MyPlanet Resor Opiniones 613

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjälpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. Utmärkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som överträffade våra förväntningar. Al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Då vi bestämt att nästa resa skulle bli Australien, ville vi använda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en färdig resplan och som har f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fick den allra bästa hjälpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vänlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bokade en skräddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vår resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt väldigt mycket och våra boenden var olika men väldigt rol... Ver más

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Hos MyPlanet får du mer än bara en resa – du får en skräddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjälpt resenärer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 länder. Med vår expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt äventyr fullt ut.

Escrito por la empresa

MyPlanet Resor
MyPlanet är ett av Skandinaviens äldsta resebolag och ledande specialist på resor till världens samtliga kontinenter. MyPlanet har sedan 1963 hjälpt fler än 100.000 resenärer att uppfylla drömresan. 98% av våra gäster säger att de kan tänka sig att resa med oss igen. Värdesätter du trygghet, kvalitet och att resan går bekymmersfritt? Då ska du boka din resa med oss!
100% skräddarsydda resor
MyPlanet erbjuder privata, skräddarsydda och fullt supportade resor till mer än 40 olika länder. Våra reseexperter har många års erfarenhet och kan ge det lilla “extra” inför din drömresa.
Personligt och engagerat
Vi arbetar tätt ihop med våra samarbetspartners och flygbolag på våra olika resmål. Vi reser kontinuerligt till våra destinationer och besöker såväl kända områden som mindre kända unika platser som få turister normalt känner till. Dessa små smultronställen delar vi naturligtvis med oss ​​av till dig!

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är som vanligt supernöjda

Vi är som vanligt supernöjda. Tryggt, proffesionellt och härligt med en egen fantastisk handläggare, Camilla Hultén.
Vi har rest med My planet i flera år. Alltid lika nöjda med deras upplägg och lyhördhet för våra behov så resorna har alltid varit lyckade. Vilket gör att det är kul och gå tillbaka i tiden och se på foton från dessa resor.

24 de febrero de 2024

Hej Marianne,

Tack så mycket för din underbara feedback! Vi är glada att höra att ni är supernöjda med era resor och att ni har haft en fantastisk handläggare i Camilla Hultén. Att erbjuda en trygg, professionell och härlig resa är vår främsta prioritet, och det är glädjande att höra att ni alltid har varit nöjda med vårt upplägg och vår lyhördhet för era behov.

Det är alltid härligt att veta att våra gäster är nöjda med sina resor och att ni får värdefulla minnen att titta tillbaka på. Vi uppskattar ert förtroende under åren och ser fram emot att fortsätta vara en del av era reseäventyr i framtiden.

Om ni någonsin har frågor eller önskar hjälp med framtida resor är ni välkomna att kontakta oss när som helst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En perfekt skräddarsydd resa till…

En perfekt skräddarsydd resa till Maldiverna.
Emelie satte ihop en resplan för oss som funkade felfritt från start till mål inför vår drömresa till Maldiverna.

Snabb, bra och tydlig kommunikation gjorde helheten till en riktig upplevelse.

9 de febrero de 2024

Hej Tomas,

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att din resa till Maldiverna var en drömresa och att Emelie lyckades skapa en perfekt skräddarsydd resplan för er.

Att erbjuda snabb, bra och tydlig kommunikation är viktigt för oss, och vi är glada att höra att detta bidrog till att göra er upplevelse ännu bättre.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med framtida resor är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler minnesvärda resor i framtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På proffsig väg mot vår drömresa

Vi är 4 st. på väg till vårt livs drömresa till Australien och Nya Zeeland i höst tack vare kunniga och professionella Emelie Albertsson, Senior Travel Consultant på My Planet. Med hjälp av alla kunniga råd, tips och all proffsig hjälp med planering och bokningar av utflykter, orter, transport och hotell m.m. har allt känts väldigt smidigt för oss. Vi är jättenöjda och tacksamma för den lyhördhet och det trevliga bemötande vi fått av Emelie som snabbt varit tillgänglig för svar på våra frågor och funderingar.

