EBIKE Silkeborg - Silkeborg cykeludlejning og cykelservice Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt exceptionel service! Vi blev både budt på kaffe før turen og en sodavand efter🙏 så fik jeg endda hjælp til at skifte pedaler på min egen cykel og råd til andre justeringer! Det kan simpelthen ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi lejede 2 el citycykler i forbindelse med vores campingophold i Silkeborg. Cyklerne blev leveret direkte til den campingplads, hvor vi boede, hvilket gjorde det hele utrolig nemt. Servicen var helt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich bin auf einer Rundreise um die Oker-Talsperre mit einem selbst nicht lösbaren Schaden hängen geblieben und wurde an Martin verwiesen. Mit seiner freundlichen Art und Weise hat mein Rad wieder a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min første tur til Harzen for at cykle (MTB), og bestemt ikke den sidste hos Martin og Co. Rammerne er perfekte til formålet (Hotellet), og ruterne, som Martin, og de andre Guides, kender til perf... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de bicicletas
  2. Servicio de alquiler de bicicletas
  3. Operador de excursiones

Escrito por la empresa

En fælles Trustpilot for EBIKE Silkeborg, Silkeborg cykeludlejning og Silkeborg cykelservice. Vi tilbyder oplevelser i Harzen og Silkeborg, udlejning af kvalitetscykler i Silkeborg og cykelværksted til lokale i Silkeborg. Den, der har den bedste tur har vundet! :)

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Sjove udfordreren spor

Sjove udfordreren spor, gode guider der kender området, værksted der kan fikse din cykel hvis der opstår problemer, hyggelig øl kælder hvor dagens oplevelser deles med de andre deltager.

18 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak til Martin for at arrangere vores…

Tak til Martin for at arrangere vores klubtur, som har været rigtig vellykket - dejligt hotel og gode ruter! Særlig tak for, at du “smed hvad du havde i hænderne” og reparerede mit hjul - det reddede min tur - super god, hurtig og venlig service! Og så endda på en helligdag.

20 de mayo de 2023

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse! Købte en E-Bike af MTB Travels/Martin.
Sjældent har jeg handlet med en, der er så hjælpsom og tager sig så god tid til sine kunder.

22 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været med Martin og MTB travels 2…

Har været med Martin og MTB travels 2 gange i Harzen. Her sidste gang var vi 5 gutter afsted og Martin lavede en hammer fed tur. Hans sociale egenskaber gør også at man føler sig velkommen og man nyder tiden på både cyklen og i hans selskab. Han får de varmeste anbefalinger herfra.

28 de septiembre de 2022

Silkeborg rundt på e-mtb

Endnu en fantastisk oplevelse med Martin. Denne gang på e-mtb rundt omkring Silkeborg - Ry. Fede små “hemmelige” stier, spor, grusstier og fantastiske natur. Og det spiller bare at leje e-mtb hos Martin. Kan kun anbefale Martin :) Her er garanti for godt humør og ømme ben!

9 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super go oplevelse endnu engang i…

Super go oplevelse endnu engang i harzen. Sammen med de dejlige mennesker der sørger for at vise os rundt. Martin er bare et skønt menneske der vil gøre meget for at oplevelsen for hver enkelt person bliver bedst muligt. Kan kun sige go tur og ømme ben til alle andre

16 de mayo de 2022

Verdens bedste MTB tour

Hold nu kæft en fantastisk tur med Mtbtravels.com i Harzen. Super guider, der kender alt til gode ruter - møg hårde stigninger og super sjove nedkørsler- tilpasset dig.
Hotellet tja - der er hvad der skal værre
Martin - the big boss, kan der siges 2 ting om - Super charmerende og den perfekte vært - alt spiller og spiller det ikke, så kommer det til at spille :-)

16 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Normalt er jeg ikke typen som giver Max…

Normalt er jeg ikke typen som giver max point i en anmeldelse
Men Martin fra MTB travels kan bare noget. Han får en cykeltur i Harzen med 1500 højdemeter til at føles fed. Højt humør og kunden i fokus.
Kan kun VARMT anbefale at tage på tur med Martin og MTB travels

14 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste service jeg har oplevet.

Jeg kan varmt anbefale Mtbtravel og især kundeservice fra Martin.
Jeg havde spørgsmål til hvilken cykel jeg skulle leje hvorfor jeg skrev en mail. 10 min efter havde jeg fået en mail, da jeg ikke så den ringede Martin selv til mig 30 min senere. 🙏

27 de abril de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.