Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjälpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. Utmärkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som överträffade våra förväntningar. Al... Ver más
La empresa ha respondido
Då vi bestämt att nästa resa skulle bli Australien, ville vi använda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en färdig resplan och som har f... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fick den allra bästa hjälpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vänlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta... Ver más
La empresa ha respondido
Vi bokade en skräddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vår resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt väldigt mycket och våra boenden var olika men väldigt rol... Ver más
La empresa ha respondido
Hos MyPlanet får du mer än bara en resa – du får en skräddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjälpt resenärer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 länder. Med vår expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt äventyr fullt ut.
Escrito por la empresa

Datavägen 14A, 436 32, Askim, Suecia
Vi är som vanligt supernöjda. Tryggt, proffesionellt och härligt med en egen fantastisk handläggare, Camilla Hultén.
Vi har rest med My planet i flera år. Alltid lika nöjda med deras upplägg och lyhördhet för våra behov så resorna har alltid varit lyckade. Vilket gör att det är kul och gå tillbaka i tiden och se på foton från dessa resor.

Respuesta de MyPlanet Resor
En perfekt skräddarsydd resa till Maldiverna.
Emelie satte ihop en resplan för oss som funkade felfritt från start till mål inför vår drömresa till Maldiverna.
Snabb, bra och tydlig kommunikation gjorde helheten till en riktig upplevelse.

Respuesta de MyPlanet Resor
Vi är 4 st. på väg till vårt livs drömresa till Australien och Nya Zeeland i höst tack vare kunniga och professionella Emelie Albertsson, Senior Travel Consultant på My Planet. Med hjälp av alla kunniga råd, tips och all proffsig hjälp med planering och bokningar av utflykter, orter, transport och hotell m.m. har allt känts väldigt smidigt för oss. Vi är jättenöjda och tacksamma för den lyhördhet och det trevliga bemötande vi fått av Emelie som snabbt varit tillgänglig för svar på våra frågor och funderingar.

Respuesta de MyPlanet Resor
Upplägget på resan var mycket bra, och vår guide var mycket kompetent och bra.

Respuesta de MyPlanet Resor
Det kändes som att vår kontaktperson var genuint intresserad av att hjälpa oss till en bra resa.

Respuesta de MyPlanet Resor
Stort tack Roderick Ferguson för proffsigt bemötande och service när du hjälpt oss i vår planering och bokning av vår resa till Maldiverna i höst.

Respuesta de MyPlanet Resor
Proffsigt och trevligt bemötande. Bra återkoppling.

Respuesta de MyPlanet Resor
Vår grymt kompetenta travel advisor Roderick Ferguson gav en alldeles förträfflig service. Han kunskap om resmålen och allt runt om kring var oslagbar. MyPlanets utbud och kontaktnät hjälpte givetvis till bakom kulisserna för att få vår drömresa att planeras och aktiveras.

Respuesta de MyPlanet Resor
Ordnade vår månadslånga resa till NZ och Singapore på ett fantastiskt sätt. Kombinatation av stor kunskap och härlig passion och fokus på service 🙏🙏

Respuesta de MyPlanet Resor
Mycket bra programupplägg och excellent genomförande, som fungerade perfekt in i minsta detalj! Fint support under resans gång och en app som slår det mesta! Dessutom blev vi uppgraderade på flera ställen och fick extra tjänster som MyPlanet förhandlat fram. Vi fick också tillgång till väldigt bra guider på plats.

Respuesta de MyPlanet Resor
Har precis bokat, så här långt ett professionellt och trevligt bemötande.

