Ingen tid til et selskab på 22! Kunne kun have vores bord i 1,5 time, men heldigvis tog det 1 time ekstra at lave pizzaer nok. Dårlig betjening, "mangel" på is (selvom der var rigeligt i cocktail... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
God mad og drikke. God atmosfære. Virkelig ringe betjening. Bl. a. forsøg på at pådutte os drikkepenge uden vores accept!! Fuld pris for dessert til børnene på trods af, at den bestod af is ale... Ver más
Kommer lige fra "Mother" i Kødbyen, hvor vi var tre der bestilte Pizza. To forskellige vegetarpizzaer og en pizza burrata. Det viste sig af være 3 elendige pizzaer helt uden smag. Total mangel på it... Ver más
Fin pizza, men dårlig service og overblik! Vi ventede 10 min i kø på vores bord, fik en tjener som virkelig virkede grund trist… tjenerne var tydeligt presset, så der var ikke ryddet udenfor, hvorfor... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi var et selskab på ialt 11 personer
Vi var et selskab på ialt 11 personer, og havde bestilt bord længe i forvejen. Pizzaerne smagte fint, men betjeningen var virkelig ringe og vi følte os mere til besvær end velkomne i restauranten. Jeg spurgte på et tidspunkt en tjener, om jeg måtte bede om et glas vin mere, hvortil hun svarede “Im not your waiter, Sorry” Det bliver ikke et sted, som jeg besøger igen. Der har København mange andre dejlige restauranter, som jeg hellere vil tage på en anden gang.
Ret skuffende
Vi bestilte brød med olie. Brødet var så tørt, at det ikke kunne tygges.
Som at spise opvarmet pizza fra frost
Jeg er kommet på Mother igennem en årrække og har altid været begejstret. Men besøget forleden skuffede fælt. Pizzaerne manglede smag, var alt for tørre/stive, og var ikke surdejs/Napoli stil som tidligere. Det var som at spise opvarmet pizza fra frost. Det er en ommer Mother!
Utrolig ringe mad og betjening
Vi var et selskab på 6, der alle fik de dårligste pizzaer vi nogensinde har smagt. Pizzaerne var alle uden ost hvilket gør intet godt for en pizza. De var uden smag, bunden var tynd som papir og der var nærmest ingen bund i midten af pizzaen. Til gengæld var den brændt på kanterne. Derudover var betjeningen virkelig dårlig og uhøflig. Det undrer mig virkelig at det er muligt at køre en restaurant med så ringe mad og betjening.
Fin pizza men virkelig dårlig service
Fin pizza men virkelig dårlig service. De kunne sælge tre gange så meget hvis de gad komme hen og spørge om man mangler noget. Eller i det mindste komme når man kalder.
Intet glas til når man bestiller en sodavand.
Dårlig afrydning af bordene.
Stenhårde bord-bænkesæt at sidde på.
Kommer der ikke igen med de priser og den service!
Utroligt at stedet har fyldt?!
Just terrible
Just terrible. We ordered 2 pizzas and a can of water. It took half an hour for the water to arrive. And had to speak to 3 waiters to get it. The pizza came after an hour. They had clearly forgotten what we had ordered. Because yet again I had to ask a number of times. When it arrived the pizza was undercooked and tasteless. Daylight robbery!
Besøgte den igår og valgte dagens pasta…
Besøgte den igår og valgte dagens pasta 149 kr som kom på en lille underkop kold og kedeligt …. Udover det bliver der givet 20 % på vin hvilket vi heller ikke fik!!!! Kan bestemt ikke anbefale andre at spise der!!
En anderledes men rigtig god pizza
En anderledes men rigtig god pizza. Sourdough smager super men mangler lidt den sprøde bund som man er vandt til. Men smager stadigvæk skønt !
Spurgte tjeneren 5 gange om jeg måtte…
Spurgte tjeneren 5 gange om jeg måtte bede om olivenolie til min pizza. Hvergang sagde han, et øjeblik, fik det aldrig!
