Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leverans fungerade perfekt! Frukostbullar och croissanter var supergoda! Det som drar betyget ordentligt var att vi köpte paketet med en påskbukett. Leverans på lördagmorgon, på måndagen hade blom... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på mor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Ver más

1. Comida a domicilio

Escrito por la empresa

Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Gott nybakat

Det var enkelt att beställa online. Leverans utanför dörren men gott nybakat bröd.

16 de agosto de 2025

Underbar tjänst!

Jättebra ! Bra utbud, pålitligt och väldigt trevligt att beställa till sig själv eller någon man vill göra glad. Har gjort fyra beställningar och alla funkat klockrent. Jag är på väg att bli stamkund!

18 de agosto de 2025

Fröfralla Rågbulle Vaniljbulle Mums

Fröfrallan innehöll inte för mycket frön utan en vål avvägd mängd. Gott.
Rågbullen god men kunde haft lite fler russin. lol
Vaniljbullarna borde heta Vaniljmunkar för det är vad det är.
Lite väl mycket socker på utsidan. Men oooooh så goda.

18 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevlig start på en lördag!

Väldigt härligt upplägg och innehållet var supergott!
Tyvärr hade Early Bird tryckt ner det i vår brevlåda så dom fina solbullarna var lite ihoptryckta när jag öppnade lådan som allt kom i. Men som sagt, allt smakade väldigt bra och hoppas på att nästa leverans blir med lite finare solbullar :)

16 de agosto de 2025

Väldigt goda bullar

Beställt två gånger nu. Så goda bullar! Lyxigt att få färska bullar hemkörda till frukosten. Vi är väldigt nöjda!

11 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Allt som utlovat, men inte pinfärskt bröd

Kom i tid, allt levererades som det skulle. Men tyvärr upplevs det inte som nybakat, antagligen för att det bakats föregående kväll

10 de agosto de 2025
Logotipo de Morgonexpressen

Respuesta de Morgonexpressen

Hej Rasmus,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är glada att leveransen kom fram som den skulle, men beklagar att brödet inte upplevdes som nybakat.

Vårt bröd bakas på eftermiddagen eller kvällen före leverans, just för att det ska kunna distribueras tidigt på morgonen och kännas så färskt som möjligt. Vi tar med oss din feedback till både bageriet och vår leverantör för att se över hur vi kan förbättra upplevelsen framöver.

Vi hoppas få chansen att leverera till dig igen och ge ett ännu bättre intryck nästa gång!

Teamet på Morgonexpressen

Imponerad som ny kund

Leveransen kom som planerat före klockan sju på söndags morgonen. Härligt få goda frallor till frukost utanför dörren

10 de agosto de 2025

Supersmidigt!

Vi har nu beställt 3 gånger. Allt har fungerat klockrent. Vilken lyx att även vi ute på landet kan äta nybakat bröd till frukost. Croissanterna är underbara och frallorna är jättegoda. Beställer alltid lite extra så man har i frysen.

9 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.