MyPlanet Resor Opiniones 613

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjälpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. Utmärkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som överträffade våra förväntningar. Al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Då vi bestämt att nästa resa skulle bli Australien, ville vi använda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en färdig resplan och som har f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fick den allra bästa hjälpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vänlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bokade en skräddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vår resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt väldigt mycket och våra boenden var olika men väldigt rol... Ver más

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Hos MyPlanet får du mer än bara en resa – du får en skräddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjälpt resenärer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 länder. Med vår expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt äventyr fullt ut.

Escrito por la empresa

MyPlanet Resor
MyPlanet är ett av Skandinaviens äldsta resebolag och ledande specialist på resor till världens samtliga kontinenter. MyPlanet har sedan 1963 hjälpt fler än 100.000 resenärer att uppfylla drömresan. 98% av våra gäster säger att de kan tänka sig att resa med oss igen. Värdesätter du trygghet, kvalitet och att resan går bekymmersfritt? Då ska du boka din resa med oss!
100% skräddarsydda resor
MyPlanet erbjuder privata, skräddarsydda och fullt supportade resor till mer än 40 olika länder. Våra reseexperter har många års erfarenhet och kan ge det lilla “extra” inför din drömresa.
Personligt och engagerat
Vi arbetar tätt ihop med våra samarbetspartners och flygbolag på våra olika resmål. Vi reser kontinuerligt till våra destinationer och besöker såväl kända områden som mindre kända unika platser som få turister normalt känner till. Dessa små smultronställen delar vi naturligtvis med oss ​​av till dig!

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har rest hela mitt liv och själv…

Jag har rest hela mitt liv och själv planerat mina resor. Men att ta stöd av MyPlanet gav en extra dimension, som verkligen blev tydligt hur bra detta är under själva resan.

Man kan tror att detta är väldigt dyrt, men efter att ha jämfört priser på resor, utflykter och boende så är det möjligtvis nån procent mer i pengar, men istället får man garanti på kvalité. Vi fick också se och uppleva saker vi själva aldrig hade hittat. Tryggheten att ha en livlina om saker och ting blir fel är oerhört trevligt och framförallt känns det som om jag hittat hem. Så nöjd med Emilie i Göteborg och Megan på plats i Australien.. jag kommer tillbaka nästa resa!

19 de septiembre de 2023

Hej Karin,

Det gläder mig att höra att din erfarenhet med MyPlanet har varit så positiv och givande. Att ha stöd från våra reseexperter har uppenbarligen gett din resa en extra dimension och ökat trygghetskänslan.

Det är särskilt uppmuntrande att höra att prisskillnaden jämfört med att planera och boka en resa på egen hand var rimlig, i förhållande till den kvalitet och garanti du fick. Att kunna utforska och uppleva saker som du kanske inte skulle ha hittat på egen hand är verkligen en extra fördel när du bokar med oss.

Det verkar som att både Emelie i Göteborg och Megan i Australien har gjort ett utmärkt jobb för att göra din resa minnesvärd.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång du är redo att ge dig ut på äventyr. Tack för att du valde MyPlanet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Emelie har varit otroligt hjälpsam

Emelie har varit otroligt hjälpsam, kommit med egna förslag och gjort allt för att möta våra önskemål

24 de noviembre de 2023

Hej Pernilla,

Det är fantastiskt att höra att Emilie har varit otroligt hjälpsam och engagerad i att möta era önskemål. Att kunna bidra med egna förslag och anpassa sig till era behov är viktiga delar av en positiv serviceupplevelse.

Om det finns något specifikt ni vill lyfta fram eller om det är något annat vi kan hjälpa er med, tveka inte att meddela oss.
Vi är glada över att ha kunnat assistera er, och vi ser fram emot att fortsätta ge er den bästa möjliga servicen. Tack för att ni valde oss!

Bra och kunnig säljare

15 de noviembre de 2023

Hej Karin!

Det gläder oss att höra att ni uppskattade den service ni fick av vår säljare. Vi strävar alltid efter att erbjuda kunniga och engagerade medarbetare för att göra er upplevelse så positiv som möjligt.