21 de febrero de 2024

Hej Marianne,

Tack så mycket för er fantastiska feedback och för att ni väljer att göra er drömresa till Australien och Nya Zeeland tillsammans med oss i höst!

Det gläder oss otroligt att höra att ni har haft en sådan positiv upplevelse av vår reseexpert Emelie, att ni värdesätter hennes lyhördhet och trevliga bemötande.

Vi strävar alltid efter att erbjuda en oförglömlig upplevelse för våra gäster, och vi blir väldigt glada att få ta del av er uppskattning.

Om ni har några ytterligare frågor eller behöver mer hjälp så är Emelie och vårt team alltid tillgängliga för att assistera er. Tack än en gång för ert förtroende och vi önskar er en fantastisk resa till Australien och Nya Zeeland!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Upplägget på resan var mycket bra

Upplägget på resan var mycket bra, och vår guide var mycket kompetent och bra.

5 de febrero de 2024

Hej Mats,

Tack så mycket för din värdefulla recension! Vi är glada att höra att ni är nöjda med upplägget på er resa och att er guide var både kompetent och bra.

Vårt mål är alltid att säkerställa att våra gäster får en minnesvärd upplevelse, och det gläder oss att höra att ni har upplevt detta under er resa med oss.

Vi är tacksamma för att ni valde att resa med oss och vi uppskattar er feedback väldigt mycket. Om det är något mer vi kan göra för att förbättra er resa eller om ni har ytterligare frågor är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Tack än en gång för ert förtroende. Vi ser fram emot att få välkomna er på fler minnesvärda resor i framtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det kändes som att vår kontaktperson…

Det kändes som att vår kontaktperson var genuint intresserad av att hjälpa oss till en bra resa.

13 de febrero de 2024

Hej Christer,

Tack så mycket för din uppskattade feedback!

Vi på MyPlanet strävar alltid efter att skapa en personlig och engagerad upplevelse för våra gäster, och det är underbart att höra att ni har upplevt detta under er kontakt med oss.

Om det är något mer vi kan göra för att hjälpa er på er resa eller om ni har ytterligare frågor är ni varmt välkomna att höra av er till oss när som helst.

Tack än en gång för ert förtroende och för att ni valde oss. Vi ser fram emot att vara en del av era minnesvärda reseupplevelser!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort tack Roderick Ferguson för…

Stort tack Roderick Ferguson för proffsigt bemötande och service när du hjälpt oss i vår planering och bokning av vår resa till Maldiverna i höst.

16 de febrero de 2024

Hej Carin,

Tack så mycket för din vänliga feedback! Det gläder oss att höra att Roderick kunde leverera en professionell service och ett trevligt bemötande när han hjälpte er med planeringen och bokningen av er resa till Maldiverna i höst.

Vi är övertygade om att er kommande resa kommer att bli minnesvärd och fylld av fantastiska upplevelser. Om det är något annat vi kan göra för att förbättra er resa eller om ni har några ytterligare frågor är ni varmt välkomna att höra av er till oss när som helst.

Tack än en gång för ert förtroende och för att ni valde oss för er resa till Maldiverna. Vi ser fram emot att vara en del av ert äventyr!

Proffsigt och trevligt bemötande

Proffsigt och trevligt bemötande. Bra återkoppling.

6 de febrero de 2024

Hej Johan,

Tack så mycket för din återkoppling! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som professionell och trevlig. Att ge våra gäster en positiv upplevelse är vår högsta prioritet, och vi är tacksamma för att du uppskattade vår feedback.

Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi finns här för att göra dina resor så smidiga och trevliga som möjligt.

Maria
Guest Relations Executive
MyPlanet Resor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår grymt kompetenta travel advisor…

Vår grymt kompetenta travel advisor Roderick Ferguson gav en alldeles förträfflig service. Han kunskap om resmålen och allt runt om kring var oslagbar. MyPlanets utbud och kontaktnät hjälpte givetvis till bakom kulisserna för att få vår drömresa att planeras och aktiveras.

