MotoGroup ApS Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have leaset bil i 2 år, havde jeg behov for ny rummelig bil. Med behov for bil til 5 personer, henunder teenager, ville jeg gerne have noget som kunne opfylde vores behov. Lang rækkevidde, g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til MotoGroup. Fra første kontakt til jeg stod med nøglerne til min nye bil, har jeg oplevet en service i absolut topklasse. Hele forløbet har vær... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale MotoGroup. De tog sig tid til at forstå mine behov og hjalp mig med at finde en skræddersyet bil, der passede perfekt til mine ønsker. Gennem hele processen oplevede jeg en p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte bil via MotoGroup i 2026. Top service hele vejen igennem, fra research til at finde den rigtige bil til import og klargøring. God og ordentlig betjening og rådgivning, hvor man tydelig kunne mær... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Venta de embarcaciones
  3. Importador
  4. Taller mecánico

Escrito por la empresa

MotoGroup ApS er en virksomhed, med glade & tilfredse kunder i fokus. Import af biler, MC, både, leasing, finansiering, afgiftsfastsættelse m.m.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu brugt MotoGroup ApS og…

Jeg har nu brugt MotoGroup ApS og Alexander tre gange, til at få den bedste og mest konkurrencedygtige pris på min bilforsikring. Alexander er hurtig på tasterne og klarer svar på sprøgsmål lynhurtigt.

Tak for hjælpen, endnu engang.

12 de junio de 2023

Hej Markus!👋🏼

Mange tak for den 5 stjernet anmeldelse - Det er vi rigtig glade for! :-)

KUNDESERVICE I TOP!!1

Jeg er positivt overrasket! Jeg skrev til Motorgrup og fik fat i Alexander Fabech som var så rar og hjælpsom! Jeg havde så mange spørgsmål og fik svar på dem allesammen til punkt og prik! Jeg fik ikke bare en kontrakt smidt i hovedet, tværtimod var alt gennemtænkt og han satte sig for at lave den bedste kontrakt til mig som kunde spare mig nogle penge! Jeg er taknemlig og jeg har fundet mit sted og lease!!! Vi ses om 12 måneder tusind tak for hjælpen!!!

30 de mayo de 2023

Hej Faisal!👋🏼

Tusind tak for den 5 stjernet anmeldelse, det værdsætter vi utroligt meget! :-)

Fremragende service

Jeg har gennem længere tid haft en dialog med Alexander i MotoGroup.
Han giver sig tid, lytter, svarer hurtigt, kommer med forslag til bedste løsning for mig som kunde.
Det har fra start til slut været en fornøjelse, at have ham som formidler på afgiftsberegning af min nye bil.
Selve afgiften er også fornuftigt og realistisk prissat, i modsætning til visse andre firmaer.
Kan kun varmt anbefale dette firma.

22 de mayo de 2023

Hej igen Jan!👋🏼

Tusind tak for de 5 stjerner!!

Jeg er rigtig glad for, at du valgte at bruge tiden på at skrive mig en anmeldelse - Det sætter jeg stor pris på :-)

Vi tales ved!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service ved Alexander og…

Super god service ved Alexander og Motogroup. De hjalp med at finde den BMW 5 serie fra 2022 som fruen og jeg har kigget på!

Hurtige svartider, og god kommunikation hele vejen igennem!

12 de mayo de 2023

Hej Mathias!👋🏼

Mange tak for den 5 stjernet anmeldelse, og endnu engang tillykke med den nye BMW! :-)

Super tilfredse!

Vi er rigtig tilfredse med vores køb af en Tesla Y,

Hjælpsom, god service, alt i alt et nemt forløb.

Tak til motogroup 😊

8 de mayo de 2023

Hej Jacob!👋🏼

Tusind tak for de 5 stjerner!
Det er jeg meget glad for :-)

Hurtig service

Blev brugt til afgift vurding for import at bil. Hurtig respons og super service.

27 de abril de 2023

Hej Julie!👋🏼

Mange tak for den 5 stjernet anmeldelse - Det er jeg utroligt glad for!! Og tak for de rosende ord😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik anbefalet at kontakte Alexander…

Jeg blev anbefalet at kontakte Alexander Fabech af en kammerat da jeg stod til at skulle anskaffe mig en Tesla, havde kontaktet både mit eget forsikringsslevskab og andre, hvor priser bare var ualmindelige høje priser. Alexander svarede tilbage inden for få min. med en pris og hvad forsikringen indeholdt og var hurtigt til at svare på mine efterfølgende spørgsmål. Ikke nok men en virkelig god service så var hans pris bedre end de andre.
Kan kun anbefale MotorGroup og vil helt sikkert anbefale Alexander til mine venner.

