Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej er kommet meget nede i mymobile , og har altid fået høflig, og god betjening. Er der skærme der er gået i stykker, er man lyn hurtig, og får dem som ofte samme dag nogen gange en time efter afl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom for at få repareret min SAMSUNG A20e, hvis batteri var svulmet op og dermed udtjent, men desværre havde dette også ødelagt skærmen, så alt ialt blev rådet at købe en 'ny' telefon. - Anbefalingen l... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bedste anbefaling. Service til UG (Ualmindeligt godt). Jeg har nu af flere omgang været i butikken siden jeg er flyttede til København. De har løst 3 problemer hhv. 2 gange skærmreparation +... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reparation af en ødelagt skærm og højtaler på en iPhone 6 på under 1 time. Da jeg fik den tilbage, virkede højtaleren, og der var kommet en ny fin skærm på. Da jeg spurgte indtil, om samtlig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Información proporcionada por diversas fuentes externas

My Mobile er et professionelt service værkssted, hvor vi tilbyder reperationer med høj kvalitet og garanti. Vi reparerer alle former for smartphones, tablets, pc og Mac's. Hos My Mobile har vi effektive og gode priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super service!

Jeg kom ind med min Oneplus Nord som jeg regnede med skulle have skiftet opladnings porten som jeg så sagde til medarbejderen Mustafa. Han tog mobilen med ud bagved og konstaterede den bare skulle have en rens. Mustafa fiksede den på 2 min og opkrævede derefter ingen penge for arbejdet. Super service!

6 de julio de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service ud over alle…

Fremragende service ud over alle forventninger. På en søndag blev medarbejderen en time ekstra og hjalp mig med mit problem. Det var service ud over al forventning.

5 de julio de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev betjent af en herlig medarbejder…

Blev betjent af en herlig medarbejder ved navn Mustafa. Super hurtig og effektiv service, til virkelig rimelige priser. Er virkelig glad for mine produkter. Super service, og fantastiske medarbejdere. Kan varmt anbefales 🌹

30 de junio de 2021

Very good service

Very good service! Had a problem with my phone and Mustafa fixed it instantly! Good vibes

22 de junio de 2021

Fik repareret min iPad

Fik repareret min iPad, der var meget smadret, på 1 time af Mustafa. Super service og iPad’en virker perfekt - ingen trykfølsomhed eller lignende. Vil helt sikkert bruge dem igen!

8 de junio de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mustafa gave Amazon service and help

Mustafa gave amazing service and help. Fixed my AirPods right away!
Can only recommend this place.

14 de mayo de 2021

Excellent service

Brilliant service from Mustafa. Quick and easy :)

12 de mayo de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kæmpe fan af ting der bare virker...

Jeg er kæmpe fan af ting, der bare virker - og det er præcist hvad My Mobile gør - man bestiller en tid, afleverer sin mobil til reparation - får en tid hvor man kan afhente sin mobil (mindre end 1 time senere) og når man så henter mobilen, er det hele som man ønsker det og så endda til en fair pris ;+)

9 de abril de 2021

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg fik en fantastisk service fra en mand der hed Mustafa. Han ordnede min mobil på 10 minutter og var utrolig hjælpsom, og sparede mig for mange penge. Jeg vil helt sikkert bruge my mobile igen, og anbefale det til andre.

19 de marzo de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Fik repareret min telefon på mindre end 5 min. Så sparede jeg lige 5.500 kr. som var prisen El-giganten havde oplyst.

31 de diciembre de 2020

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super super god service og vejledning.

Super super god service og vejledning.
købt en laptop og fået skiftet batteri på min Iphone og købt kabler osv.
det er et sted jeg anbefaler at købe ting.
Så i mødekommende.

Victor

26 de octubre de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.