8 de febrero de 2024

Hej Joakim,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att Roderick, kunde leverera en så enastående service till dig.

Vi på MyPlanet arbetar hårt för att säkerställa att varje detalj på din drömresa är perfekt arrangerad, och det gläder oss att höra att vårt utbud och vårt omfattande kontaktnätverk hjälpte till bakom kulisserna för att göra din resa möjlig.

Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse eller om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Tack än en gång för ditt förtroende och för att du valde MyPlanet för din drömresa. Vi ser fram emot att vara en del av dina framtida reseäventyr!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så tacksamma för att vi valde er!

Ordnade vår månadslånga resa till NZ och Singapore på ett fantastiskt sätt. Kombinatation av stor kunskap och härlig passion och fokus på service 🙏🙏

14 de enero de 2024

Hej Christoffer,

Tack så mycket för din vänliga recension! Det gläder oss att höra att du är så tacksam för att du valde oss för att ordna din månadslånga resa till Nya Zeeland och Singapore.

Att höra att du upplevde att vi kombinerade stor kunskap med en härlig passion och fokus på service betyder mycket för oss.
Vi strävar alltid efter att ge våra gäster den bästa möjliga upplevelsen, och det är fantastiskt att höra att vi lyckades uppfylla dina förväntningar.

Om det är något annat vi kan hjälpa dig med eller om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Tack än en gång för din feedback och för att du valde oss för din resa. Vi ser fram emot att få vara en del av dina framtida äventyr!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Outstanding resa! Mycet bra programupplägg och excellent…

Mycket bra programupplägg och excellent genomförande, som fungerade perfekt in i minsta detalj! Fint support under resans gång och en app som slår det mesta! Dessutom blev vi uppgraderade på flera ställen och fick extra tjänster som MyPlanet förhandlat fram. Vi fick också tillgång till väldigt bra guider på plats.

11 de enero de 2024

Hej Lars-Erik,

Tack så mycket för att du delar din upplevelse av din resa med oss. Det gläder oss att höra att programupplägget var mycket bra och att genomförandet var enastående, med perfektion i varje detalj. Vi är glada att vårt supportteam kunde bistå under resans gång och att vår app var till hjälp.

Det är alltid extra trevligt att höra när våra gäster blir uppgraderade och får extra tjänster som vi förhandlat fram. Att ha tillgång till bra guider på plats är viktigt för att skapa en minnesvärd och problemfri upplevelse.

Vi tackar för att du valde MyPlanet och är glada att vi kunde bidra till att göra din resa fantastisk. Om det finns något ytterligare vi kan hjälpa dig med eller om du har några specifika frågor eller feedback, tveka inte att höra av dig.

Vi ser fram emot att välkomna dig på fler äventyr i framtiden!

Har precis bokat

Har precis bokat, så här långt ett professionellt och trevligt bemötande.

31 de enero de 2024

Hej Mia,

Tack för att du delar din första upplevelse efter att ha bokat din resa med oss. Vi är glada att höra att du har fått ett professionellt och trevligt bemötande hittills. Vi på MyPlanet Resor strävar alltid efter att erbjuda en högkvalitativ service och skapa en positiv upplevelse för våra gäster.

Om det finns något specifikt du vill diskutera eller om det är något ytterligare vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att vara en del av din kommande resa och önskar dig en underbar upplevelse.

Tack för att du valde oss!

