Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind de doelstelling van het bedrijf heel goed. Ik kreeg een prachtige beker opgestuurd, al heel snel na het bestellen. De beker was goed verpakt in een stevig, klein doosje, die al weer klaar li... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In eerste instantie terugbetaling zonder opgaaf van reden, ook niet na versturen van mail met vraag. Mails bleken achteraf niet verzonden te zijn door technische problemen bij Green Deal. Inmiddels... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op Bol.com een daglichtlamp besteld bij My Green Deal. Ik ontving echter een heel ander artikel. Na contact met de vriendelijke klantenservice werd de volgende dag al het juiste artikel bezorgd en hoe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda general

Escrito por la empresa

My Green Deal is jouw online specialist voor duurzame producten in de categorieën huishouden, persoonlijke verzorging en wonen. Wij maken milieuvriendelijke keuzes gemakkelijk, zonder in te leveren op kwaliteit. Bij ons staan klanttevredenheid en transparantie voorop. We werken samen met betrouwbare leveranciers en bieden producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Dankzij onze deskundige adviezen en duidelijke productinformatie maak je altijd een bewuste keuze. Daarnaast bieden we retourdeals: licht beschadigde of geretourneerde producten in perfecte staat, tegen gereduceerde prijzen. Zo geven we producten een tweede kans en verminderen we afval. Bestel eenvoudig via onze webshop en profiteer van snelle levering, uitstekende service en een helder retourbeleid. Kies voor duurzaam met My Green Deal!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Fijne bakjes

Fijne bakjes, prima sluiting en in verschillende maten. Ideaal om mee te nemen naar het werk. Het weegt ook niks.

27 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel slecht service had een…zeer slecht kijg gebruiktartiekel

Heel slecht service had een eierkoker besteld 2dagen na bestelling geleverd doos geopend zat er een gebruikt ding in met kalk en vies er in ik mailen reaktie stuur maar terug prima maar je krijgt maar 9 euro terug van je betaalde 15 euro??? Uuh nee ik heb geen fout gemaakt julie stiren vies gebruikt apparaat op sturen ze eennqr code waar ik dus niet van weet is dat dhl postnl modreal of wat dan ook en geeft het ook aan dat ik mijn volle betaling terug wil want het is niet mijn fout dat ik gebruikte zooi krijg en of ze normale streepjes code willen sturenn omdat ik anders 10 km heen en ook terug moet rijden domdat hier geen bemand dhl of mondeal zit alleen eenkast en die leest alleen streepjes code nu dit heb ik nu een paar maal aan gegeven gemaild geaapt gebeld en op geen enkle weoze reageren ze ben boos want dit slaat nergens op en is geen service ik koop er nooit weer
Zit nu nog op reaktie te wachten 7 maart reaktie gehad even afwachten of hey daadwerkelijk gebeurt ma na deze revieu kon wel een reaktie van hun af gegeven worden

4 de marzo de 2026
Logotipo de My Green Deal

Respuesta de My Green Deal

Beste Monique, Wat vervelend om te horen dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad. Onze oprechte excuses hiervoor, dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. De terugbetaling van het volledige bedrag (14,90) is ondertussen in gang gezet en dit hebben wij u enkele dagen geleden ook laten weten via de mail. Laat het ons gerust weten als we u verder nog ergens mee kunnen helpen. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak.

Prima service

Ik heb via Bol.com een monddouche bij My Green Deal gekocht. Dit apparaat begaf het te snel. Heb het bedrijf benaderd voor garantie. Werd snel en adequaat op gereageerd. Zeer tevreden!

18 de febrero de 2026

Prima producten, sympathiek bedrijf

Goed schoonmaakproduct ontvangen, prima verzending. Enorm handige plumeau op een telescoopsteel, ook los te gebruiken, met mooie sale-prijs. Wel zaten er losse stukjes microvezel in de verpakking, dus ik hoop dat de plumeau bij langer gebruik goed blijft! Tevens rvs koffiefilter voor geen geld, in het begin slappe koffie, maar na een paar keer heerlijk (loopt nu minder snel door). Ideaal, scheelt papieren filters, hoewel je wel weer water nodig hebt voor het schoonspoelen. Maar leuk bedrijf/website.

5 de febrero de 2026

Fijne kan

Fijne kan, heeft wat lang geduurd voor ik hem had maar ja de vorige ging net voor kerst stuk dus was te verwachten. Hoop dat deze langer mee gaat. Mijn kat had 'm omgekegeld;)

29 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na een week nog niks binnen

29 de diciembre de 2025
Logotipo de My Green Deal

Respuesta de My Green Deal

Beste Ais, fijn dat u ons op de hoogte stelt, we zien inderdaad dat uw bestelling niet is ontvangen door de vervoerder, dit kan een fout aan onze kant zijn of het kan zijn dat uw pakketje bij de vervoerder is zoekgeraakt. We gaan u onmiddelijk een nieuwe zending opsturen, onze excuses voor het wachten.

Gratis dozen

Op zoek naar verhuisdozen kwam ik deze site tegen. Ik kon gratis gebruikte dozen afhalen. Goeie actie, beter dan weggooien!
Er werd snel op mijn appje gereageerd en ik kon de lege dozen dezelfde dag nog ophalen. Aardige jongens. Ik heb de site bekeken en ga er misschien wel iets bestellen.

20 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.