Mylène Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb vele jaren mylene avonden bezocht en zelf georganiseerd thuis. Steeds een gezellige avond beleefd met wisselende consulenten! De producten zijn uitstekend en werden steeds op de afgesproken da... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je suis contente des produits Myléne . Ils correspondent à leur description. J'affectionne plus particulièrement le self taner( autobronzant léger)que j'emploie depuis de nombreuses années tous les jo... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Er zit 1 verkeerd product in de levering. Ik heb onmiddellijk een bericht gestuurd via het contactformulier maar ik krijg maar geen reactie. Ondertussen wel enkele reclamemails ontvangen, dat lukt bli... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne producten voor een goede prijs. Wij zijn erg blij met de gehele bestelling. De geurstokjes zijn echt heerlijk, de home spray en handzeep Ambre d'Or zijn onze favoriet! Mooie verpakking en p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Mylène biedt een breed assortiment van huid tot huis, met hoogwaardige verzorgingsproducten en interieurartikelen. Ontdek onze producten zowel op de webshop als tijdens persoonlijke homeparty's, waar je deskundig advies krijgt en jouw schoonheid en comfort centraal staan.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1304 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Livraison à revoir

Commande reçu rapidement, sauf que l’on paye une livraison à domicile qui est pas donné je trouve et en plus de ça on doit quand même aller le récupérer dans un point relais alors qu’on était chez nous lors de la livraison!! Honteux payer 9€ de livraison pour encore devoir prendre la voiture pour récupérer notre colis! Et devoir trouver seul le point relais que le livreur a déposé le colis puisqu’il n’y a pas d’adresse de préciser donc déçu!!!

Respuesta de Mylène

Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience.

Nous sommes sincèrement désolés d’apprendre que la livraison n’a pas répondu à vos attentes. Nous comprenons parfaitement votre déception.

Malheureusement, les décisions de dépôt en point relais sont prises par le transporteur et nous n’avons pas toujours la possibilité d’intervenir sur ce processus.

Nous prenons votre remarque très au sérieux et la transmettrons à notre partenaire de livraison afin d’améliorer la qualité du service et la communication autour des livraisons.

Merci pour votre compréhension et espérons avoir l’occasion de vous offrir une meilleure expérience lors d’une prochaine commande.

L’équipe Mylène

Snelle service.top👍

17 de junio de 2026

Beste mevrouw De Winne,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service. Uw vertrouwen in Mylène waarderen wij enorm.

Wij staan in de toekomst uiteraard opnieuw graag voor u klaar en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering , het kan echter nog net ietsje beter , daar een paar staaltjes van andere Mylene producten in de doos te steken bij de order.

17 de junio de 2026

Beste mevrouw Janssen,

Hartelijk dank voor uw positieve review over onze snelle en correcte levering.

Wat betreft de staaltjes: deze worden doorheen het jaar periodiek en in het kader van verschillende acties meegegeven, maar niet standaard bij elke bestelling. Zo kunnen we op gerichte momenten klanten laten kennismaken met nieuwe of geselecteerde producten.

Wij nemen uw suggestie zeker mee als waardevolle feedback en danken u om dit met ons te delen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Respuesta de Mylène

Nous sommes désolés d'apprendre que votre expérience n'a pas répondu à vos attentes.

Suite à votre message, notre service clientèle a déjà pris contact avec vous afin d'examiner votre dossier et de vous apporter l'assistance nécessaire.

Nous restons à votre disposition pour toute question complémentaire.

L'équipe Mylène

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toujours impeccable et rapide.

Toujours impeccable et rapide.

Respuesta de Mylène

Un grand merci pour votre message et votre confiance.

Nous sommes ravis de savoir que vous êtes satisfaite de nos services. Votre retour positif nous fait très plaisir.

Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau dans le futur.

L’équipe Mylène

zijn gewoon goede producten

Beste mevrouw Jacobs,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en het vertrouwen dat u in ons stelt.

Het doet ons veel plezier te horen dat onze producten u tevreden stellen. Uw tevredenheid is voor ons heel belangrijk.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Zeer tevreden

Zeer tevreden

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Het doet ons veel plezier te horen dat u zeer tevreden bent. Uw vertrouwen en tevredenheid betekenen veel voor ons.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Gewoon goed

Gewoon goed, als vanouds

15 de junio de 2026

Beste mevrouw Ettinger,

Bedankt voor uw fijne review!

Wat leuk om te lezen dat u nog steeds dezelfde vertrouwde kwaliteit ervaart. Dat waarderen we enorm.

Dank voor uw vertrouwen. We hopen u ook in de toekomst steeds van dienst te mogen zijn.

Probleem huid

Heb een probleem huid maar verdraag mylene heel goed

21 de junio de 2026

Beste mevrouw van Dortmont,

Bedankt voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat u, ondanks uw gevoelige huid, onze producten zo goed verdraagt. Het vertrouwen dat u in Mylène stelt, waarderen wij enorm.

Wij hopen u ook in de toekomst steeds van dienst te mogen zijn.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jammer dat Myléne stopte met…

Jammer dat Myléne stopte met textiel(lingerie/kledij/accessoires

Beste mevrouw Lameir,

Bedankt voor uw feedback.

We begrijpen dat het jammer is dat onze textielcollectie niet langer deel uitmaakt van het assortiment. Fijn om te horen dat u deze producten zo wist te waarderen.

Bedankt voor uw vertrouwen in Mylène! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Correct ,snel en stipt !

Correct ,snel en stipt !

Beste mevrouw Moors,

Bedankt voor uw fijne review!

Wat fijn om te lezen dat u onze service als correct, snel en stipt ervaart.

Prima producten, vlot geleverd

Prima producten, zeer vlotte levering.

Beste mevrouw Van Damme,

Bedankt voor uw fijne review!

Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en de vlotte levering.

Dank voor uw vertrouwen. We kijken ernaar uit u ook in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De dop beter erop draaien

De dop beter erop draaien. De doppen zaten allemaal los

12 de junio de 2026

Beste mevrouw van Brussel,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat de doppen van uw producten niet goed waren vastgedraaid. We nemen uw opmerking ter harte en geven deze door aan de betrokken dienst, zodat hier extra aandacht aan besteed kan worden.

We hopen u binnenkort opnieuw van dienst te mogen zijn en uw vertrouwen in Mylène verder te versterken.

Heel tevreden

Ik gebruik vaste producten en probeer af en toe wat nieuws. Heel tevreden, snel geleverd. Van ouds her goeie producten.

10 de junio de 2026

Beste mevrouw van der Aa,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u al jarenlang vertrouwen heeft in onze producten en daarnaast ook af en toe iets nieuws uitprobeert. We zijn blij dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle levering.

De beste crèmes die er bestaan

De beste crèmes die er bestaan

10 de junio de 2026

Beste mevrouw Meyskens,

Bedankt voor uw geweldige review!

Wat fijn om te lezen dat u onze crèmes zo waardeert. Zo'n mooi compliment doet ons enorm plezier.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.