Respuesta de MyPlanet Resor
Myplanet med Rod F i förarstolen, vad kan gå fel?
Rod var lyhörd på våra önskemål men kom ändå med bra förslag.
Han med sin kompanjon Ruth gjorde allt för att vi skulle få en bra resa.
Började i Cape Town där vi blev emottagna som Kung och Drottning av My Planets samarbetspartners.
Bodde på ett underbart område som heter "Waterfront"
Besökte Tablemountain (Häftigt), Vinprovning (intressant och mysigt)
Dykte med sälar (hade oturen att hamna på fel företag, kolla Tripadvisor innan bokning)
Men 3 dagar i Cape Town är för lite.
Flög ut till Krugerparken för att hamna på en underbar, mysig, familjär camp som heter Mohlabetsi Camp.
All personal var underbara, en speciell tanke och saknad har man till vår guide Hamilton, tydligen en legend i dom delarna av Krugerparken.
Boendet bestod av mysiga Bungalows med en charmig ute dusch i samband med rummet.
Ute platsen (gården) var en stor välklippt gräsmatta där vi åt frukost, lunch och middag.
Såg både Impalas (McDonalds) och Elefanter när vi satt och åt.
Ger allt 5 av 5, enda som vi ger en 4:a är poolen.
Vidare på nästa äventyr, Kapama Buffalo Camp.
En annan typ av Camp, lite större och lyxigare.
Riktigt mysiga rum med en stor altan som ledde direkt ut till Wildness.
Bodde i ett rum som hette Lepard, ett stort härligt badkar mitt i vardagsrummet, en dusch med en stor glas vägg som gav oss en känsla att duscha mitt i bushen.
Även här var maten fantastisk, dock så vart det inte samma familjära känsla som Mohlabetsi men fantastisk Camp på andra sätt.
Härlig pool och mysiga kvällar med Boma. (Eldar på kvällen i den ljumna Sydafrikanska mörkret)
Safarit här gav oss jackpott till att fått uppleva "The Big Five, The Ugly five, The Small Five"
My Planet gav oss en överraskning på Campen då vi trodde dom hade tagit fel par för det fanns par som hade sin smekmånad där men så var inte fallet. 😃.
Tyvärr har allt ett slut, vi ville inte lämna Krugerparken.
Nästa destination var Mauritius men den resan blev försenad med en dag, hur löste Ruth på My Planet det?
Jooo, flyget tog oss till Johannesburg och en incheckning på en lyxigt hotell (som man vanligtvis aldrig bor på) 200 meter från flygplatsen.
Nästa dag så var det dax för en flyg till Mauritius och Flic en Flac.
Hotellet hette La Pirouge.
Anlände ca 21.30 för incheckning, hungriga som vi var, blev erbjuden en middag men blev stressade av personalen eftersom dom stängde 22.00.
Väldigt dåligt första intryck och inte skulle det bli bättre.
Eftersom vi pratade engelska kände vi oss mindre värda än som som pratade franska.
Stränderna var vackra och långa, härligt varmt vatten i havet.
Lämnar man hotell området med 200 - 300 meter så är det smutsigt, skräpigt och små snuskigt.
Långt till shopping och livsmedelsbutiker.
Kvällarna hade hotellet musik och sång med grattis hälsningar till gäster som fyllde år etc.
Min sambo fyllde år den 8:e som jag informerade om men det missade dom.
Fick dagen efter en liten skumpa å kaka på rummet.
Hade bokat en Katamarantur som hade ändrat tid för avgång som hotellet hade missat att informera oss om det så den missade vi, trots att vår kontaktperson hade ringt hotellet och bett dem meddela oss. Men en chaufför som är My Planets samarbetspartner fixade oss till en annan båt men den bestod inte av samma aktiviteter som den vi hade bokat med.
Pratade med Hotellets mananger men han tyckte det var rese bolagets fel.
Efter lite hårda ordväxlingar så bad vi honom Xx xx xell.
Maten var okej men absolut inte mer än så.
Fanns det något bra med La Pirouge?
Jooo, absolut.
Städerskona var jättetrevliga och gav bra service.
Vill man betala 85.- för en 33 cl inhemsk öl på stranden och 135.- på kvällen för samma öl på sitt eget hotell så åk till Mauritius.
Vi har iallafall varit till Mauritius 2 gånger nu, första och sista gången.
Hade vi för höga förväntningar, eller har vi för mycket andra riktigt bra upplevelser som t ex Cypern?
Avslutar med att vi ses snart igen Sydafrika ❤️.

Respuesta de MyPlanet Resor
Så bra service och så skönt att inte behöva planera vår bröllopsresa själva utan istället få hjälp av Camilla att hitta rätt destination till oss och få allt serverat. Resan till Maldiverna blev till och med över förväntan! (hur är det ens möjligt?!)

Respuesta de MyPlanet Resor
Vi gjorde en 18 dagars rundresa i Sydafrika och Zimbabwe. Den innefattade bl.a. Johannesburg, Kapstaden, Kruger Park och en fyra dagars resa med Rovos Rail till Victoria Falls i Zimbabwe. Fyra inrikes flygningar och alla transporter till och från hotell och flygplatser var också inkluderat i resan. Dessutom gjorde vi fem utflykter, varav två var med privat guide.
Allt fungerade perfekt under hela resan. Sen hade vi också en aktiv Trip-koordinator, David Kiriinya, som hela tiden höll kontakten för att eventuellt hjälpa till.
Kan inte bli annat än ***** både till My Planet (Emelie A) och David K.
Kjell-Arne & Mia Nilsson - Malmö

Respuesta de MyPlanet Resor
Mycket bra och personligt bemötande. Alltid glatt o trevligt. Snabb feedback. Kunnig och entusiastisk kontaktperson
Kunde inte vara bättre!

Respuesta de MyPlanet Resor
Hela resan blev perfekt både med minnen och upplevelser

Respuesta de MyPlanet Resor
Vi är så nöjda med MyPlanet. Från lyhördhet för våra önskemål i planeringen av resan: urval av platser, hotell och aktiviteter, till hur det har fungerat praktiskt under resan. Stort tack för att ni hjälpte oss att få en fantastisk resa!

Respuesta de MyPlanet Resor
Fantastisk resa där My Planet och Enchanting Travels uppfyllde våra förväntningar på ett utmärkt sätt!

Respuesta de MyPlanet Resor
Vi upplever att MyPlanets medarbetare är mycket kunniga och lyhörda för sina resenärers önskemål! Vi har fått hjälp med att arrangera en fantastisk resa till NZ för några år sedan och nu en resa till Kanada till sommaren.

Respuesta de MyPlanet Resor
Fint o engagerat bemötande av personal

Respuesta de MyPlanet Resor
Más información sobre otros tipos de reseñas.