Efter at have leaset bil i 2 år, havde jeg behov for ny rummelig bil. Med behov for bil til 5 personer, henunder teenager, ville jeg gerne have noget som kunne opfylde vores behov. Lang rækkevidde, g... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til MotoGroup. Fra første kontakt til jeg stod med nøglerne til min nye bil, har jeg oplevet en service i absolut topklasse. Hele forløbet har vær... Ver más
Jeg kan varmt anbefale MotoGroup. De tog sig tid til at forstå mine behov og hjalp mig med at finde en skræddersyet bil, der passede perfekt til mine ønsker. Gennem hele processen oplevede jeg en p... Ver más
La empresa ha respondido
Købte bil via MotoGroup i 2026. Top service hele vejen igennem, fra research til at finde den rigtige bil til import og klargøring. God og ordentlig betjening og rådgivning, hvor man tydelig kunne mær... Ver más
La empresa ha respondido
MotoGroup ApS er en virksomhed, med glade & tilfredse kunder i fokus. Import af biler, MC, både, leasing, finansiering, afgiftsfastsættelse m.m.
Englandsvej 8, 5700, Svendborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service gennem hele processen.
Alexander hjalp mig med hjemtransport, fastsættelse og betaling af registreringsafgift samt gennemgik alt papirarbejde på en importeret iX3 fra Tyskland. Jeg har sjældent oplevet så god service samt hurtig responstid, når jeg havde spørgsmål (hvilket jeg havde ofte 😉)
Kæmpestor anbefaling herfra 😀

Respuesta de MotoGroup ApS
God og hurtig service og altid meget hjælpsom. Kan klart anbefale Alexander og MotoGroup.

Respuesta de MotoGroup ApS
Flot og god service hele vejen igennem.
Punktlig, præcis og meget flexibel behandling.
Bedste oplevelse.
Kan kun anbefale at handle her

Respuesta de MotoGroup ApS
Jeg fik en Virkelig fantastisk, god og hurtig service - og jeg vil anbefale det til enhver anden.
Mvh. en meget glad kunde

Respuesta de MotoGroup ApS
Fantastisk service. Kan ikke rose Alexander nok. Han går det ekstra skridt man forventer når man skal købe bil,det var der mange der kunne lære af😉.
Kunne jeg gi dig 6 stjerner så fik du det.. Og håber du bære over med alle mine spørgsmål 😉😉😂😂
Køb bil ved moto group... Det vil du ikke fortryde😊

Respuesta de MotoGroup ApS
Suveræn service. Hurtig ekspedition og særdeles konkurrencedygtig pris

Respuesta de MotoGroup ApS
Fik anbefalet Alexander i en Tesla gruppe på Facebook.
Fra første mail til tegnet forsikring gik der under 4 timer.
Super hurtig respons, et godt tilbud og meget flot service hele vejen igennem.
Vi giver Alexander de bedste anbefalinger

Respuesta de MotoGroup ApS
Jeg har i forbindelse med bilkøb brugt en del tid på at lede efter en billigere bilforsikring uden held, men blev anbefaldet MotoGroup af en ven. Det er en anbefalding jeg kun kan give videre!!! Super hurtig service fra Alexander som fandt en god og billig forsikring til mig og min bil.

Respuesta de MotoGroup ApS
Hurtig, kompetent og høflig betjening.
Kan også anbefales ved hjælp til import af biler

Respuesta de MotoGroup ApS
Rigtig god service fra Alexander, nem at komme i kontakt med, og fik hvad jeg kom efter. 5 stjerner herfra

Respuesta de MotoGroup ApS
Alexerander med dejlig service og hurtige svar på de problemer man kommer med.

Respuesta de MotoGroup ApS
Stor ros til Motogroup og Alexander Fabech - al henvendelse og registreringsproces til importeret elbil forløb professionelt med hurtige opfølgninger og hjælp til alle aspekter af processen. Mange tak!

Respuesta de MotoGroup ApS
Vi har netop købt ny bil og var blevet anbefalet at tage kontakt til MotoGroup vedr. forsikring gennem ASG care.
Efter lidt skriveri med den flinke Alexander fik vi oprettet et tilbud, som er bedre og billigere, end dem vi kunne få hos de traditionelle selskaber. Det er faktisk billigere, end de priser vi fik fra de sider der sammenligner forsikringer.
Fem stjerner herfra!

Fin og hurtig service
efter at have hentet en nyere elbil i Tyskland havde jeg alt på plads - troede jeg, men motorstyrelsen skulle have op til 5 uger til at fortolde min bil så jeg kunne få nummerplader på. efter en uges ventetid opgav jeg og tog kontakt til MotoGroup ApS.
Efter tre telefonsamtaler og mindre end en arbejdsdag senere havde jeg to DK nummerplader til bilen.
Tak for hjælpen til MotoGroup ApS :-) .

MotoGroup
Jeg stod som mange andre med drømmen om at importere en næsten ny el-bil, men betvivlede om besparelsen var risikoen og
bøvlet værd? (Havde jeg nu fået læst mig godt nok ind i detaljerne?)
Jeg fandt bilen, ønskede en “DIY” løsning for at holde omkostningerne nede.
Jeg kontaktede MotoGroup, som siden da har ageret super professionelle, hjælpsomme, rådgivende og svar-hurtige.
De har assisteret mig med gennemlæsning af papirer til værdifastsættelse og afgiftberigtigelse. Dertil en hel masse spørgsmål.
Jeg kontraherede selv bilen, havde selv dialogen med sælger, købte selv, hentede selv, synede selv og monterede selv plader… men alt sammen med en nødvendig løbende og hjælpsom sparring med MotoGroup.
I dag står jeg med en rigtig fin Tesla til en lige så fin pris.
MotoGroup får de varmeste anbefalinger herfra!

Respuesta de MotoGroup ApS
Den helt rigtige samarbejdspartner ifbm. bilkøb og importering fra udlandet. Vi har kunnet læne os tilbage og har følt os trygge med MotoGroups kyndige erfaring.
Der er ingen tvivl om, at kunden er i centrum ved MotoGroup - Alexander har svaret hurtigt og præcist på både små og store spørgsmål undervejs i processen.
100 % anbefaling herfra!

Respuesta de MotoGroup ApS
Top service! Ukompliceret og hurtig assistance!
Klar anbefaling herfra