Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Jeg var usikker på hva slags persienne jeg burde velge, og bestilte vareprøver. De kom som lovet, men jeg var fortsatt litt i tvil om hva som ville bli best hos meg. Jeg tok derfor kontakt på telefon... Ver más
La empresa ha respondido
God veiledning pr telefon ved bestilling av plisségardiner. Produktet var akkurat som forventet og snorer var ferdig tilpasset til aktuelle mål. Gode veiledningsvideoer på hjemmesiden for montering.
Información sobre la empresa
- Tienda de persianas
- Tienda de cortinas
- Fabricante y proveedor de cortinas
- Fabricante de productos textiles
Escrito por la empresa
Visor.no er stedet du kan kjøpe innvendig solskjerming til dine vinduer med høy kvalitet til lave priser. Våre priser er for det meste de beste på markedet som kommer av at vi har ingen mellomledd og, noen produkter produserer vi selv. På vår hjemmeside finner du hjelp til måltaking, hvordan bestille og valg av produkt. Her er ingen grunn til å vente, kjøp i dag, da får du den beste prisen. Våre priser og produkter tåler sammenligning på pris og kvalitet! Vi tilbyr skreddersydde produkter innen Plissegardin, Lamellegardin, Persienner, Liftgardiner og Rullegardiner. Har du et vindu som ikke kan skjermes med utvalget vi fører i nettbutikken ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@visor.no så vil vi hjelpe deg finne løsning for dine skjermingsbehov! Vår filosofi er «Klart du kan!». Klart du kan ta mål selv, klart du kan montere selv, og klart du kan oppnå et pent og funksjonelt resultat uten å betale for mye! Vi står klare til å besvare dine henvendelser raskt og guider deg steg for steg ved behov. Velkommen til en hyggelig og god handel hos www.visor.no !
Información de contacto
Østre Akervei 24 B., 0581, OSLO, Noruega
- 401 27 600
- kundeservice@visor.no
- visor.no
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Er fornøyd med all service
Er fornøyd med all service. Raskt svar ved henvendelser og leveringstiden ble holdt.
mvh Steinar
Vi kjøpte takskinner med to spor
Vi kjøpte takskinner med to spor: på begge sider blir det en liten glippe fordi det er 20 cm fra siste hull i skinnen og ut. Siden skinnen er av aluminium er det ikke enkelt å selv borre et hull til i skinnen, slik at man kan feste endene godt.
De plast-gliderne som sendes med i pakken er vanskelige å bevege. Vi kjøpte "glidere til takskinne" på Princess og de fungerte perfekt.

Respuesta de Visor AS
Fornøyd kunde.
God service både før og etter bestilling av persienne og lamellgardiner. Montering gikk greit og kvaliteten på produktene virker bra.
Jeg fikk veldig god hjelp over…
Jeg fikk veldig god hjelp over telefonen ved bestillingen, og veldig fornøyd med produktet 👍
Ikke mottat noen produkter enda
Ikke mottat noen produkter enda, har gått 6 uker.
Redigert:
Dette var estimatet jeg fikk fra dere.
Beregnet sendingsdato: «23.03.26».
Kan desverre ikke skjønne at høytid/Påske, skal være noe problem, da Påsken startet 2 april.
jeg kan forstå at dere har hatt eventuelle tekniske problemer og logistikkproblemer.
Men og skylde på at påsken er grunnen til forsinkelse, den kjøper jeg ikke. Da bommer dere iallfall grundig på estimert sendingsdato.
Jeg forventer derimot at varen er av god kvalitet, og redigerer eventuelt anmeldelsen ved en senere anledning, dersom det føles korrekt.

Respuesta de Visor AS
Svært fornøyd med både produktet og…
Svært fornøyd med både produktet og kundebehandlingen.
God service og kvalitetsprodukt
Fikk gode svar og god hjelp
God kvalitet
God kvalitet, enkelt å montere og super kundeservice :-) Anbefales!
Enkelt bestilling
Enkelt bestilling, god kvalitet og rask levering.
Tusen takk ☺️
Meget rimelige, topp kvalitet og sist men ikke minst, markedets billigste.
Anbefales på det varmeste. Den første pliségardinen jeg kjøpte kostet meg kr.1485,- og var til verandadøren min. Princess-butikken her ute på Nesoddtangen skulle ha kr.6660,- for tilsvarende. Rask levering, topp kvalitet, enkel å montere og sist men ikke minst, rimeligst på markedet. En til er bestilt og montert, og 3 til skal bestilles. Kundeservice til Visor AS må også nevnes. De står virkelig på for kundene sine, og meget behjelpelige. Terningskast 6!!!!!
Enkelt å foreta bestilling på nettsiden…
Enkelt å foreta bestilling på nettsiden , rask levering og varene var akkurat som beskrevet på nettsidene .
Fra bestilling til levering var det…
Fra bestilling til levering var det svært vanskelig å spore ordren. Etter flere uker kom beskjed at ordre hadde blitt frigjort for produksjon, men fortsatt ingen estimert leveringstid. Det var førs når pakken var sendt fra Visor at god informasjon ble gitt.
Selve produktet er jeg fornøyd med.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.