Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leverans fungerade perfekt! Frukostbullar och croissanter var supergoda! Det som drar betyget ordentligt var att vi köpte paketet med en påskbukett. Leverans på lördagmorgon, på måndagen hade blom... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på mor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Ver más

1. Comida a domicilio

Escrito por la empresa

Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra leverans o goda bullar

Bra leverans o goda bullar. Hade önskat att det stod som tips på en lapp när man öppnade lådan att man kan värma dom i ugnen. Vi gjorde det med de överblivna o de blev igen supergoda, som nybakat.
Vi kommer att beställa många gånger till. Blev en lyxig lördag morgon o en bra surprise för familjen.

20 de septiembre de 2025

Jag kommer beställa igen

För en annan som bor i ett mindre samhälle och inte har ett bageri på plats så var detta toppen. Bakverken var super goda och bröden var perfekta. Fanns mycket att välja på.

Ett roligt koncept och behändigt för en annan som inte kan köra i 40 min fram och tillbaka för att köpa nybakt bröd.

Det som var mindre bra var väl ändå att det var så in packat i kartong men jag förstår att man gör så. Så att varorna skyddas och att man ska få fräscha varor.

10 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leveransen var bra

Leveransen funkade mycket bra och bra koncept. Brödet & bullarna kändes tyvärr inte färska, därför blev vi mycket besvikna när vi öppnade lådan på morgonen. Vi följde även anvisningarna för att göra brödet ”färskt”, tyvärr hjälpte inte detta alls.

Hej Matilda,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Vi är glada att leveransen fungerade bra och att du gillar vårt koncept. Vi vill att varje frukostlåda ska kännas som en riktigt god start på dagen, och vi tar din feedback på största allvar.

Brödet bakas och packas på eftermiddagen eller kvällen innan leverans, och alla produkter är noggrant utvalda från Gateaus hantverksbagerier. Vi förstår att det ändå inte levde upp till dina förväntningar, och vi vill gärna veta mer så att vi kan följa upp detta.

Du får gärna höra av dig till vår kundservice på kundservice@morgonexpressen.se, så hjälper vi dig vidare!

Toppbetyg

Toppbetyg! Härlig start på helgen med nybakat bröd med hemleverans. Rekommenderas!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klockan 8 lämnar de besked att…

Klockan 8 lämnar de besked att leveransen är avbokad pga av fel. Kul, frukostgäster har kommit och inga bullar….

Hej Pernilla,

Tack för att du tog dig tiden att dela din upplevelse och lämna en recension!

Vi är verkligen ledsna över att din beställning inte kom fram som planerat. En välfungerande logistik är helt avgörande för vår tjänst, och vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra distributionspartner Early Bird för att säkerställa pålitliga leveranser.

Vi har svarat dig via mejl med information om kompensation. Om meddelandet inte har nått fram får du gärna kontakta oss igen, så ser vi till att du får den hjälp du behöver.

Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig både sedda och lyssnade på. Vi beklagar verkligen det som inträffade och hoppas få möjlighet att leverera en bättre upplevelse till dig framöver!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Minus för solbullarna!

Jättegott bröd och lyxigt med leverans på morgonen! Minus för att solbullarna var ihoptryckta samt fuktiga så sockret hade klibbat ihop sig.

29 de agosto de 2025

Hej Emelie!

Stort tack för din recension – vi är glada att du uppskattar brödet och vår morgonleverans!

Vi beklagar verkligen att vaniljbullarna inte höll kvalitet – så ska det förstås inte vara. Din feedback är viktig, och vi tar den vidare till vårt bageri och packningscentral för att se över hanteringen.

Tack för att du hjälper oss bli bättre – vi hoppas få leverera en felfri frukost till dig nästa gång!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Inte prisvärt om man ser till…

Inte prisvärt om man ser till levererade produkter. Frallorna var torra och smaklösa, och croissanterna och pain au chocolat endast dugliga.

30 de agosto de 2025

Hej Jenny,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Vi beklagar verkligen att brödet inte levde upp till dina förväntningar.

Våra produkter bakas sent på eftermiddagen eller kvällen innan leverans och skickas därefter ut tillsammans med morgontidningarna. På så sätt kan vi leverera tidigt på morgonen och ge många chansen att njuta av hantverksbakat bröd, från bageriet till frukostbordet.

Vi tar din feedback på största allvar och vill gärna titta närmare på ditt ärende. Hör gärna av dig till oss på kundservice@morgonexpressen.se så hjälper vi dig vidare!

Allt fungerade toppen

Allt fungerade toppen. Frukostpaketet levererades till dörren och bröden var mycket goda och fortfarande kändes de färska. En härlig start på lördagen. Kommer definitivt att beställa vid fler tillfällen.

30 de agosto de 2025

Enkelt och gott

Riktigt smidigt och roligt sätt att överraska någon som fyller år eller som i vårt fall ”tack för hjälpen”. Färska goda bullar och de levererades punktligt som utlovat. Kan rekommendera!

28 de agosto de 2025

God frukost

Super att bara kunna gå ut till brevlådan och hämta in lite av frukosten på morgonen.Goda bullar och stora med

23 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.