Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The food was very dry, and had some cooking paper in it. The waiter agreed that it was not very appetising, but just said "it dont happen so often". Been there a few times before, but after today we... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mr muu Har aldrig sidet så længe før for at vente på mad. Selv om vi var de eneste der var der gik der 30 min fra vi bestilte til tangsalaten kom. Samt drikkevare da maden så endelig kommer har jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super servering! Vi følte os set og vejledt i fejlbestilling omkring Zero cola og kaffe. Maden smagte fantastisk. Fisken på sushi frisk og især laks med lemoncurd er anbefalelsesværdig! Godt sted at s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid lækker mad og suveræn betjening. Har været på Mr.Mu flere gange siden jeg blev opmærksom på stedet for et år siden og nu er det på tide med en sammenfattet anmeldelse: Lækker autentisk menu... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

i dag er det min fødselsdag mr mu

i dag er det min fødselsdag. Og hurra for det!!!!!
det skulle fejres på mrmu og jeg havde glædet mig den sidste måned.
og hurra for det!!!!
vi var tre i alt, så stort selskab var vi heller ikke. ankommer kl 17.30 til vores bestilte bord(intet flag på bordet skønt dette blev lovet ved bordbestilling). jeg for oplyst at fordi jeg har fødselsdag må jeg få en gratis drink. vores tjener ville sige dette i baren.og det blev der ikke sagt mere om før jeg 2 timer efter spurte"øøhh hvad med den gratis drink" så gik der kun ½ time får den kom.... og hurra for det!!

Vi skulle alle tre have spis hvad du kan på 2 timer. Vi bestilte og ventede...... og ventede...…. og ventede og ca 30 min efter kom vores første bestilling. Klog af skade bestilte vi en giga potion af alle mulige ting og sager, og vi ventede ….. og vi ventede...… og her gik der kun 45 min. her havde man så mistet troen på at hvis vi bestilte noget, tja så kom det ved i morgen. Jeg skal lige fortælle det var ikke kun vores bord. Da vi så kontakte personalet og sagde de at det kunne da ikke passe af vi skulle vente så længe. vi blev afvist med besked om det næsten ikke passede af vi klagede. Ingen forklaring på hvorfor der var så lang ventetid. ja de unge tjenere sagde undskyld for forsinkelsen....men ingen godtgørelse ej heller forklaring på hvorfor.....
vi har været på mrmu før, det har aldrig været så ringe som i dag.
KÆRE MRMU tag et kursus i kundeservicering. Jeg kommer gerne og underviser gratis. og hurra for det!!!!!

21 de febrero de 2020
Logotipo de Mrmu

Respuesta de Mrmu

Hej Suzanne,

Vi er kede af jeres oplevelse i dag, som du selv skriver så plejer det aldrig at være sådan hos os.

Ift. den gratis drink; så har den nye tjener, som tog imod jeres bestilling, misforstået jer. Han troede at i ville bestille en drink når i var klar, dette kan jeg se ikke er situationen. Vi skal nok arbejde mere på vores kommunikation med kunderne, så dette ikke sker en anden gang.

Jeg forstår fuld ud jeres frustration, jeg ved ikke hvem af tjenerne i har snakket med om at i ikke har ret til at klage, klager af alle arter er altid velkomme så vi kan forbedre os til en anden gang. Det skal selvfølgelig tages op med hele tjener stablen, al feedback skal tages med en åben hånd.

Igen vil jeg gerne undskylde for ventetiden, vores mål er aldrig at kunden går utilfreds hjem. Vi laver kun frisk lavet sushi, dette tager desværre lidt mere tid, men kvaliteten er højere på denne måde. I dag oplevede vi at alle ordrerne kom samtidig, som jeg snakkede med din mand om ved betaling, så har vi i dag været nødt til at ringe til chefen og bede hende agere som en ekstra kok netop pga. den lange ventetid. Det er selvfølgelig ikke en undskyldning, vi vil bare gerne forklare lidt fra vores side. Men som din mand også foreslog så vil vi fremover gå rundt til gæsterne og forklare situationen så man ved det undervejs.

