Moride.dk Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

2,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The warranty is just on paper. When it comes to actually honouring it, they back off. Bike blight with a defective battery locking mechanism. They refuse to replace the lock putting all the blame on... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Købte Moride X fatbike. Det er en lækker og komfortabel cykel, som virker robust. Dog svinger hastigheden noget omkring de 25 km/t ved acceleration eller kørsel ned af bakke (22-32), hvilket kan vir... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fusk og fup Jeg købte el løbehjul i april 2024. Batteriet bliver ikke længere ladet op og løbehjulet kan derfor ikke køre. Jeg har forsøgt at reklamere på den mailadresse man bliver oplyst på dere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte en XIAOMI fatbike zb20 og fik leveret som aftalt. Den var meget nem at samle og kun småting der skulle justeres eller køres til. I øvrigt mega sjov at cykle på. Vi har efterfølgende haft... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Mayorista de bicicletas
  3. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Verdens mest avancerede eBikes og El-Løbehjul | Køb din nu hos Moride.dk | Hurtig levering | Dansk garanti | Kvalitetstestet i Danmark

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hæver penge, ingen vare (stol ikke på dem, selvom den er e mærket ..)

Bestilte 5 juli og har endnu ikke modtaget min ordre, dog har de taget sig den frihed og hævet pengene. Har skrevet med dem og fået at vide hver gang "pakken kommer næste uge".

Tilføjet 24/8/23
Jeg tog kontakt til E-mærkets juridiske afdeling, og fik hjælp til at få mine penge refunderet. Moride har nu mistet deres e mærke.

4 de julio de 2023
Logotipo de Moride.dk

Respuesta de Moride.dk

Hej Helle,

Der må være sket en fejl eller misforståelse. Det er selvfølgelig aldrig vores hensigt.

Kontakt os hurtigst muligt, så tager vi hånd om det!

Helle har fået penge retur og fået produktet leveret. Win win!

Mvh.
Moride.dk

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God el løbehjul men kan ikke køre 30 km i timen

Jeg har næsten lige fået mit el løbehjul her fra og den er ret god og jeg elsker dens rækkevidde. Jeg bruger el løbehjulet fra skole til hjem og det er cirka 11 km. Men hvorfor jeg vælger at give den 4 stjerne er fordi at der står den kan køre 30 km i timen men det er ikke helt rigtig dens maks hastighed er 25km og jeg har aldrig kørt hurtigere. Men elsker stadig løbehjulet( den kan ikke køre 30 km i timen men 25). Update har lige fået af vide hvordan man ændre den så den kan køre 30 og man gøre det på appen du får med og jeg vil også bare sig at man skal passe meget på at bremse alt for hårdt. Jeg bremse hårdt og mit el løbehjuls bagdæk var helt slidt og det hoppede også mega meget men har fået et nyt bagdæk

8 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt et El-løbehjul derfra

Jeg har købt et El-løbehjul derfra, og jeg må sige det overrasker.
Der stod på hjemmesiden at det blev leveret inden for 5-7 hverdage, og det blev leveret efter 5 dage. Også selvom det var med postnord;)

12 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra bestilling til levering har det…

Fra bestilling til levering har det været en yderst smertefri og ligetil oplevelse.
De svarer på chat eller telefon meget hurtigt og ingen spørgsmål er for dumme.
Cyklen blev leveret uden problemer og i smuk stand.

30 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik min cykel igår og ventede kun 1…

Jeg fik min cykel igår og ventede kun 1 uge ca. wow ! Jeg ELSKER den ! Det er jo helt vildt. Jeg har ikke cyklet i flere år pga knæskader og 9 operationer, men nu kan jeg igen cykle. Både børnene og jeg nyder det. Tak for jeres gode service. I er til at regne med. Ikke sidste gang jeg handler hos jer.

7 de diciembre de 2022

Top service

Top service. Alle e-mails besvaret inden for kort tid. Leveringsdato blev overholdt.
Og cyklen er fuldstændig som forventet.

21 de octubre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.