Virkelig dårlig service og kvalitet
Virkelig dårlig service og kvalitet. Inden vi kom havde vi fået nogle krav til bestilling af bestemt menu med forret og pizza. Vi ventede i mega lang tid, og måtte selv gøre opmærksom på, at vi ikke fik mad. da vi så endelig gjorde, var det de ringeste pizzaer. Kommer aldrig igen og vil ikke anbefale!
1 star Only because the food is good
1 star Only because the food is good
-10 stars for the absolutely poor service from the arrogant waiter with dark hair who shouted to us (2) in front of everyone for attempting to change to another table . Then he completely ignored us and other guest. He almost ruined our dinner experience ... then we decided to ignore him too.
To my surprise here many people complain about the poor service in mother which is a shame because I believe the other waitress and chefs are doing a great job there.
I’m sorry but because of that I won’t recommend mother to any of my friends. On the contrary.
Wonder if that waiter is the owner or if the owners read trustpilot. If so.... fire him !!! Is damaging your business!!
Ualmindelig ringe service
Vi var en gruppe der skulle fejre en venindes fødselsdag. Veninden havde selvfølgelig bestilt bord, men da vi ankommer (præcis til tiden), er der intet bord klar til os. Vi bliver bedt om at vente 15 minutter på et bord. Vi venter udendøres i kulden i en halv time, og der kommer ingen tjenere og spørger om vi ønsker nogle drikkevarer mens vi venter, hvilket vi ellers også var blevet lovet.
Da vi endelig får bordet, bestiller vi forret og pizzaer. Der går en time og 10 minutter fra vi bestiller pizzaerne til de kommer. Vi havde på dette tidspunkt været færdig med forretten længe. Tjenerne var uprofessionelle og flere af os fik snuskede glas og intet bestik. Et medlem af gruppen måtte endda gå op med vores tomme vandkarafler, efter vi forgæves havde bedt om mere vand gentagende gange. En stor skuffelse:(
Stor skuffelse
Vi var et stort selvskab der havde reserveret bord og glædet os til at fejre min veninde. Da vi møder op fortæller en meget uforstående tjener at de ikke har noget bord til os, og vi bliver sat ned på en af de bagerste bænke udenfor for at vente (vi blev lovet 15-20 min max). Vi får at vide at vi kan få lidt at drikke imens vi venter, men tjeneren kommer aldrig ned med et drikkekort til os, men går i stedet forvirret rundt og rykker lidt rund på ting. Da vi endelig bliver hentet 25 minutter efter vores reservations start, bliver vi sat omkring et bord uden nok stole, hvor kun halvdelen af os har fået bestik. Maden var vidunderlig, men på ingen måde nok til at opveje den elendige serviceoplevelse.
Jeg vil anbefale absolut ingen at spise her.
Så elendig service og mad for det første!! Vi ankommet fire piger og skal fejre min venindes fødselsdag. Vi er så sultne vi uheldigvis ender med at vælge den her restaurant. Ja, restaurant vil jeg sgu ikke kalde det men priserne er herefter. Så man går ud fra det er ordentligt. Men det er fuldkommen elendig mad og service. Min pizza var lunken, slatten og smagløs. Derudover bestiller jeg så en panna cotta til dessert fordi maden var så ringe. Jeg spørger lidt kækt ham gutten om det nu er pengene værd, da jeg ikke har i sinde at spilde flere penge på noget der ikke er tilfredsstillende. Han mener bestemt at det er pengene værd. Så det bestiller jeg til 35,- kr. der er en portion så lille at det er to toskefulde!! Fuldkommen grotesk og det smager blot af mælk. Fuldkommen smagløst ligesom både pizzaerne og servicen. Jeg er ved at være godt træt af det cirkus men da vi skal betale står tjeneren blot og sukker og tripper og er vildt irriteret over at vi ikke kunne få delt regningen op i flere dele. Skal lige siges at jeg selv har arbejdet i flere restauranter og cafeer, det er ren dovenskab at han siger det ikke kan lade sig gøre. Så han står ligesom bare og siger “just tell me what each one of you are going to pay. Okay?” Fuldkommen vanvittig service når mam betaler 200,- kr for et måltid og en “dessert”. Jeg er så skuffet og håber eddermame at restauranten kontakter mig og kommer med en undskyldning for det hele. Det er uacceptabelt og sådan kan man ikke føre en forretning. Jeg vil anbefale absolut ingen at spise her.
