Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Ver más
Leverans fungerade perfekt! Frukostbullar och croissanter var supergoda! Det som drar betyget ordentligt var att vi köpte paketet med en påskbukett. Leverans på lördagmorgon, på måndagen hade blom... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på mor... Ver más
Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Ver más
Escrito por la empresa
Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!
Gjörwellsgatan 30, 11260, Stockholm, Suecia
- kundservice@morgonexpressen.se
- morgonexpressen.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Kul med leverans även till oss på…
Kul med leverans även till oss på landet. Jättegoda surdegsfrallor och solbullar!
Skickade till en vän som precis fått…
Skickade till en vän som precis fått barn! Det uppskattades väldigt mycket
Super enkelt att beställa och goda…
Super enkelt att beställa och goda frallor! Rekommenderar verkligen.
Gott nybakat
Det var enkelt att beställa online. Leverans utanför dörren men gott nybakat bröd.
Underbar tjänst!
Jättebra ! Bra utbud, pålitligt och väldigt trevligt att beställa till sig själv eller någon man vill göra glad. Har gjort fyra beställningar och alla funkat klockrent. Jag är på väg att bli stamkund!
Fröfralla Rågbulle Vaniljbulle Mums
Fröfrallan innehöll inte för mycket frön utan en vål avvägd mängd. Gott.
Rågbullen god men kunde haft lite fler russin. lol
Vaniljbullarna borde heta Vaniljmunkar för det är vad det är.
Lite väl mycket socker på utsidan. Men oooooh så goda.
Mycket goda frallor och bullar
Mycket goda frallor och bullar. Lyxigt att få det hem levererat tills man vaknar. Rekommenderar starkt!
Färska frallor
Jag älskar att få färska frallor till dörren på lördag och söndag mornar.
Gott och färskt bröd
Gott och färskt bröd, punktligt levererat!
Så himla gott bröd 🙏💌
Trevlig start på en lördag!
Väldigt härligt upplägg och innehållet var supergott!
Tyvärr hade Early Bird tryckt ner det i vår brevlåda så dom fina solbullarna var lite ihoptryckta när jag öppnade lådan som allt kom i. Men som sagt, allt smakade väldigt bra och hoppas på att nästa leverans blir med lite finare solbullar :)
Lyxigt att kunna få färskt bröd och…
Lyxigt att kunna få färskt bröd och bullar hem till dörren en lördag 🥳
Väldigt goda bullar
Beställt två gånger nu. Så goda bullar! Lyxigt att få färska bullar hemkörda till frukosten. Vi är väldigt nöjda!
Allt som utlovat, men inte pinfärskt bröd
Kom i tid, allt levererades som det skulle. Men tyvärr upplevs det inte som nybakat, antagligen för att det bakats föregående kväll

Respuesta de Morgonexpressen
Imponerad som ny kund
Leveransen kom som planerat före klockan sju på söndags morgonen. Härligt få goda frallor till frukost utanför dörren
Supersmidigt!
Vi har nu beställt 3 gånger. Allt har fungerat klockrent. Vilken lyx att även vi ute på landet kan äta nybakat bröd till frukost. Croissanterna är underbara och frallorna är jättegoda. Beställer alltid lite extra så man har i frysen.
Fungerade jätte bra med leveransen
Fungerade jätte bra med leveransen. Blev en god överrasknings frukost till familjen
Mycket goda bröd och bullar
Mycket goda bröd och bullar! Mysigt att få hem det en lördag.
Trodde inte att det skulle komma hit…
Trodde inte att det skulle komma hit där vi bor men det gick och bröden var himmelskt goda
Allt var jättebra.
Más información sobre otros tipos de reseñas.