Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställning gjordes 2025-06-03, Själva produkten, ZipScreens från Danska Fischer är av bra kvalitét. Leverans, uppföljning och support från MyScreens lämnar en hel del övrigt att önska. 1... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var lidt usikker på å kjøpe solskjerming på nett, og ikke minst monteringen av produktene. Det viste seg at være overraskende enkelt at følge monteringsvideo og fikk mestringsfølelse med på kjøpet.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de toldos y carpas
  2. Tienda de persianas
  3. Tienda de cortinas
  4. Mercado online

Escrito por la empresa

Myscreens er et nordisk konsern som selger solskjerming og gardiner av høy kvalitet i hele Norge, Sverige og Danmark. Våre produkter er enkel å montere med våre digitale monteringsanvisninger. Vårt hovedkontor ligger i Nordens Paris, Tromsø i Norge. Vår solskjermingsleverandør er Fischer International som er en del av det danske konsernet Fischer Group som ble stiftet i 1962. Fischer Group har over 200 ansatte og 60 års erfaring med produksjon av solskjerming tilpasset for nordiske forhold. Fischer sine produkter selges over hele Europa, men hovedsaklig i Skandinavia. Vårt felles mål er å gi deg en enestående kundeopplevelse og en helthetlig kundereise helt frem til du har montert ditt nye produkt. Dette gjør vi igjennom å etterleve våre verdier; Enkelhet, Kvalitet, Trygghet og Engasjert. Myscreens er Fischer sin eneste nettbutikk i Skandinavia.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Seriøst fra A-Å - en god opplevelse

Tydelig kommunikasjon, fleksible leveranser og transparens på priser & salg.

Det startet med en demonstrasjon på Myscreens kontor i Tromsø, Sigurd hadde dyp produktkunnskap om produkter knyttet til vårt behov, i dette tilfellet zip-screens med skinner for lange og brede vinduer, samt behov for styring som kan integreres i smarthus.

Vi kjøpte alt i alt 4 screens, som var 110x240, 350x240, 50x240, og 240x240, i tillegg kjøpte vi vind og lux sensor, IO hub for punktstyring og montering, samt 2 veggbrytere for å kunne styre grupper av screens opp og ned.

Vi var nødt å koordinere leveransen av screens med en annen leveranse som gikk på bytting av vinduer og skyvedør fra et annet selskap.
Her var det forsinkelser og problemstillinger i flere runder, som medførte at vi fikk testet kundeservicen til Myscreens relativt grundig. Dialogen med Enok, produkt og leveransespesialisten til Myscreens, har vært helt upåklagelig, maken til mer løsningsorientert fyr får man lete lenge etter.

Selve leveransen var lagt ut på lokale snekkere/håndtverkere som kom på plass og monterte kasser og skinner, samt programmerte fjernbryterne fra Somfy. Alt ble testet før leveransen ble godkjent, alt i alt en rask leveranse der montørene hadde med seg alt de trengte for å kunne gjøre jobben selvstendig, inkl stillaser.

Anbefaler Myscreens AS til alle som spør om Screens og solskjermingsprodukter

1 de febrero de 2025

Inkludert mestringsfølelse.

Kan du montere IKEA er dette mye enklere. Det blir Myscreens neste gang også❤️

24 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kjøpte solskjerming fra Myscreens og…

Vi kjøpte solskjerming fra Myscreens og hele prosessen fra første kontakt til alt var montert var meget meget bra! Gode løsninger og ansatte med særdeles god kompetanse på alle aspekter, noe som gjorde meg både komfortabel og trygg på at vi valgte riktig leverandør! Anbefales!

21 de febrero de 2025

Utvendige screens fra myscreens

Sendte inn mål av vindu og hva vi ønsket, fikk god oppfølging og de dobbelt sjekket slikt at alt ble rett. Installasjon og programmering gjorde jeg selv men fikk veldig god veiledning👍🏼👍🏼

21 de junio de 2024

Hotelfølelse i soverom <3

Jeg var skeptisk i begynnelse med å bestille gardinene online, men etter jeg har fått de på plass… De overgikk mine forventninger! Materialet, kvaliteten, mørket i rommet, glans... Jeg er svært fornøyd! Med både gardinene og kundeservicen. Fantastisk! Vi fikk akkurat sånn hotelfølelse i vårt soverom som vi ønsket oss.

7 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig service og kundebehandling

Elendig service og kundebehandling. Fikk tilbud på 14 screens, og oppdaget straks at målet på 4 av disse var feil. Ga gjentatte tilbakemeldinger, både pr mail og tlf om at det måtte rettes opp i. Vi fikk nå i høst levert bl.a 4 screens med feil mål.. I ettertid har bedriften forsøkt legge skylden for feilmålet på oss kunder og vi har brukt enormt mye tid og energi på å få dem til å rydde opp. Etter mye om og men, og en klage sendt til dem gjennom Forbrukerrådet, er nå nye screens i riktig mål (håper vi) på tur til oss. Men opplevelsen og behandlingen vi har fått fra Myscreens står til stryk. I det minste burde de lagt seg paddeflat og beklaget feilen, men de har vært mer opptatte av å legge skylden på oss kunder, for så å la «tvilen komme oss til gode» som øverste leder så fint skrev… Hadde det vært mulig å gi 0 stjerner, så er det det de ville fått fra oss. Styr unna!

22 de septiembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

En profesjonell aktør!

En profesjonell aktør!
God dialog med selger, både pr telefon og mail. Jeg opplevde dessverre å få levert en av gardinene med en liten produksjonsfeil, men dette ble ryddet svært raskt opp i. Jeg fikk til og med erstatningsprodukt sendt med ekspress-bud. Overraskende rask utbedring, og det midt i jusestria. Jeg kan godt anbefale Myscreens for måltilpassede plissé-gardiner. Eneste grunn til å ikke gi 5 stjerner, er at hele bransjen her oppererer med litt vel mye luft i prislistene.
Jeg handler gjerne med myscreens.no igjen når jeg en dag tar meg råd til flere gardiner.

27 de diciembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.