Sydafrika och Mauritius

Myplanet med Rod F i förarstolen, vad kan gå fel?
Rod var lyhörd på våra önskemål men kom ändå med bra förslag.
Han med sin kompanjon Ruth gjorde allt för att vi skulle få en bra resa.
Började i Cape Town där vi blev emottagna som Kung och Drottning av My Planets samarbetspartners.
Bodde på ett underbart område som heter "Waterfront"
Besökte Tablemountain (Häftigt), Vinprovning (intressant och mysigt)
Dykte med sälar (hade oturen att hamna på fel företag, kolla Tripadvisor innan bokning)
Men 3 dagar i Cape Town är för lite.
Flög ut till Krugerparken för att hamna på en underbar, mysig, familjär camp som heter Mohlabetsi Camp.
All personal var underbara, en speciell tanke och saknad har man till vår guide Hamilton, tydligen en legend i dom delarna av Krugerparken.
Boendet bestod av mysiga Bungalows med en charmig ute dusch i samband med rummet.
Ute platsen (gården) var en stor välklippt gräsmatta där vi åt frukost, lunch och middag.
Såg både Impalas (McDonalds) och Elefanter när vi satt och åt.
Ger allt 5 av 5, enda som vi ger en 4:a är poolen.
Vidare på nästa äventyr, Kapama Buffalo Camp.
En annan typ av Camp, lite större och lyxigare.
Riktigt mysiga rum med en stor altan som ledde direkt ut till Wildness.
Bodde i ett rum som hette Lepard, ett stort härligt badkar mitt i vardagsrummet, en dusch med en stor glas vägg som gav oss en känsla att duscha mitt i bushen.
Även här var maten fantastisk, dock så vart det inte samma familjära känsla som Mohlabetsi men fantastisk Camp på andra sätt.
Härlig pool och mysiga kvällar med Boma. (Eldar på kvällen i den ljumna Sydafrikanska mörkret)
Safarit här gav oss jackpott till att fått uppleva "The Big Five, The Ugly five, The Small Five"
My Planet gav oss en överraskning på Campen då vi trodde dom hade tagit fel par för det fanns par som hade sin smekmånad där men så var inte fallet. 😃.
Tyvärr har allt ett slut, vi ville inte lämna Krugerparken.
Nästa destination var Mauritius men den resan blev försenad med en dag, hur löste Ruth på My Planet det?
Jooo, flyget tog oss till Johannesburg och en incheckning på en lyxigt hotell (som man vanligtvis aldrig bor på) 200 meter från flygplatsen.
Nästa dag så var det dax för en flyg till Mauritius och Flic en Flac.
Hotellet hette La Pirouge.
Anlände ca 21.30 för incheckning, hungriga som vi var, blev erbjuden en middag men blev stressade av personalen eftersom dom stängde 22.00.
Väldigt dåligt första intryck och inte skulle det bli bättre.
Eftersom vi pratade engelska kände vi oss mindre värda än som som pratade franska.
Stränderna var vackra och långa, härligt varmt vatten i havet.
Lämnar man hotell området med 200 - 300 meter så är det smutsigt, skräpigt och små snuskigt.
Långt till shopping och livsmedelsbutiker.
Kvällarna hade hotellet musik och sång med grattis hälsningar till gäster som fyllde år etc.
Min sambo fyllde år den 8:e som jag informerade om men det missade dom.
Fick dagen efter en liten skumpa å kaka på rummet.
Hade bokat en Katamarantur som hade ändrat tid för avgång som hotellet hade missat att informera oss om det så den missade vi, trots att vår kontaktperson hade ringt hotellet och bett dem meddela oss. Men en chaufför som är My Planets samarbetspartner fixade oss till en annan båt men den bestod inte av samma aktiviteter som den vi hade bokat med.
Pratade med Hotellets mananger men han tyckte det var rese bolagets fel.
Efter lite hårda ordväxlingar så bad vi honom Xx xx xell.
Maten var okej men absolut inte mer än så.
Fanns det något bra med La Pirouge?
Jooo, absolut.
Städerskona var jättetrevliga och gav bra service.
Vill man betala 85.- för en 33 cl inhemsk öl på stranden och 135.- på kvällen för samma öl på sitt eget hotell så åk till Mauritius.
Vi har iallafall varit till Mauritius 2 gånger nu, första och sista gången.
Hade vi för höga förväntningar, eller har vi för mycket andra riktigt bra upplevelser som t ex Cypern?
Avslutar med att vi ses snart igen Sydafrika ❤️.