Om ni har ytterligare feedback eller om det är något särskilt ni vill framföra om er erfarenhet med vår säljare, så är vi tacksamma om ni delar det med oss.

Vi hoppas få välkomna er igen och att återigen få möjlighet att leverera en hög kvalitet och service till er.
Tack för att ni valde oss!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi var nöjda med den resa My Planet…

Vi var nöjda med den resa My Planet gjorde åt oss.

22 de octubre de 2023

Hej Catarina!

Tack så mycket för er positiva feedback! Vi är glada att höra att ni var nöjda med er resa med MyPlanet.
Vår målsättning är att skapa minnesvärda och problemfria resor för våra kunder, och det är alltid glädjande att veta att vi har lyckats uppfylla era förväntningar.

Om ni har några ytterligare kommentarer eller om det finns något specifikt ni vill dela med er av från er resa, så tar vi tacksamt emot det.

Vi ser fram emot att välkomna er på fler äventyr i framtiden! Tack igen för att ni valde MyPlanet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Åkt med my planet många gånger och har…

Åkt med my planet många gånger och har alltid varit nöjd.

5 de noviembre de 2023

Hej Peter,

Tack så mycket för ditt återkommande förtroende och för att du valt att resa med MyPlanet flera gånger. Det gläder oss enormt att höra att du alltid har varit nöjd med våra tjänster och resor. Kundens tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och det är alltid roligt att få höra att vi har kunnat möta dina förväntningar upprepade gånger.

Vi värdesätter verkligen din lojalitet och ser fram emot att fortsätta erbjuda dig minnesvärda och tillfredsställande resor i framtiden. Om det är något specifikt du skulle vilja dela eller om det finns något vi kan förbättra, så är vi alltid öppna för feedback.

Tack igen för att du valde MyPlanet och för att du delade din positiva erfarenhet med oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig på fler resor i framtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra planering utifrån våra önskemål

Bra planering utifrån våra önskemål. Service under resan från koordinator fungerade utmärkt och gav en känsla av trygghet. Bra val av logi, aktiviteter och tips på särskilt intressant att se och uppleva. Vår resa innebar många byte av omgivningar och aktiviteter under nästan en månad där allt fungerade utmärkt. Supernöjd med både vår resa och My Planet.

5 de octubre de 2023

Hej Mats-Erik,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det är glädjande att höra att vår planering utifrån era önskemål motsvarade era förväntningar. Vi är stolta över att kunna erbjuda en service under resan som fungerade smidigt och gav er en känsla av trygghet. Vår högsta prioritet är att våra kunder är nöjda, och det är fantastiskt att höra att ni var supernöjda med både er resa och vår service.

Att ni uppskattade valet av logi, aktiviteter och tips på särskilt intressanta platser är verkligen glädjande. Att genomföra en resa med många byten av omgivningar och aktiviteter under en månad kräver noggrann planering, och det är fantastiskt att höra att allt fungerade utmärkt för er.

Tack för att ni valde MyPlanet och för att ni tog er tid att dela er upplevelse. Om det finns något mer vi kan göra för er eller om ni planerar framtida äventyr, är vi här för att hjälpa er.
Vi önskar er många fler fantastiska resor framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk rundresa i Kalifornien.

Hela upplägget med rundturen i Kalifornien samt till Las Vegas och Grand Canyon var fantastisk, hade en bra bil bl a, vilket vi uppskattar. Kanon att alla hotell var förbokade. Fick mycket bra tips från My Planet. Trevliga utflykter. Resan kunde inte vara bättre för oss, vi är ett pensionärspar som kanske behöver lite extra hjälp.

5 de octubre de 2023

Hej Maj-Britt,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du och din partner hade en underbar upplevelse under rundturen i Kalifornien, Las Vegas och Grand Canyon.

Det är extra glädjande att höra att ni uppskattade valet av hyrbil, de förbokade hotellen och de trevliga utflykterna.
Vi är stolta över att ha kunnat ge er en minnesvärd resa och att våra tips var till nytta för er. Vi är glada att kunna bistå och göra er resa så smidig och njutbar som möjligt, särskilt för pensionärer som er.