Forfærdelig kvindelig bestyrer øddelægger aftenen
Vi ankommer 8 personer, heriblandt mine forældre i weekenden, vi har haft en go aften, og ledte efter et sted at få en drink eller en flaske vin til deling, vi spadsere gennem kødbyen og finder dette sted "Mother".
Der ledige borde rundt omkring og vi står og venter på at blive betjent, vi ender med så selv at må gå ind og hente en af tjenerne, der så viser os til vores bord. Vi bestiller her 1 flaske vin og nogle drinks. Alt er godt indtil 15 minutter senere blir mødt af ( hva vi går ud fra) Bestyren. Kvinde muligvis slut 20'erne, lyst hår utrolig dårlig attitude, kommer ud og siger på engelsk. We have a rule we will not serve alcohol too already intoxicatet people, so you have to order something else, i dont care what you do. You cant get alcohol here. Hvilke resultere i vi må gå fra bordet og tage på nabo restauranten istedet. Magen til uhøflig opførsel og attitude skal man lede længe efter. Ingen forståelse for kundeservice, grim tone at snakke til folk på, og måske hun sku til at finde sig en anden branche at arbejde i hvis ikke i skal have flere mennesker til at give jer så dårlige anmeldelser fremover. Forfærdelig kvinde at have ansat til jeres kundeservice
Min værste madoplevelse i København
En stjerne er for meget. Foruden meget lang ventetid (både før og efter bestillingen af mad) og arrogante tjenere, blev oplevelsen toppet af med den ringeste omgang pasta til dato. 80g ukogt pasta med en enkelt champignon skåret i fire på toppen.
Deres middelmådige drinks kan desværre heller ikke anbefales. En vandet Aperol spritz og udrikkelig Negroni.
Vores regning blev også slået ind forkert.
Spild dine penge et andet sted.
Ydmygende og dårlig service
Vi var 5 mennesker der skulle have frokost. Hvoraf 2 skulle have pizza og 3 skulle have pasta. Da maden kom så, så pastaen kedelig ud, med 1 champignon og lidt parmesan. Vi smagte derefter på pastaen, som var helt hård. Vi gjorde personalet opmærksom på dette, som beklagede. Derefter dukkede manageren op og sagde at alt var som det skulle være. Men det var tydeligvis ikke rigtig. Derefter beskyldte hun os for diverse ting angående maden. Derudover var hun jo selv italiener, så hun havde selvfølgelig altid ret i følge hende. Det var ydmygende for både hende og os. Derudover så sagde hun at vi skulle betale for det hele, selvom vi sendte maden tilbage, da hun jo havde brugt råvarerne. Alt i alt rigtig dårlig behandling
Hvis man kunne give 0 stjerner havde de…
Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. Elendig service og meget arrogant fjerner og ejer, som ville skændes efter meget dårlig mad og betjening.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service, vi sad 20 min. før de overhovedet kom med menukort og så 45 min. før de kom med maden.
Da maden kom, var pastaen ikke kogt færdigt og den kom kun med én champignon. Vi sendte maden tilbage, hvor chefen kom ud og var ubehøvlet over for os. Utroligt dårlig service
Super god oplevelse hos Mother
Super god oplevelse hos Mother.
Vi fik nogle super gode pizzaer som var velsmagende. Der skete en fejl med min pizza, hvilket jeg påpegede. Jeg havde spist en halv pizza, da jeg desværre finder en lille stykke plastic. De laver en ny pizza med det samme og tilbød at jeg kunne få resten med hjem, og de tog ikke betalingen for pizzaen. Det var god kundeservice 😁
La experiencia Trustpilot