Hurtig levering, jeg fik en sødt håndskrevet note med, og fordi jeg havde bestilt flere størrelser, havde de vedlagt en returlabel. Virkelig god service. Har beholdt både lange (graviditets) træning... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Manglede en graviditetsbadedragt og gerne en med god støtte i barmen. Skrev til dem på instagram og fik vejledning og de sendte mig to størrelser så jeg kunne prøve begge og sende den ene retur selvom... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg elsker konceptet! Tak for at ville skabe funktionelt og godt træningstøj til gravide og ammende. Jeg købte en amme-bh, den mørkeblå med brede stropper. Jeg elsker at stropperne er brede samt den e... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestilte to leggings og modtog et par leggings og en sports bh. Da jeg gjorde Angela opmærksom på dette og ville returnere sports bh'en undskyldte hun, sendte et nye par leggings og lod mig beh... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
MyBellys opgave er at kere for mor, styrke hende og motiver hende til en sund livsstil. Alt dette vil vi gøre igennem motion. Træning som gravid er både sund for mor og baby. Den er med til at forbygge og mindske smerter og øger det psykiske velvære under graviditeten samtidig med får den gravide en lettere fødsel og kommer sig hurtigere efter fødslen. Ved at styrke mor fysisk og psykisk, give hende den rette guide til at holde sig aktiv, får vi en mor, som står stærkere og hun vil være mentalt klar til at takle de forhindringer, som opstår under graviditeten og når barnet melder sin ankomst. ”Sund mor sund baby - MyBelly "
Información de contacto
Banegårdspladsen 12, 6000, Kolding, Dinamarca
- +45 93409079
- Shop@mybelly.dk
- mybelly.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En superbehagelig badedragt, men design kan forbedres
En super behagelig badedragt, men syntes at den “graver sig ind” i siderne af ballerne, og det ser ikke særlig pænt ud! Det er rent visuelt og ikke noget der nager eller gør ondt. Men tænker at dragten kan forbedres designmæssigt lige på det punkt. Eller godt tilfreds👍🏼

Helt fantastiske produkter
Helt fantastiske produkter, meget behageligt at have på.
Helt vildt godt service - de varmeste anbefalinger herfra.

Respuesta de MyBelly
Hurtig levering og fint produkt
Hurtig levering og fint produkt. Jeg fik ovenikøbet en lille håndskrevet hilsen med

God og let hjemmeside
Rigtig god service og forholdsvis hurtig levering
Produktet lever op til kvaliteten

La experiencia Trustpilot