MyPlanet Resor Opiniones 613

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjälpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. Utmärkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som överträffade våra förväntningar. Al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Då vi bestämt att nästa resa skulle bli Australien, ville vi använda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en färdig resplan och som har f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fick den allra bästa hjälpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vänlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bokade en skräddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vår resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt väldigt mycket och våra boenden var olika men väldigt rol... Ver más

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Hos MyPlanet får du mer än bara en resa – du får en skräddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjälpt resenärer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 länder. Med vår expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt äventyr fullt ut.

Escrito por la empresa

MyPlanet Resor
MyPlanet är ett av Skandinaviens äldsta resebolag och ledande specialist på resor till världens samtliga kontinenter. MyPlanet har sedan 1963 hjälpt fler än 100.000 resenärer att uppfylla drömresan. 98% av våra gäster säger att de kan tänka sig att resa med oss igen. Värdesätter du trygghet, kvalitet och att resan går bekymmersfritt? Då ska du boka din resa med oss!
100% skräddarsydda resor
MyPlanet erbjuder privata, skräddarsydda och fullt supportade resor till mer än 40 olika länder. Våra reseexperter har många års erfarenhet och kan ge det lilla “extra” inför din drömresa.
Personligt och engagerat
Vi arbetar tätt ihop med våra samarbetspartners och flygbolag på våra olika resmål. Vi reser kontinuerligt till våra destinationer och besöker såväl kända områden som mindre kända unika platser som få turister normalt känner till. Dessa små smultronställen delar vi naturligtvis med oss ​​av till dig!

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oförglömliga upplevelser genom MyPlanets förståelse för våra önskemål

MyPlanets reseplanerare förstod våra behov och önskemål på ett fantastiskt sätt och satte samman ett upplägg för vår resa som gjorde den till ett underbart minne för livet!

22 de julio de 2024

Hej Ann,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att våra reseplanerare förstod era behov och önskemål så väl och att vi kunde skapa ett minnesvärt upplägg för er resa. Det är precis det vi strävar efter – att göra varje resa unik och oförglömlig. Tack för att ni valde MyPlanet, och vi ser fram emot att hjälpa er med framtida äventyr!

Anna

Tack My planet resor!

My planet resor förverkligade vår dröm om Japan över förväntan. Allt från boenden och transporter till guidade turer var över förväntan.

14 de julio de 2024

Hej Charlotte,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att vi lyckades förverkliga er dröm om Japan och att allt från boenden och transporter till guidade turer överträffade era förväntningar.

Det betyder mycket för oss att ni haft en sådan positiv upplevelse.

Vi ser fram emot att hjälpa er med framtida resor och önskar er allt det bästa.

Professionellt och trevligt bemötande

Mycket professionell hjälp att sy ihop en resa enligt de önskemål och den budget vi hade. God kunskap om resmålet och därmed bra och mycket tidsbesparande hjälp att göra bra val av hotell och aktiviteter. Trevligt bemötande och bra service

7 de julio de 2024

Hej Mikael,

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde ett professionellt och trevligt bemötande från vår sida. Det är fantastiskt att veta att vi kunde hjälpa er att skräddarsy en resa som passade både era önskemål och er budget.

Vi är också glada att vi kunde bidra med vår kunskap om resmålet för att hjälpa er att välja hotell och aktiviteter som sparade er tid och gav ett bra resultat.

Vi ser fram emot att hjälpa er med framtida resor och hoppas att ni får en underbar upplevelse!

Trevligt bemötande

Väldigt trevligt bemötande och snabba svar på våra funderingar, hoppas resten funkar lika bra.

18 de julio de 2024

Hej Börje,

Stort tack för din recension! Vi är glada att höra att du upplevde att du fick ett trevligt bemötande och du snabbt fick svar på dina frågor.

Vi hoppas självklart att resten av er upplevelse blir lika bra och ser fram emot att fortsätta ge er den service ni förväntar er.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb personlig service och lätt få…

Snabb personlig service och lätt få kontakt för uppdateringar.

26 de junio de 2024

Hej Kjell!

Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och personlig, och att det var lätt att få kontakt med oss gällande uppdateringar.

Vi strävar alltid efter att göra vår kundservice så smidig och tillgänglig som möjligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort tack till Camilla för aldrig…

Stort tack till Camilla för aldrig sinande engagemang i vår kommande Islandsresa.