Vi sætter stor pris på jeres feedback og håber at se jer en anden gang i restauranten.

Mvh. Anna, Mr. Mu

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Jeg havde bestilt mad til nytårsaften kl 17, og da jeg kommer er maden ikke lavet. Først efter 1,5 times ventetid er maden klar. Da jeg spørger om hvad jeg kan få i rabat, er svaret en cola. Jeg handler der aldrig igen!!!
Men hvis du vil vente 1,5 time nytårsaften på din mad, så vælg endelig Mr. Mu.

1 de enero de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service!!

Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service som jeg har gjort hos Mr.Mu i Holbæk.

Min familie og jeg var ude at spise, og bestiller til en mindre person end vi er, da vi ved af erfaring at vi ikke ville kunne spise det hele og det sagde vores ene tjener var iorden.
Da vi så kommer til bestallingen, vil de opkræve os for en person mere, selvom vi ikke fik serveret det ekstra mad, som de ville opkræve os for. Vi nægter selvfølgelig at betale det ekstra, da vi fik afvide af den første tjener at det var Iorden.

Den tjener bliver så tilkaldt, og beskylder os for at lyve.
Den anden tjener der opkrævede de ekstra penge, for det mad vi ikke havde fået eller bestilt, begyndte at være ubehagelig og utrolig uhøflig, og sluttede af med at sige "håber godt nok ikke i kommer igen"

Den dårlige service, har vi oplevet før. Dog i denne grad.

Min familie og jeg, kommer der hvertfald ikke igen.

1 de abril de 2017
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Godt forsøgt

Sushi, asiatisk street-food og “dryp-kaffe” blandet sammen til en kuvertpris på knapt 300,- plus drikkevarer er nogenlunde ok, hvis det ellers er pakket ordentligt ind. Det er en smagssag, men hos mig trækker det voldsomt op når det er godt - og virkelig meget ned når det er dårligt. Under andre omstændigheder ville jeg kun have givet to stjerner, for først og sidst er lokalet rædselsfuldt, men Holbæk fattes den slags initiativer og det er et ærligt forsøg. Det mærkes tydeligt, at de selv tror på det og de gør sig umage.

Desværre har der ikke været skyggen af en designer på lokalet og tjeneren, trods ihærdighed, kunne ikke skjule at han ikke er uddannet.
Den gamle Geppels Legetøjsbutik har tidligere været forsøgt drevet som restaurant (det var elendigt og godt der nu er forsøgt en relancering, forhåbentlig med nye ejere), men alligevel hænger de utålelige skingre el-pærer stadig og spolerer oplevelsen af rummet, og ingen vil nogensinde kunne lave andet end salg af isenkram under den lyssætning, uanset hvad man gør ved rummet iøvrigt.

Resten af lokalet er svært at vurdere, og det er muligt det kan fungerer med en anden lyssætning, men som det er (sort-malet) fungerer det ikke som i slet ikke. De rå brædder som er skruet op vil virke i en anden lyssætning. Det gør man på hver anden restaurant i London og det virker også i Holbæk. De grimme “malerier” er en skandale og er tydeligvis nogle smørerrier der er lavet mens de alligevel malede væggene på nogle lærreder uden ramme hentet over fra Søstrene Grene. Pleeeeeease hiv dem ned, inden jeg kommer næste gang. “Mr Mu” får een chance til, men så skal de også være gode, ellers spiser jeg (igen) min asiatiske mad på Ro’s Torv i Roskilde.

Få en designer på og op på tæerne, så skal det nok gå - maden er god nok, men lige en tand for dyr, som det er lige nu. Få evt en rigtig tjener!

27 de noviembre de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke godt nok

Prøvede Holbæks nye Sushi restaurant i går og
1: blev skuffet over styringen/organiseringen/kundeoplevelsen
2: var godt tilfreds med kvaliteten af deres Sushi og indretningen

Håber de får strammet op !

2 de noviembre de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.