Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjälpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. Utmärkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som överträffade våra förväntningar. Al... Ver más
La empresa ha respondido
Då vi bestämt att nästa resa skulle bli Australien, ville vi använda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en färdig resplan och som har f... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fick den allra bästa hjälpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vänlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta... Ver más
La empresa ha respondido
Vi bokade en skräddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vår resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt väldigt mycket och våra boenden var olika men väldigt rol... Ver más
La empresa ha respondido
Hos MyPlanet får du mer än bara en resa – du får en skräddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjälpt resenärer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 länder. Med vår expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt äventyr fullt ut.
Escrito por la empresa

Datavägen 14A, 436 32, Askim, Suecia
Dialogen med Myplanet:s reseplanerare gjorde att vår resa till Nya Zealand blev optimal.

Respuesta de MyPlanet Resor
Mycket fin planläggning av resan samt extremt bra och duktig trip coordinator samt guider gjorde vår resa till Vietnam och Kambodja oförglömlig!

Respuesta de MyPlanet Resor
MyPlanet hjälper att omsätta planer och drömmar till verklighet.

Respuesta de MyPlanet Resor
Vi hade tre underbara veckor i USA, där vi reste runt och upplevde fantastiska saker.
My planet gjorde att vår resa blev smidig och vi slapp lägga tid på mycket planering. Men fick även superfin hjälp under resans gång.

Respuesta de MyPlanet Resor
En mycket välplanerad och givande resa för oss till Queensland, Australien. De små problem som dök upp löstes snabbt och effektivt av vår personliga ”trip coordinator” som var tillgänglig genom hela resan på Whatsapp.

Respuesta de MyPlanet Resor
Vi framställde våra önskemål om vad vi ville se i USAs sydstater och vi fick därefter ett förslag till rundresa där alla våra önskemål hade beaktats. Och vi fick en jättefin uppföljning av Emelie!

Respuesta de MyPlanet Resor
Hade bokat en once in a lifetime- resa för oss där vi hoppades att det skulle motsvara våra förväntningar. Det gjorde det- och lite till. Allt fungerade prickfritt i enlighet med vad vi beställt, bra boenden, bilhyra osv. Värdefulla tips under planeringen och inför resan. Inga tillkommande kostnader från det prisförslag vi fått ( det fanns men dessa togs av företaget). Råd stöd fanns snabbt tillgängligt genom vår kunniga trip coordinator under hela resan. Kan verkligen inte hitta något att kritisera och rekommenderar varmt detta resebolag. Kommer utan tvekan välja dem själv om/ när jag ska resa igen.

Respuesta de MyPlanet Resor
Unni kontakt person samt snabb och rak kommunikation.

Respuesta de MyPlanet Resor
En riktigt bra planerad resa. Bra hotell, både vad gäller läge och standard. Smidigt att plocka ut och lämna in hyrbilar nära hotellen. Fantastiskt bra guidade turer. En trygghet att ha en personlig kontaktperson under hela resan och en kanonbra säljare och planering inför resan. Vi är mycket nöjda.

Respuesta de MyPlanet Resor
My planet är ett pålitligt, korrekt och säkert företag. Reseplaneraren Camilla Hulte’n har funnits för oss varje gång vi rest med My planet.Hon lyssnar in våra önskemål som ibland är krävande. Inte en gång har hon suckat. Istället väglett oss glatt och kunnigt och förklarat många gånger en bättre resplan än vår. Varje gång har hon haft rätt och resan har då blivit en succé för oss. Beräknad kostnad har alltid stämt. Inga oväntade kostnader har uppstått .Firman är solid och säker och håller koll på oss resenärer via Mail. Det är tryggt! Vi kommer även i fortsättningen anlita My planet. Marianne och Tony

Respuesta de MyPlanet Resor
Får kunden att känna sig viktig och lyssnar. Bra pragmatiska och spännande kundanpassade förslag baserad på aktuell kunskap om resmålet. Snabb process med flexibilitet i resplanen. Personligt och vänligt bemötande, tillgänglighet.

Respuesta de MyPlanet Resor
Fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande.
Är supernöjd och återkommer gärna igen!

Respuesta de MyPlanet Resor
Fantastisk service med ett genuint engagemang för att hitta rätt resa och upplevelse för mig som kund.

Respuesta de MyPlanet Resor
Lätt smidigt ni hade en helhet på resan vi ville göra. Trevligt bemötande o lätt att komma i kontakt med.

Respuesta de MyPlanet Resor
Proffesionell resplan fint bemötande snabb feedback 🌺

Respuesta de MyPlanet Resor
Super bra service!! Gjorde hela min resa super smidig och enkelt! Planeringen och alla aktiviteter som gjordes var precis så som jag ville ha det! Allt var super bekvämt under hela resan tack vare er! Tusen tack till Rod och Anchal som gjorde min drömresa till verklighet!

Respuesta de MyPlanet Resor
Personlig service, och fantastiska reseförslag.

Respuesta de MyPlanet Resor
Vi har rest med MyPlanet fem gånger de senaste åren. Alltid lika suverän planering och utförande. Tidigare har jag alltid bokat alla resor själv, men med MyPlanet blir det en än högre upplevelsenivå på våra resor. Tack Emelie och teamet. Ni är bäst.

Respuesta de MyPlanet Resor
Más información sobre otros tipos de reseñas.