakade samma morgon, men då de skickats kvällen innan så vann de på att värmas lite för att få den nybakade känslan som man vill åt. Kardemummabullarna var jättegoda och saftiga i två dagar. Det som drar ner betyget är leveransen. Paketet ställdes vid brevlådan som ligger ute vid vår parkering. Hade gärna sett att det levererades vid dörren med tanke på innehållet.
Bortskämd
Känner oss bortskämda och mycket nöjda att få gott nybakat till lördagens frukost.
Brödet var ej så färskt som förväntat

Perfekt julaftonsmorgon
Godaste och smidigaste överraskningen.
Jag är verkligen Supernöjd🫶🏻
Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller inte rätt så det här var perfekt!! Han blev jätteglad och det var väldigt uppskattat i smak💓Tack snälla ni för att ni gjorde det möjligt att uppvakta min far på en mindre ort trots avstånd. Och med något så gott som nybakt bröd❤️
härliga fräscha frallor
härliga fräscha frallor! perfekt med leverans tidig morgon så man kan njuta av rejäl frukost vid speciella tillfällen såsom julaftonsmorgon eller födelsedag och liknande.
Fungerar klockrent
Fungerar klockrent. Färskt och gott bröd levererat på morgonen direkt till dörren.
Gåva
Har skickat som gåva och det har varit väldigt uppskattat. Färskt gott bröd.
Otroliga
Otroliga! Skickat frukost som överraskning några gånger och några ggr hem till familjen. Så nöjd fantastiska! Topp topp topp. !!
Más información sobre otros tipos de reseñas.