En fantastiskt och duktig läkare som borde vara förebild till alla läkare i Sverige
Efter att mina neurologiska symptom har antingen varit ignorerade eller helt avvisade av mer eller mindre alla läkare, både på vårdcenatraler och neurologer jag träffade under åren angående mina besvär, bokade jag tid med dr. Merlin Talhami på MVT Medical.
Efter första samtal med honom fick jag mer hjälp än från samtliga läkare i Sverige jag pratade någonsin kring exakt samma problematik.
Förutom akut hjälp, fick jag också långsiktig behandling som jag kan bekräfta nu efter ett tag att den möjliggjorde för mig att äntligen känna mig som en hel och fungerande människa. Jag är för evigt tacksam till dr. Talhami för hjälpen jag fått från honom.
Han är en läkare som nogrant läser, lyssnar och hör vad patienten berättar, och han använder sin kompetens och skicklighet att koppla ihop alla viktiga detaljer för att föreskriva rätt och anpassad behandling för individen framför honom.
Man träffar inte sådana läkare i Sverige ofta, om alls, så jag rekommenderar mer än gärna dr. Merlin Talhami!