16 de abril de 2023

15 de abril de 2023

Hej Sasha!👋🏼

Mange tak for de 5 stjerner, vi er glade for anbefalingen!😊

5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi vil til enhver tid anbefale MotoGroup. Vi har oplevet en helt fantastisk service fra første gang vi skrev til Alexander og til idag, hvor vi har fået vores nye Tesla. Ikke mindst idag, har vi oplevet et imponerende serviceniveau, da Alexander kom og afleverede bilen til os ved færgen i Bøjden. Så hjemmefra kunne vi gå ombord på færgen og det eneste vi skulle var at køre bilen ombord på færgen og så var vi på vej tilbage til Als. Du gjorde det virkelig nemt for os, hvilket var meget værdsat, nu hvor det var konen der var sendt afsted for at hente den nye bil. Og bilen er præcis lige så fin og lækker som lovet. Vi takker for en god handel
Mvh Martin og Mona

4 de abril de 2023

Hej Mona Og Martin!👋🏼

Mange tak for de 5 stjerner, og tusind tak for anmeldelsen!!

Endnu engang, stort tillykke med den nye bil - Håber turen var fantastisk hjem, til Als😊🔋👏🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har anvendt MotoGroup til import af…

Jeg har anvendt MotoGroup til import af vores nye bil. Alexander gav os en rigtig god og professionel service hele vejen.

Alexander var hurtig til at svare på eventuelle spørgsmål, hvilket sikrede en god proces.

Kan anbefales.

29 de marzo de 2023

Hej Benjamin!

Mange tak for anmeldelsen, den er vi rigtig glade for!😊

Tak for anbefalingen👏🏼!

Stor ros til Alexander fra MotoGroup 🛻

Stor ros til Alexander fra MotoGroup 🛻

Alexander var igennem hele forløbet behagelig, opfølgende og lavede en yderst fair beregning på import af bilen fra Tyskland 🔋⚡️

Jeg vil ikke tøve med at kontakte Alexander igen - varmeste anbefalinger herfra 😎

3 de abril de 2023

Hej Mikkel!👋🏼

Tusind tak for anmeldelsen, og mange tak for anbefalingerne - Det værdsætter vi utroligt meget!😊

Super fin service👌😊

14 de marzo de 2023

Hej MIchael!

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner - Dejligt at høre, at du var glad for den service du fik ved os - Du er altid velkommen! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale folk at bruge…

Kan kun anbefale folk at bruge Alexander.
Han er 100% professionel og yder en super god service

14 de marzo de 2023

Hej Emil!

Mange tak for den 5-stjernet anmeldelse, det er vi glade for!😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lad trygt MotoGroup beregne din afgift!

Du kan trygt anvende Alexander til din næste import. Han er god og realistisk i sine afgiftsberegninger, så du ikke bliver snydt. Han svarer enormt hurtigt ved hvilken som helst henvendelse! Dernæst kan han hjælpe med fine forsikringsvilkår til din nyindkøbte bil.

Alt i alt havde jeg en rigtig god oplevelse med MotoGroup!

/Søren

27 de febrero de 2023

Hej Søren!

Mange tak for anmeldelsen, og de pæne ord!😊

Du må have en fantastisk god dag👏🏼!

Fantastisk kundeservice

En helt fantastisk oplevelse ud over det normale. Alexander svarede hurtigt og præcist på mine spørgsmål og var imponerende til at ekspedere min sag. Fra allerførste kontakt, til afgiften var betalt og pladerne klar, gik der bogstaveligt talt under 1 time.
Alexander får mine bedste anbefalinger!

23 de febrero de 2023

Hej Steen!!👋🏼

Tusind tak for den 5 stjernet anmeldelse, det er jeg meget glad for! Alle de rosende ord, det varmer!

Stort tillykke med den nye bil!🔋👏🏼

Bravo!

Meget, meget fin service i et trygt forløb.
Tak til Alexander for at have 100% styr på tingene. Bravo!

30 de enero de 2023

Hej igen Jacob👋🏼

Mange tak for anmeldelsen, og de pæne ord!😊
Jeg håber du nød turen hjem, med din nye V8'er!

Du må have en rigtig god dag👏🏼!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man må sige Alexander er en hjælpsom…

Man må sige Alexander er en hjælpsom fyr og lynhurtig til at svare altid. Jeg sendte en fyr videre der var interesseret i min leasingbil, 2 dage senere var der underskrevet aftale. Super service og tålmodighed. Tak Alexander.🙂👍🏻

29 de diciembre de 2022

Hej Malene!

Tusind tak for ordene og denne anmeldelse! Det er jeg rigtig glad for!😊

Rigtig god weekend👏🏼!

Fantatisk rådgivning og service

Det har været en fornøjelse at tale og handle bil med Alexander fra MotoGroup. Kompetent rådgivning og service, som gjorde os trygge fra start til slut i processen. Alexander får vores varmeste anbefalinger.

4 de enero de 2023

Hej David!👋🏼

Mange tak for de 5 stjerner, og tak for din tid, til at give os en anmeldelse i denne kaliber - Det værdsætter jeg!

Stort tillykke med jeres nye bil, håber det var en fed tur hjem til Sjælland!! 😊vi tales nok ved! 🔋👏🏼

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.