Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen tid til et selskab på 22! Kunne kun have vores bord i 1,5 time, men heldigvis tog det 1 time ekstra at lave pizzaer nok. Dårlig betjening, "mangel" på is (selvom der var rigeligt i cocktail... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

God mad og drikke. God atmosfære. Virkelig ringe betjening. Bl. a. forsøg på at pådutte os drikkepenge uden vores accept!! Fuld pris for dessert til børnene på trods af, at den bestod af is ale... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kommer lige fra "Mother" i Kødbyen, hvor vi var tre der bestilte Pizza. To forskellige vegetarpizzaer og en pizza burrata. Det viste sig af være 3 elendige pizzaer helt uden smag. Total mangel på it... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fin pizza, men dårlig service og overblik! Vi ventede 10 min i kø på vores bord, fik en tjener som virkelig virkede grund trist… tjenerne var tydeligt presset, så der var ikke ryddet udenfor, hvorfor... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,6

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dårligste service længe set

Dårligste service længe set. Selskab på 10 personer, hvor der gik en time mellem de første fire pizzaer og de sidste seks pizzaer, selvom alt for forudbestilt

25 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lots of confusion, bad service and food and high prices.

We booked for my boyfriend's birthday, both Italians we wanted to feel a bit at home. we get there and there is a very long queue of people waiting outside. We ask a waitress for our table, but she tells us "you get in on a first come, first served basis, if anyone asks who booked, raise your hand": we booked for 8pm, got in at 10pm (and waited outside in the cold). We are seated at a table with another couple, practically eating with 4 of us.
We ask if, while waiting for the pizzas, we could have some potatoes to put in the middle. The waitress mocked us and said 'guys, we are in an Italian restaurant, we don't do these things'... I didn't tell her I was Italian out of pure politeness, I liked to see her dreaming (she was obviously Danish).
The pizzas arrived: cold and raw. The tomato sauce seemed to be put raw on the pizza!
Not to mention the prices....two pizzas and two drinks cost us 60 euro.
In addition I had sent a message on their page to ask if it was possible to have a dessert with a candle to surprise my boyfriend at the end of the meal: they displayed my message but never received a reply.
Lots of confusion, bad service and food and high prices.
Never again!

23 de agosto de 2022

Elendigt sted

Elendigt sted! Ventede en time på pizzaen, som oven i købet var himmelråbende ringe! Væskefyldt og gummiagtig ost. På de andre borde var folk ligeledes meget, meget utilfredse! kommer der ALDRIG igen!

21 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Urimelig lang ventetid og dårlig service

Vi ventede 35 min på drikkevarer og fik den efter at have rykket 3 gange. Beskidte glas.
Fik pizza efter mere end 1 time, efter at have rykket 2 gange.
Vi kunne ikke bestille forretter, da vi fik af vide de havde for travlt. Men andre kunne åbenbart godt.
Virkelig dårlig oplevelse og ikke ventetiden og pengene værd

6 de julio de 2022

Really bad experience

Really bad experience. Waited 1,5 hour for main food and another 30 min for seconds. Not the first time we have to wait here, more the rule than the exception. Really sucks. Last time we are here !

15 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rigtig dårlig oplevelse !

Rigtig dårlig oplevelse !!
Ventede over 1 time på maden, ingen kommunikation fra personalet. Har nu skrevet 2 mails til restauranten og stadig intet hørt.

15 de junio de 2022

Venter i 1,5 time på at få en pizza

Venter i 1,5 time på at få en pizza? Det må i kunne gøre bedre. Drikkevarene kom også først efter vi spurgte efter dem 3 gange. Det kan ikke være så svært. Dog laver i en god pizza

29 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig, aldrig mere der igen!!

Vi kommer 4 voksne og 2 børn og kommer kl 16 hvor der ikke var mange mennesker. Menukortet er kun på engelsk. Da vi får bestilt må vi vente over 1 time på vores mad og pizzaerne er så ringe at vi knap ville spise dem. Den ene pizza svøbede så meget i væske at den var uappetitlig.
Vores lokale pizza mand laver meget bedre pizzaer end de gør!
Pizzaerne er overhovedet ikke de penge værd. Ja de er sku dyre nok i forvejen.
I køkkenet ses tydelig tegn på skimmelsvamp og en tjener som lige var mødt på arbejde gik rundt i møj beskidt t-shirt.
Føj ikke et sted jeg nogensinde vil sætte min ben igen.