Tack för att ni valde MyPlanet för er resa och för att ni tog er tid att dela er upplevelse. Vill ni uppleva fler äventyr och resor framöver?

Tveka inte att höra av er, vi hjälper gärna till.

Bra kommunikation med säljare

Bra kommunikation med säljare. Snabb återkoppling och lyhördhet i dialog

31 de octubre de 2023

Hej Stefan,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du hade en bra kommunikation med vår säljare, och att du fick snabb återkoppling. Vi strävar alltid efter att skapa en smidig och effektiv kommunikation med våra kunder för att säkerställa att era behov och önskemål tas på största allvar.

Vi är tacksamma att du valde MyPlanet och för att du tog dig tid att dela dina synpunkter och erfarenheter. Om du har ytterligare kommentarer eller om det är något specifikt du vill tillägga, är vi mer än villiga att lyssna.

Vänliga hälsningar

Riktigt proffsig personal!

Efter att ha anmält intresse via hemsidan kontaktade Roderick oss på en nolltid. Han var otroligt proffsig, lyhörd och hjälpsam under hela processen och tog fram klockrena upplägg för oss baserat på våra behov. I slutendan valde vi att boka vårt eget upplägg på egen hand, men baserat på vår erfarenhet av My Planet kan jag säga att vi gärna vänder oss till dem igen i framtiden. Stort tack, Rod!

26 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God, personlig, tillgänglig och kunnig rådgivning

Jag och min fru har fått hjälp av My Planet att skräddarsy en resa till Australien för några år sedan och nu i september-oktober -23 till södra Afrika och vi är mer än nöjda. Båda resorna var fantastiska med personlig tillgänglig och god information inför och även under resorna. Vid nya lite längre resor i framtiden kommer vi definitivt att använda My Planet igen. Högsta betyg till er på My Planet från oss!
Peter Åkesson, Kalmar

7 de octubre de 2023

Lyhörd planering.

Vår reseplanerare Emelie F. var väldigt lyhörd för våra önskemål och skapade en fantastisk resa till Indien för oss. En resa att minnas länge. Väldigt bra representanter på plats som såg till att allt flöt på smidigt.

3 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket kunnig och trevlig säljare

Mycket kunnig och trevlig säljare, Fredrik som effektivt tog fram en bra resplan.

29 de septiembre de 2023

Hej Lars Ove,

Tack så mycket för din fina recension av Fredrik Petterson! Vi är glada över att höra att du har haft en positiv upplevelse med honom som din researrangör. Vi är stolta över vårt team av professionella och kunniga medarbetare, och vi kommer att se till att din feedback når Fredrik.

Om du har fler frågor eller behöver hjälp med framtida resor, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till och se till att du får fantastiska resaupplevelser.

Tack igen att du valde oss för din resa.

Hej Jan,

Tack för att du delar din erfarenhet med oss. Det är fantastiskt att höra att vår rese-expert har lyssnat på dina önskemål och planerat din resa enligt dem.
Vi strävar alltid efter att skapa skräddarsydda resor som uppfyller våra gästers förväntningar och önskemål.

Tack för att du valde att boka din resa med oss,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har lyssnat på våra önskemå

Har lyssnat på våra önskemål och gjort ett bra planering

1 de septiembre de 2023

Hej Jenny,

Tack för att du valde att boka din resa med oss,

Sakkunnig och serviceminded säljare,

Med hjälp av sakkunnig och service minded säljare har vi förhoppningsvis fått till en resa som kommer att uppfylla våra förväntningar på kommande och beställd resa.

6 de septiembre de 2023

Hej Rolf,

Det gläder oss att höra att du har haft en positiv upplevelse vid bokningen av din resa. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla högsta möjliga servicenivå och hjälpa våra gäster att skapa resor som överträffar deras förväntningar.

Vi är övertygade om att din kommande resa kommer att bli en minnesvärd och fantastisk upplevelse.

Tack för att du valde att boka resan med oss. Vi ser fram emot att höra om dina äventyr när du kommit hem igen.

Bra hjälp

Trevlig personal, snabb återkoppling och anpassade efter önskemål. Hjälpte till när plan plötsligt blev inställda.

1 de agosto de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.