28 de noviembre de 2023

Hej David,

Tack så mycket för att du delade med dig av din omfattande upplevelse av resan med MyPlanet, särskilt med Rod och Ruth vid rodret. Det är fantastiskt att höra att Rod var lyhörd för era önskemål och erbjöd kreativa förslag som passade era behov.

Era äventyr i Sydafrika verkar ha varit minnesvärda, från det kungliga mottagandet i Cape Town till de familjära och mysiga upplevelserna på Mohlabetsi Camp och Kapama Buffalo Camp. Att uppleva "The Big Five, The Ugly Five, The Small Five" på safari måste ha varit otroligt fascinerande och en oförglömlig upplevelse.

Det är synd att er vistelse på La Pirouge i Mauritius inte levde upp till förväntningarna, och jag beklagar de besvärligheter ni mötte, särskilt med båtturen och missarna i kommunikationen. Det är alltid viktigt att få feedback om både positiva och utmanande upplevelser för att förbättra och anpassa våra tjänster.

Vi är tacksamma för att ni valde MyPlanet och hoppas att vi får möjligheten att välkomna er igen, kanske till Sydafrika för en nästa resa.

Tack igen för att ni delade era erfarenheter, och vi ser fram emot att möta er snart igen!

Enkelt, smidigt och bra

Så bra service och så skönt att inte behöva planera vår bröllopsresa själva utan istället få hjälp av Camilla att hitta rätt destination till oss och få allt serverat. Resan till Maldiverna blev till och med över förväntan! (hur är det ens möjligt?!)

11 de enero de 2024

Hej Sara,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde utmärkt service från oss och att du kunde njuta av planeringen av er bröllopsresa utan stress tack vare Camilla.

Att höra att er resa till Maldiverna överträffade förväntningarna är verkligen fantastiskt – det är alltid vårt mål att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster!

Tack för att du valde oss och för att du delade din positiva feedback. Om det finns något mer vi kan göra för att ytterligare förbättra din upplevelse eller om du planerar fler resor i framtiden, är vi här för att hjälpa till.

Vi önskar er fortsatt lycka och ser fram emot att vara en del av era framtida äventyr!

Rundresa i Sydafrika och Zimbabwe

Vi gjorde en 18 dagars rundresa i Sydafrika och Zimbabwe. Den innefattade bl.a. Johannesburg, Kapstaden, Kruger Park och en fyra dagars resa med Rovos Rail till Victoria Falls i Zimbabwe. Fyra inrikes flygningar och alla transporter till och från hotell och flygplatser var också inkluderat i resan. Dessutom gjorde vi fem utflykter, varav två var med privat guide.

Allt fungerade perfekt under hela resan. Sen hade vi också en aktiv Trip-koordinator, David Kiriinya, som hela tiden höll kontakten för att eventuellt hjälpa till.

Kan inte bli annat än ***** både till My Planet (Emelie A) och David K.

Kjell-Arne & Mia Nilsson - Malmö

18 de enero de 2024

Hej Kjell-Arne,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det låter som en otroligt minnesvärd 18-dagars rundresa genom Sydafrika och Zimbabwe.

Det gläder oss att höra att allt fungerade perfekt under hela resan och att du hade en aktiv Trip Coordinator, David, som höll kontakten med dig för att säkerställa en smidig resa. Tack för att du delade din positiva upplevelse av Emelie A, vi ska se till att hon får veta hur mycket du uppskattade hennes insatser.

Vi är väldigt glada att du valde MyPlanet, och om du någonsin planerar att resa igen, ser vi fram emot att få vara en del av dina framtida äventyr.

Bästa hälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra och personligt bemötande

Mycket bra och personligt bemötande. Alltid glatt o trevligt. Snabb feedback. Kunnig och entusiastisk kontaktperson
Kunde inte vara bättre!