16 de abril de 2022

Måtte opgive trods bordbestilling

Vi havde bestilt bord i går fredag til kl. 18. Da vi ankommer, er der en kæmpekø. 18.30 er det stadig ikke blevet vores tur i køen og vi må derfor opgive, da vi skulle til koncert kl. 20.
Ærgerligt, at Mother ikke har en bedre logistik. Jeg tænker ikke, at vi orker at forsøge igen. Heldigvis er København fyldt med steder, der godt kan håndtere bordreservationer.

9 de abril de 2022

Forfærdelig service

Forrige fredag var vi en gruppe på fem som forsøgte at bestille bord, men i og med det var fredag var der selvfølgelig fyldt.

Vi får dog at vide at vi bare skulle møde op alligevel, da restauranten aldrig booker fuldt op, da "de gerne vil have et naturligt flow af mennesker i gennem hele tiden", hvorfor de nok skulle finde et bord til os i løbet af et kvarters tid.

Da vi kommer til restauranten får vi at vide at de har et bord til os om 30-60 minutter. Fair nok. Lidt yderligere ventetid kan jo forekomme. Vi bliver skrevet ned og snupper en øl på en nærliggende bar og vender tilbage 60 minutter senere.

Her får vi så at vide at de "teknisk set" aldrig havde lovet os et bord. I stedet havde de blot "sandsynliggjort" at der var et bord om 60 minutter. Det havde de bare lige glemt at sige.

Vi bliver tilbudt at vente yderligere 60-90 minutter på "sandsynligvis" at kunne få et bord. Vi fandt et andet sted.

8 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mother var før covid-19 mit yndlings…

Mother var før covid-19 mit yndlings brunchsted i København. Altid super lækre salater, ost, skinke, brød og pizza. Altid en god oplevelse.
Jeg var der i dag for første gang i over 2 år. Det er overhovedet ikke det samme længere. Virkelig ringe mad, både pizzaen, salaterne, brødet…
Hvad i alverden er der sket Mother? Hvorfor har I valgt at gå så meget på kompromis med kvaliteten. Jeg kommer desværre aldrig tilbage. Trist..

27 de marzo de 2022

Dårlig service

Vi var et større selskab, som ankom som nogle af de første denne aften. Alle bestille dele menuen samt noget vin. Forretten var fin, pizzaerne var ok men heller ikke mere end det. Der findes mange steder, der har langt bedre pizzaer end her.
Overordnet set var servicen meget ringe. Selvom vi rykkede for hovedretten (et mix af pizzaer) omkring 5 gange og ved 2 forskellige tjenere, fik vi dem meget sent. Vi måtte sidde ved bordet i 2 timer, men pizzaerne blev først sat på bordet 15 min før, vi måtte forlade bordet. Fuldstændig uacceptabelt. Og vi skulle stadig betale fuld pris!

21 de diciembre de 2021

Vi ventede over 1 time på vores mad

Vi ventede over 1 time på vores mad og regningen passede ikke.

Vi ankom og der var ikke 5 siddepladser ved vores forudbestilte bord. Så fik vi en taburet til bordret, men sad så tæt på bordret ved siden af, at de valgte at gå ud selvom de også lige var ankommet.

Så bestilte vi mad. Vi ventede over 1 time!!! Og de sagde blot "sorry we are very busy as you can see". Men det er jo ikke noget med os at gøre. Så må de have færre kunder eller flere ansatte. Eller sige til os at det tager 1 time før vi får mad.

Maden var god, men nu havde vi ikke mere at drikke, da der var gået en time, så vi bestilte mere. De ankom aldrig.

Da vi gik opdagede vi at regningen ikke passede fordi vi havde betalt for drikke vi aldrig fik.
Da vi gik ind igen, så sagde han med det samme før vi åbnede munden "sorry you paid too much for drinks". Så han vidste det allerede???

Ikke en god oplevelse.

12 de diciembre de 2021

Servicen var fuldstændig urimelig

Vi havde booket bord på Mother til 12 personer. Vi var fuldstændig gennemblødte pga. regn, og da vi ankom til restauranten, fik vi et langbord lige ved døren. Pga. dårligt vejr, bad vi dem om at lukke døren. Det blæste så meget ind, at stearinlyset gik ud og servietten fløj, men vi fik blot besked på, at døren skulle stå åben. Det betød, at vi måtte sidde i vådt tøj og i træk med halstørklæde og jakker på. Flere gange bad vi dem lukke døren, men fik bare samme svar - også selvom vi forklarede, at vi frøs og var bange for at blive syge.

Maden var fin, men servicen var fuldstændig urimelig. Tallerknerne blev taget inden man fik tygget sig igennem den sidste bid, og man fik hurtig indtrykket af, at det var en ren pengemaskine for at få hurtige kunder igennem biksen. Kan absolut ikke anbefale nogen at spise her.

8 de octubre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.