Munikum Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker elsker elsker mine smykker fra Munikum og har handlet der mange gange efterhånden. Denne gange købte jeg en personlig adventskalender og jeg glæder mig sindssyg meget til at åbne pakkerne. Alt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marie laver de fineste og smukkeste ting. Jeg har personligt købt maskemarkører, halskæde og 2 sæt øreringe. Alt i fin kvalitet og utrolig smuk håndværk. Jeg vil helt klart købe smykker ved hende i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forelskede mig i et par citron øreringe fra Munikum, som var til salg hos Ziga i Ebeltoft. Købte dem dog ikke den pågældende dag. Så stødte jeg på Marie og hendes fantastiske bod til julemarkedet på R... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de joyas
  2. Orfebre (oro)
  3. Artesanías

Escrito por la empresa

Hos Munikum finder du unikke håndlavede smykker og andet kunsthåndværk - udført med omhu og kærlighed i lækre materialer. Alt er produceret af mig, Marie - ansigtet bag Munikum - i mit værksted i Aarhus. Intet hos Munikum er masseproduceret, og mange af produkterne er one of a kind - særligt når det gælder smykkerne i polymer-ler. Fordi disse er 100% håndlavet, vil to ting aldrig være ens. Du er derfor sikker på at modtage unikke produkter, som KUN du er den helt særlige ejer af <3

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk service!

Rigtig god hjemmeside, nem og gode priser, og nok den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået! Hun svarede hurtigt, selv i weekenden og var bare så sød og hjælpsom! Kan klart anbefale denne side, og sælger. og hendes smukke smykke designs 😍😍

4 de enero de 2026
Opinión espontánea

Helt ekstraordinært god service

Helt ekstraordinært god service. Jeg havde bestilt et armbånd og en halskæde. Jeg havde ved en fejl bestilt armbåndet i guld og halskæden i sølv, så fik jeg en sms, om det var en fejl og om jeg ville lave ordren om.

16 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Forkert materiale.

Jeg havde bestilt nogle super flotte øreringe med limefrugter. Jeg havde skrevet på ordren at disse skulle være i Sterling sølv, men det var desværre ikke det jeg fik leveret.

1 de diciembre de 2025

Hej Mette
Jeg håber, at det nye sæt hoops er kommet godt frem, og at du er glad for dem🌸Og at din kusine blev glad for det første sæt! Det var en god løsning, når nu det skulle være.

Jeg er ked af, at det ikke var tydeligt nok, hvor kommentarboksen var henne - og at du derfor fik noteret under rabatkode-feltet. Dette sletter systemet automatisk, hvis ikke det er en gyldig rabatkode - hvorfor jeg desværre ikke kunne se dit notat om ønsket om sterlingsølv.

Jeg er glad for, at jeg kunne fange dig på telefonen, da anmeldelsen her tikkede ind - så jeg havde mulighed for fluks at sende dig et nyt sæt. Jeg håber, at det lever op til dine forventninger, og at købsoplevelsen er en anden nu ♥️ Hvis ikke, så må du endelig række ud.

Du ønskes en rigtig glædelig jul 🌲

En rigtig god oplevelse

En meget fin og overskuelig hjemmeside, hurtig ekspedition og levering. Jeg lavede min bestilling fredag aften og allerede mandag modtog jeg de smukkeste Øreringe, der mere end levede op til billederne af dem på hjemmesiden. Jeg er fan, og handler meget gerne her igen.

21 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smykker jeg bliver glad af …

Fin service skønne unikke smykker..jeg bliver glad af

30 de octubre de 2025

Kære Charlotte
Tusind tak for din søde anmeldelse af Munikum 💛
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad og tilfreds for øreringene!

Kan varmt anbefales

Hurtig levering. Super fine øreringe

31 de octubre de 2025

Kære Maria
Hvor dejligt at høre, at du er glad for øreringene! tusind tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse af Munikum her på Trustpilot 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet og smukt design

God kvalitet og smukt design. Og meget hurtigt mulighed for afhentning

29 de octubre de 2025

Kære Rikke
Tusind tak for din anmeldelse - og for den store ordre med maskemarkører 🌻
Jeg håber, at de bryder dit strikketøj💛

Adventskalender

Var god til at spørge ind via spørgeskema og stille undrende spørgsmål efterfølgende - til den personlige adventskalender - første gang jeg prøver den og er meget spændt på at se resultatet 🫶

18 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske smykker og en fantastisk…

Fantastiske smykker og en fantastisk service😊

23 de septiembre de 2025

Kære Pernille
Tak for dig - du er klart en af mine mest stabile stamkunder ♥️ Jeg håber, at du bliver glad for årets adventskalender!

Kæmpe kram

Adventskalender

Har modtaget den fineste adventskalender, hvor der virkelig er gjort noget ud af de små detaljer. Der er kun et problem - der er alt for længe til december :-)
Jeg giver Marie og Munikum mine bedste anbefalinger - smykkerne er så fine og farverige.

23 de septiembre de 2025

Flot produkt og hurtig levering

Flot produkt og hurtig levering
Meget sød personlig hilsen

14 de agosto de 2025

Kære Marianne
Hvor dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med dit køb hos Munikum 🌻 Jeg håber, at du er glad for solsikkerne 🫶🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fornøjelse af handle hos Munikum.

Det er altid en fornøjelse at handle hos Marie og Munikum. Når jeg har skrevet til Marie med spørgsmål, har jeg fået hurtig svar, og jeg har altid oplevet hurtig afsendelse af varerne. Smykkerne lever fuldt op til forventningerne, og billederne på hjemmesiden er så flotte. Når jeg har modtaget varerne, er der altid fulgt en lille hilsen med, så herfra skal lyde de bedste anbefalinger.

28 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.