28 de mayo de 2024

Hej Eva!

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att Camilla imponerade med sitt upplägg och planering inför ert kommande besök till Island.

Det är fantastiskt att veta att hennes engagemang och dedikation har gjort en positiv skillnad för er planering.

Vi ser fram emot att ni får en fantastisk resa, och vi är glada att vi har kunnat vara till hjälp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fredrik var lyhörd presenterade en bra…

Fredrik var lyhörd presenterade en bra lösning för oss

28 de junio de 2024

Hej Lars,

Tack så mycket för din feedback. Det gläder oss att höra att Fredrik var lyhörd och presenterade en bra lösning för er. Vi är här för att säkerställa att varje detalj är på plats så att ni får en trevlig och smidig resa.

Vi ser fram emot att hjälpa er med framtida resplaner!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra upplägg och fantastisk service…

Bra upplägg och fantastisk service ifrån samtliga på My Planet.

31 de mayo de 2024

Hej Robert,

Tack så mycket för din feedback. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både upplägget av resan och den fantastiska servicen från alla på MyPlanet. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och fina upplevelser till våra kunder.

Vi ser fram emot att fortsätta att hjälpa dig med framtida resor!

Med vänliga hälsningar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra vägledning för att hitta upplägg som passar just oss

Bra och duktig säljare som vägledde oss till ett bra reseupplägg. Smidigt med att fylla i uppgifter och boka/betala resan on line

20 de junio de 2024

Hej Christer,

Tack så mycket för din feedback. Vi är glada att höra att du uppskattade vår vägledning för att hitta ett resupplägg som passade er. Vår målsättning är att göra hela processen så smidig som möjligt, från att fylla i uppgifter till att boka och betala resan online.

Vi är tacksamma för din positiva upplevelse och ser fram emot att hjälpa er med framtida resor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra hjälp och uppföljning vid bokning…

Bra hjälp och uppföljning vid bokning av resa.

29 de mayo de 2024

Hej Petra,

Stort tack för din vänliga recension!

Det gläder oss att höra att du fick bra hjälp och uppföljning när du bokade din resa. Vi är här för att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt för våra resenärer. Tack för att du valde att resa med oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig på fler äventyr i framtiden!

Suverän service

Suverän service, kunnig och uppriktig i alla råd, inte en känsla av att pracka på oss lösningar utan försöka hjälpa till att få vår resa att passa våra behov och önskemål.
Vi reser först om nästan ett år och vi har lite kvar att planera, men så här långt väldigt proffsig support från vår kontaktperson Rod.

31 de mayo de 2024

Hej Leif,

Tack för att du delar med dig av dina upplevelser och erfarenheter.

Vi är mycket glada att höra att du upplevde Rods service som suverän, och att hans råd var kunniga och uppriktiga. Att anpassa resan efter era specifika behov och önskemål är viktigt för oss, och det gläder oss att detta har återspeglats i er planeringsprocess.

Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er med resterande delar av resan och säkerställa att allt blir perfekt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt fungerade smidigt och informativt…

Allt fungerade smidigt och informativt tillgängligt.

21 de mayo de 2024

Hej Lena,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att höra att allt fungerade smidigt och att informationen var lättillgänglig.

Din feedback är mycket uppskattad, och vi ser fram emot att hjälpa dig med dina framtida reseplaner.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

MyPlanet förstörde vår drömsemester

Vi valde MyPlanet för att de hade vårt drömhotell på Maldiverna i sitt utbud. Vi bokade och betalade resan många månader innan vi skulle åka. En vecka innan vi skulle åka var vi i direktkontakt med hotellet vi skulle bo på för att boka in en aktivitet. Då visade det sig att MyPlanet bokat hotellet fel månad, medan flygbiljetterna var bokade korrekt datum. Först och främst är det pinsamt att en resebyrå ens gör ett sådant här fel (särskilt eftersom vi betalade 126 000 kronor för resan), de hade dessutom många månader på sig att upptäcka det här felet utan att göra det. Vår trip coordinator (som de skröt om skulle ta hand om allt så vi inte skulle behöva oroa oss) hade dessutom dialog med hotellet gällande aktiviteter vi redan hade bokat. Uselt från deras sida och helt ofattbart att de inte upptäckte det här. Om vi inte själva hade upptäckt det hade vi åkt till Maldiverna och sen inte haft ett hotell att bo på, för hotellet var helt fullbokat. Så när de säger att ni inte behöver oroa er för något och att de tar hand om allt, ta det med en nypa salt. Om ni trots den här recensionen väljer att boka med dem, dubbelkolla med hotellet att bokningen faktiskt blivit av så ni inte också får er drömsemester förstörd. Vi hade drömt om den här resan i över tio år och sparat i många år för den. MyPlanet förstörde den för oss genom sin inkompetens.

