VARNING!!!!! Lurar skjortan och byxor av äldre människor! Där man prackar på dom alla möjliga extra abbonemang. När man säger att ska bli billigare men det i slutändan blivit 3gge så dyrt. När man ri... Ver más
Bedrägeri. De bytte abonneman för min gamla släkting. Försökte häva det oavsiktliga köpet via telefon flera gånger. De skulle ordna, men gjorde det inte. För övrigt svårt att komma fram med långa köer... Ver más
J̌ag beställde ett mobilabonnemang för 125:,/mån, men ni packade på mig även ett bredbandsavtal (som annullerades efter min protest) och för 2 mån sedan höjdes mobilabonnemamhet till 225:-/mån, med h... Ver más
La empresa ha respondido
Tack för ett fint bemötande! Efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter var det skönt att komma fram till en förstående person. Mitt problem löstes dessutom både snabbt och snillrikt. Det är viktig... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Våra hjärtan slår för bra, billiga mobilabonnemang med schyssta villkor! Dessutom är det självklart för oss att finnas där för dig när du behöver oss. Du når oss på telefon, chatt eller e-post, vilket som passar dig bäst helt enkelt! Vi har ingen ingen bindningstid, start eller faktureringsavgift!
Kajpromenaden 21, 252 47, Helsingborg, Suecia
- 019-55 55 500
- support@mybeat.se
- mybeat.se
Ha contestado el 3% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Falska fakturor och självsignerade avtalsdokument
I förrgår fick jag en helt ny falsk faktura. Denna gång med lite andra tilläggstjänster än förra månadens faktura. De mailade även igår svar på att förra fakturan var bestriden genom att bifoga ett ”avtal” som de bevisligen signerat själva. Så nu är de polisanmälda både för att skicka falska fakturor och urkundsförfalskning. Man kan ju alltid hoppas VDn får två års fängelse för det.
Om de skickar er avtal som ni vet att ni inte undertecknat ta hjälp av företaget som de anlitar för dokumentsigneringen eller av Polisen så kan de lätt få fram att det är Mybeat som har signerat det själva.
Om ni vill ha mer info om Mybeat sök på KviQ på Google. De använde samma säljmetoder tills Konsumentverket gav dem vite, då blev de uppköpta av Mybeat. Så allt fortsätter på samma sätt som innan.

Respuesta de MyBeat
Bra handläggning av ett ärende!
Företaget,
ville och utförde rättelse av ett missförstånd genom
sin handläggare, vilket jag upplevde positivt.
Pålitlig leverantör
Har varit kund länge och alltid blivit väl bemött. De löser problemet om det uppstår något och är väldigt serviceinriktade.
en ärlig säljare som lyssnade på mina…
en ärlig säljare som lyssnade på mina problem
3e gng giltig! 10-poäng till William, Mybeat kundsupport!
Har haft det mycket struligt med min abbonemang med skyhöga månadspris. Vid 2 olika tidigare tillfällen att vara i telkontakt med Mybeat kundsupportrar fick jag i stort sett 0-hjälp i praktiken, bara muntliga lov.
Inte förrän den mycket hänsyn, respektfull- och kunnig kundsupporten William tog hand i mitt ärende och verkligen fixade till det så blev jag nöjd med slutliga avtalet. William förtjänar 5 stjärnor med jag drar en minus då kunde han inte släppa lös mitt nummer från det tidigare abbonemang som mitt nummer befann sig förut.
Återstår bara att få det riktiga e-månadsfakturan nu på måndag 13/10-2025 med det rätta pris för att uppdatera denna resention tiln 5 p! 😉
William lyssnade på oss och hittade en…
William lyssnade på oss och hittade en lösning så att vi blev nöjda. Bra gjort.
Pratande med en jätte trevlig man som…
Pratande med en jätte trevlig man som heter Tor Larsson. Löste mitt problem på ett bra sätt.
Scam-företag
Mybeat gör allt för att få till sena betalningar och därmed höga påminnelseavgifter. De avbokar autogiro, de godkänner inte nummerflytt, de skickar emailfaktura utan påminnelse innan de lägger på belopp, de höjer avgifterna konstant (i vårt fall från 150 kr till 350 kr på två år och mindre GB inkluderat). De är mao ett riktigt Scam-telecom företag. Ni vet bara en sak - ni kommer bli lurade om ni blir kund.
Positivt med personlig service
Positivt med personlig service, har upplevt andra kundtjänster som helt odugliga. Fick löst mitt problem direkt och det blev bättre än jag förväntat mig. All heder till Er.
De säger att man inte kan säga upp sitt…
De säger att man inte kan säga upp sitt abonnemang genom mail, vilket går stick i stäv med lagen, alltså ljuger de för att försvåra för folk att avsluta sina abonnemang. Kriminellt bolag som riktar in sig på äldre.
Snabbt svar
Snabbt svar. Tålmodig person som svarade. Förstod och gav snabb hjälp.
Tack för all hjälp.vänligt…
Tack för all hjälp.vänligt bemötande.det gjorde att jag fortsätter med my beat.MVH ulla svanberg.
Trevlig kundtjänst
Trevlig kundtjänst, varit lite problem vid byte av företag som skickar faktura.
Varning!!!
De är inte kloka! Appen fungerar inte, hemsidan gångers inte, detta är ett hittepå företag.
de tog pengar via autogiro från äldre…
de tog pengar via autogiro från äldre och andra personer konto utan tydligt godkännande .väldigt oseriös - var försiktigt.
Bra kundvård
Andreas A var mkt behjälplig vid förlängning av mitt abonnemang.
Kopia på avtal ?
Begärde att få en kopia på det påstådda avtalet
som jag ska ha undertecknat,har skickat påminnelese till dom ett antal gånger utan svar,nu har det gått en månad mycket missnöjd. I morgon gör jag en anmälan.
pengar är viktigare en god service.
Blev uppringd av my beat , trodde det var mitt gamla abonnemang ,tecknade billigare avtal men bindande i 2 år som visade sig vara med my beat( mitt eget fel stressad) ringde upp och begärde att få återkalla ville ha kvar mitt gamla abonnemang som inte var tidsbestämd men ringde 2 dagar försent(endast 14 dagars ånger) blev då uppringd av någon på kundtjänst vilket påpekade ggr flera att jag hade signerat så det gick inte att återkalla, jag kunde säga upp abonnemanget men skulle då (endast betala halva abonnemanget) (2årsbindning), hör till saken att abonnemanget kommer inte igång förrän den 9/10, blev som jag uppfattade illa bemöt och uppläxad att jag hade skrivit under. Jag rekommenderar verkligen inte detta företaget, blir ni uppringda så kolla vem det är som ringer upp så ni inte gör samma misstag, otrevlig person utan någon som helst service mind så detta blev en rejäl läxa för mig som jag får betala under 2 år. Mitt fel kan det tyckas men att bli behandlad som man är dum i huvudet och mindre förstående är inget jag ställer upp på.
Lyssnar och "tar till sig" kundens…
Lyssnar och "tar till sig" kundens önskemål. Mycket nöjd med samtalet/bemötandet. Tor på kundtjänsten är mannen/stjärnan !!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.