Efter at have leaset bil i 2 år, havde jeg behov for ny rummelig bil. Med behov for bil til 5 personer, henunder teenager, ville jeg gerne have noget som kunne opfylde vores behov. Lang rækkevidde, g... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til MotoGroup. Fra første kontakt til jeg stod med nøglerne til min nye bil, har jeg oplevet en service i absolut topklasse. Hele forløbet har vær... Ver más
Jeg kan varmt anbefale MotoGroup. De tog sig tid til at forstå mine behov og hjalp mig med at finde en skræddersyet bil, der passede perfekt til mine ønsker. Gennem hele processen oplevede jeg en p... Ver más
La empresa ha respondido
Købte bil via MotoGroup i 2026. Top service hele vejen igennem, fra research til at finde den rigtige bil til import og klargøring. God og ordentlig betjening og rådgivning, hvor man tydelig kunne mær... Ver más
La empresa ha respondido
MotoGroup ApS er en virksomhed, med glade & tilfredse kunder i fokus. Import af biler, MC, både, leasing, finansiering, afgiftsfastsættelse m.m.
Englandsvej 8, 5700, Svendborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købte min Mini Cooper på el hos Alexander. Det var virkelig en god oplevelse. Rigtig god kommunikation og virkelig fin service. Hentede den efter almindelige arbejdstid og kom langt væk fra men det fik Alexander til at passe. Og han spurgte også dagen efter om vi var kommet godt hjem. I kan være ganske trygt handle med Alexander. I er i gode hænder der.

Respuesta de MotoGroup ApS
Fantastisk oplevelse! Meget venligt personale og hurtig service. Bilerne er i top stand, og priserne er rimelige. Kan varmt anbefales!

Respuesta de MotoGroup ApS
God service, han er til at komme i kontakt med uanset tidspunkt, vi var i en SOS og skulle bruge bilen en dag før, hvilket vi kunne uden problemer, så overordnet en god service. Han blev efter lukketid, så vi kunne få bilen

Respuesta de MotoGroup ApS
Great experience with Mr. Fabech!
I would recommend.

Respuesta de MotoGroup ApS
The advisor/Engineer I was dealing with is Alexander Fabech who assisted while working on my Microsoft account, Many thanks to him

Respuesta de MotoGroup ApS
Super god og hurtig service og medarbejderne er altid klar på at hjælpe i enhver situation

Respuesta de MotoGroup ApS
God, nem og hurtig service! Jeg fik tonet ruder på en nyindkøbt bil og ruderne står snor lige👌

Respuesta de MotoGroup ApS
Alexander fra MotoGroup havde, siden jeg rakte ud, leveret en mere end sublim service når det kommer til responstid, tillid og prikken over i'et - at rådgive om aspekter, der lå uden for aftale. Alt i alt enormt serviceminded og helt sikkert et sted jeg kan anbefale.

Respuesta de MotoGroup ApS
Super god oplevelse. Holder alt hvad de lover og styr på tingene.

Respuesta de MotoGroup ApS
Alexander hjalp mig med afgiftsfastsættelse og betaling i forbindelse med privat import af min BMW I4. Alt gik totalt smertefrit og super hurtigt! Han kunne endda lave en skarpere pris end de 3 konkurrenter jeg også havde fat i.
Super service, tager altid telefonen og er enormt hjælpsom gennem hele processen!

Respuesta de MotoGroup ApS
God personlig guide til at vælge det rigtige køb

Respuesta de MotoGroup ApS
Super imødekommende, effektiv og tryg service - virkelig et godt firma

Respuesta de MotoGroup ApS
Motogroup har sørget for hjemtagelse, afgiftsberegning, syn mm. Af en Mercedes-Benz EQC som jeg selv har fundet i Tyskland. Alt er forløbet super professionelt og jeg kan på det varmeste anbefale MotoGroup

Respuesta de MotoGroup ApS
Super god service, hurtig kommunikation og flot pris på udlejningsbil (minibus). Stor fleksibilitet i forbindelse med ud/indlevering. Vi lejede 9 personers Vito til familie ferie, og bilen var en perfekt ramme til transporten til Paris og retur.. Ikke én finger at sætte på noget.

Respuesta de MotoGroup ApS
Alexander fra MOTOGROUP kan varmt anbefales, han er seriøs og ekspeditionstiden er kort, fortjener 5 stjerner herfra

Respuesta de MotoGroup ApS
Vi har i dag hentet vores nye EQB hos Alexander fra Motogroup, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Alexander har virkelig taget os i hånden gennem hele processen og haft daglig kommunikation med os, hvilket har skabt en enorm tryghed.
Fra første kontakt har han guidet os igennem forhandlinger, gennemlæsning af kontrakten, kommunikation med forhandleren i Tyskland, afhentning af bilen, beregning af registreringsafgift, toldsyn og klargøring. Han har virkelig sørget for, at alt gik glat, og at vi følte os trygge hele vejen igennem.
Vi kan varmt anbefale Alexander og Motogroup, hvis man står overfor at importere bil – han har gjort det til en tryg og god oplevelse for os!

Fantastisk oplevelse med Motogroup ApS – En varm anbefaling fra os
Min mand og jeg har netop importeret en Kia EV6 gennem Motogroup ApS, og jeg vil gerne fremhæve den fremragende service, vi har modtaget fra Alexander. Han har fra dag ét været utrolig imødekommende og professionel, og han har virkelig gjort processen med at importere bilen nem og overskuelig for os.
Alle vores spørgsmål – både de store og de små – blev besvaret hurtigt og med stor viden. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, da Alexander viste en fantastisk evne til at håndtere de udfordringer, der dukkede op, uden at vi som kunder skulle bekymre os.
Det er tydeligt, at Motogroup ApS lægger stor vægt på kundetilfredshed, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Alexander og hans team til alle, der overvejer at importere en bil. Vi er meget taknemmelige og vil helt sikkert benytte os af deres service igen, hvis muligheden opstår.

Enestående service og professionalisme hos Motogroup ApS
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Alexander fra Motogroup ApS i forbindelse med importen af min Kia EV6, og det har været en helt igennem fremragende oplevelse. Fra start til slut har Alexander udvist en imponerende grad af professionalisme og servicemindedhed. Uanset om der har været tale om små spørgsmål eller større udfordringer, har han altid stået klar med hurtige og kompetente svar, og han har løst enhver situation med stor omhu og ekspertise.
At importere en bil kan være en kompleks proces, men Alexander gjorde det hele let og overskueligt. Hans evne til at navigere igennem processens mange detaljer og samtidig holde mig opdateret undervejs, har været yderst betryggende.
Jeg kan på det varmeste anbefale Alexander og Motogroup ApS til alle, der ønsker en pålidelig og dedikeret partner til bilimport. Dette er virkelig en virksomhed, der sætter kunden i centrum, og jeg ville ikke tøve med at benytte mig af deres service igen i fremtiden.

Respuesta de MotoGroup ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.