Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej er kommet meget nede i mymobile , og har altid fået høflig, og god betjening. Er der skærme der er gået i stykker, er man lyn hurtig, og får dem som ofte samme dag nogen gange en time efter afl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom for at få repareret min SAMSUNG A20e, hvis batteri var svulmet op og dermed udtjent, men desværre havde dette også ødelagt skærmen, så alt ialt blev rådet at købe en 'ny' telefon. - Anbefalingen l... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bedste anbefaling. Service til UG (Ualmindeligt godt). Jeg har nu af flere omgang været i butikken siden jeg er flyttede til København. De har løst 3 problemer hhv. 2 gange skærmreparation +... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reparation af en ødelagt skærm og højtaler på en iPhone 6 på under 1 time. Da jeg fik den tilbage, virkede højtaleren, og der var kommet en ny fin skærm på. Da jeg spurgte indtil, om samtlig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Información proporcionada por diversas fuentes externas

My Mobile er et professionelt service værkssted, hvor vi tilbyder reperationer med høj kvalitet og garanti. Vi reparerer alle former for smartphones, tablets, pc og Mac's. Hos My Mobile har vi effektive og gode priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rigtig god

De har næsten alt til mobiler og de var hurtige til at lave min mobil da den var gået i stykker. God service! Vil helt klart anbefale butikken.

15 de febrero de 2015

Respuesta de My Mobile ApS

Tak for din anmeldelse, du er altid velkommen hos My Mobile.

Super god service

God service og billige priser

21 de enero de 2015

Hej Half
Vi er glade for din anmeldelse og velkommen hos My Mobile.

Ny skærmglas til iPhone 5

Afleverede iPhone til reparation uden have bestilt tid. Telefon med ny skærm var færdig efter 20 min. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

2 de enero de 2015

Hej Kelly.
Vi er glade for din anmendelse og vi er glade fordi du er tilfreds med resultatet. Du er altid velkommen hos My Mobile.

Alt for super god

20 min for skifter min iPhones skæmt for god pris (300,- kr) med 6 måned garanti .og god service

22 de diciembre de 2014

Hej Heba.
Tak for din anmeldelse, du er altid velkommen hos My Mobile.

hurtig & god kundeservice

hurtig skift af skærm som var gået i stykker. Venlig og professionel service og gode råd

16 de diciembre de 2014

Hej Mette.
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe. Du er altid velkommen hos My Mobile.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

alt for dårlig

7 de diciembre de 2014

Hej Suleyman.
Du har skiftet din skærm og dermed fået en panserglas til din iphone 5, og vi har gjort alt hvad vi kunne for at gøre dig tilfreds. Alligevel er du altid velkommen til at besøge os igen i My Mobile.

20 min 👌👍

20 min for skifte mit iPhone 5s skærm det fandme flot

5 de diciembre de 2014

Hej Ahmad.
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds. Du er altid velkommen hos My Mobile.

Fremragende service

Virkelig god mobilforretning med hurtig service. Smilende medarbejder. Gode priser. En fornøjelse at få min snart 3 år gamle iphone 4s repareret så god som ny. Både højetaler, hjemmeknap og skærm fik jeg lavet med den bedste og hurtigste service.

27 de noviembre de 2014

Hej Hala.

Fantastisk service

hurtige på 20 min skifte min IPhone skæme og god prise

26 de noviembre de 2014

Hej Hanadi.
Tak for din anmeldelse. Du er altid velkommen hos My Mobile.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.