24 de enero de 2024

Hej Lars,

Tack för att du delat med dig av dina kommentarer.
Som vi uttryckt många gånger är vi oerhört ledsna för denna situation, och vill igen nämna att vi gjort allt i vår makt för att lösa situationen när det upptäcktes, med både erbjudanden om uppgraderingar till andra resort och ombokning till andra datum.
Dessvärre var inget av detta ett alternativ som funkade för er.
Vi förstår att återbetalning samt kompensationen aldrig kommer ersätta den resa som uteblev och den drömmen ni haft om Maldiverna, vilket vi djupt beklagar.

Vi hoppas att ni i framtiden kommer till Maldiverna och får den resa ni drömt om.

James
Director of Sales

Nöjd med MyPlanet

Snabba svar, känns tillgängliga och väldigt kunniga och hög servicegrad.

13 de mayo de 2024

Hej Håkan,

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och tillgängliga service.

Det är fantastiskt att du upplevde oss som kunniga och att vår service levde upp till dina förväntningar. Din feedback betyder mycket för oss!

Trevligt bemötande

Kände att jag blev lyssnad på och fick bra hjälp med att få ihop resplan till Australien.

17 de mayo de 2024

Hej Marie Ann,

Tack för din vänliga feedback! Vi är glada att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att du kände dig väl omhändertagen.

Det är fantastiskt att veta att vi kunde hjälpa dig med din resplan till Australien. Din feedback uppskattas verkligen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag kan verkligen rekommendera MyPlanet…

Jag kan verkligen rekommendera MyPlanet som researrangör. Jag sa vad jag hade för önskemål till Rod och sedan skapade han en specialanpassad resa för mig och min son. Så perfekt! Tack, tack, tack Rod till ett briljant bemötande!

7 de mayo de 2024

Hej Elisabeth,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du och din son hade en så bra upplevelse med MyPlanet Resor. Rod är verkligen en pärla och vi är glada att han kunde skapa en specialanpassad resa som uppfyllde era önskemål.

Din feedback betyder mycket för oss. Tack återigen för ditt fina omdöme!

Mycket bra service

Bra service på en komplex resa

26 de abril de 2024

Hej Boo,

Tack så mycketför din recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår service på din skräddarsydda resa.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler resor i framtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fick kunnig vägledning i planeringen…

Vi fick kunnig vägledning i planeringen av våran resa. Allt klaffade perfekt med bokningar på flyg, hotell, hyrbil och evenemang. Resekoordinstorn på plats hjälpte oss med ytterligare bokning och svarade snabbt på frågor och funderingar.

16 de marzo de 2024

Hej Christina,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att ni uppskattade vår kunniga vägledning i planeringen av er resa. Härligt att allt klaffade perfekt med bokningar för flyg, boende, hyrbil och evenemang!

Vi är också glada att vår resekoordinator på plats kunde hjälpa er med ytterligare bokningar och snabbt svara på era frågor och funderingar.

Vi ser fram emot att hjälpa er med fler fantastiska resor i framtiden!

Snabb och kunnig service

Snabb och kunnig service. Trevligt bemötande.

25 de abril de 2024

Hej Peter,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba och kunniga service samt det trevliga bemötandet.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler resor i framtiden!

Välplanerad resväg!

Att få förslag från Emelie A. på en resväg som vi inte visste var möjlig, nämligen att flyga direkt till Cairns. Att bara kunna koppla av på resan då allt var ordnat från det att vi landade i Australien och till att vi skulle flyga hem igen!

27 de marzo de 2024

Hej Leila,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att ni uppskattade den välplanerade resvägen och Emelies förslag om att flyga direkt till Cairns.

Det är fantastiskt att ni kunde koppla av under hela resan med vetskapen om att allt var ordnat från det att ni landade i Australien tills det att ni skulle flyga hem igen.

Vi ser fram emot att hjälpa er med fler fantastiska resor i framtiden!

MyPlanet Resor

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.