18 de enero de 2024

Respuesta de MyPlanet Resor

Stort tack för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du uppskattade den personliga servicen du fick från oss. Att vara glada, vänliga och snabba i vår feedback är något vi värderar högt, och det är roligt att höra att vår kontaktperson var både kunnig och entusiastisk.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ service och skapa positiva upplevelser för våra gäster.

Om det finns något mer vi kan göra för att fortsätta överträffa dina förväntningar eller om du har framtida resplaner, är vi här för att hjälpa till. Tack för att du valde oss, och vi ser fram emot att få assistera dig igen i framtiden.

Srilanka

Hela resan blev perfekt både med minnen och upplevelser

16 de diciembre de 2023

Hej Fredrik,

Tack så mycket för din vänliga feedback! Det gläder oss verkligen att höra att hela din resa blev perfekt och fylld med minnen och fantastiska upplevelser. Att få vara en del av att skapa dessa minnesvärda stunder för våra gäster ligger oss varmt om hjärtat.

Om det finns något mer vi kan göra för att ytterligare förbättra din upplevelse eller om du planerar framtida resor, är vi här för att hjälpa till. Tack för att du valde MyPlanet och för att du delade dina positiva erfarenheter med oss.
Vi önskar dig många fler underbara resor framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är så nöjda med MyPlanet

Vi är så nöjda med MyPlanet. Från lyhördhet för våra önskemål i planeringen av resan: urval av platser, hotell och aktiviteter, till hur det har fungerat praktiskt under resan. Stort tack för att ni hjälpte oss att få en fantastisk resa!

6 de enero de 2024

Hej Teresa,

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med din upplevelse med MyPlanet. Att få vara en del av planeringen av er resa, från att lyssna på era önskemål till att välja platser, hotell och aktiviteter, är något vi värdesätter mycket.

Vi är glada att höra att allt fungerade smidigt och praktiskt under själva resan. Tack för att ni valde MyPlanet och lät oss vara en del av att skapa en fantastisk resa för er.

Om ni har fler önskemål, eller om det finns något annat vi kan hjälpa er med i framtiden, är ni alltid välkomna att kontakta oss.
Tack igen, och vi önskar er många fler minnesvärda resor framöver.

Vänliga hälsningar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk resa där My Planet och…

Fantastisk resa där My Planet och Enchanting Travels uppfyllde våra förväntningar på ett utmärkt sätt!

10 de enero de 2024

Hej Karin!
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att höra att din resa med MyPlanet och Enchanting Travels överträffade dina förväntningar.

Vi är tacksamma för att få vara en del av din minnesvärda upplevelse och ser fram emot att välkomna dig på fler resor i framtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi upplever att MyPlanets medarbetare är både kunniga och lyhörda!

Vi upplever att MyPlanets medarbetare är mycket kunniga och lyhörda för sina resenärers önskemål! Vi har fått hjälp med att arrangera en fantastisk resa till NZ för några år sedan och nu en resa till Kanada till sommaren.

7 de diciembre de 2023

Hej Ann!

Det låter fantastiskt att höra att ni upplever MyPlanets medarbetare som mycket kunniga och lyhörda för era önskemål.

Vi är glada att höra att ni hade en fantastisk resa till Nya Zeeland tillsammans med oss för några år sedan.

Vi ser fram emot att hjälpa er att arrangera en minst lika underbar resa till Kanada till sommaren.

Tack för att ni valt oss för era resor, och om det finns något mer vi kan göra för att bidra till en minnesvärd upplevelse, säg bara till!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint o engagerat bemötande av personalen

Fint o engagerat bemötande av personal

29 de noviembre de 2023

Hej Gunnel,

Vi är glada att höra att du har upplevt vårt bemötande som trevligt och engagerat gentemot våra gäster. Vårt mål är alltid att säkerställa att våra gäster känner sig välkomna och väl omhändertagna.

Tack för din vänliga feedback, och vi ser fram emot att välkomna dig och våra andra gäster igen i framtiden!

Maria, Guest Relations, MyPlanet Resor

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.