La empresa ha respondido
Für unsere Hochzeitsparty eine Fotobox gemietet- was soll ich sagen? Wir sind begeistert!!!!! Ganz einfache Abwicklung , ein super Preis und total einfache Handhabung! Zusätzlich gabs noch Aktionskart... Ver más
La empresa ha respondido
Myselfie er en sjov aktivitet til alt lige fra bryllupper, konfirmationer og fødselsdage til julefrokoster, firmafester og andre arrangementer. Med Myselfie kan du tage sjove billeder med alle dine gæster, og dine billeder bliver automatisk uploadet til dit personlige galleri på myselfie.dk, hvorfra de let kan downloades, deles eller vises i slideshow. Derudover kan alle kan nemt få deres billede, direkte på telefonen ved at scanne en QR-kode. Når du lejer en Myselfie er der altid fri fragt og returnering, ubegrænsede antal billeder og gratis ombooking. Der medfølger desuden en gratis festpakke med sjove rekvisitter og Myselfie Aktivitetskort. Din Myselfie leveres til nærmeste GLS PakkeShop eller erhvervsadresse, senest hverdagen før din fest, og der tages selvfølgelig højde for weekender og helligdage. Det giver dig god tid til at stille din Myselfie op inden din fest. Lej en Myselfie og skab glæde og minder med alle dine gæster. 📦 Fri fragt og returnering 📸 Ubegrænsede antal billeder 🗓 Gratis ombooking ⭐️ Høj billedkvalitet 🥳 Fri afbenyttelse i hele lejeperioden 🔐 Sikker opbevaring af dine billeder i 45 dage 🎁 Gratis festpakke med sjove rekvisitter og Myselfie Aktivitetskort 🤳 QR-kode funktion – Få dit billede direkte på telefonen 🖼 Nem deling af hele albummet med ét enkelt tryk ▶️ Mulighed for at vise billederne i et slideshow 👀 Slette/skjule billeder direkte i galleriet 💡 Lækkert lys 💜 Og ikke mindst en masse gode minder fra din fest Book nu på http://myselfie.dk
Sjællandsgade 40, 7100, Vejle, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lejede MySelfie med 400 billeder og eget print til vores bryllupsfest. God og hurtig kommunikation med support ift. format osv. af eget print. Boothen blev leveret dagen inden brylluppet - for sindsro kunne vi måske godt have tænkt os at modtage den 2 dage inden.
Opsætning var super nem, og de printede billeder blev en genial souvenir, som gæsterne kunne tage med hjem til minde om vores store dag.
Vi modtog et link med alle billederne efter at boothen var blevet returneret, som vi delte med alle gæsterne. Alt i alt pengene værd, vil varmt anbefale det :)

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Var ikke bekendt med, at alle der scannede QR kode fik alle billeder tilsendt. Lidt problematisk på en skole.

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Altid en fornøjelse at leje.
Gode billeder samt sjovt for alle aldre.

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Nem og hurtig. Passede perfekt til vores behov, vi havde lidt problemer med at opsætte printeren, men deres service var nem at kontakte og rigtig hjælpsom, blev på telefonen ind til det virkede.

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Jeg lejede en selfiemaskine fra Myselfie.dk, og det var en god oplevelse! Maskinen var enkel at bruge, og billederne blev virkelig gode. Returneringen var lige så nem – det hele var godt pakket og let at sende tilbage. Jeg kan varmt anbefale Myselfie.dk til events eller fester!

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Jeg havde svært ved at finde ud af, hvordan jeg kunne skrive en tekst på mine billeder og på selve Myselfie skærmen, hvor jeg ringede til kundeservice. Her tog Simon telefonen og var rigtig imødekommende, samt hjælpsom og venlig. Super dejlig betjening fra morgenstunden, så det kan kun blive en god dag. Tak for hjælpen!

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Jeg havde en myselfie til min 30 års fødselsdag, man fanger en helt unik stemning på alle billeder og får en masse billeder som man ikke ville have fået! Det var nemt at stå med, levering i god tid og nemt at returnere! Jeg er så tilfreds!

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Ich hatte die Myselfie Fotobox ohne Drucker für meine Geburtstagsparty gebucht und war super happy damit. Problemlose Lieferung, sehr einfacher Aufbau und super leichte Handhabung. Die Bilder wurden alle Online gespeichert und die Gäste konnten sich ihr Foto gleich mit einem QR Code herunterladen. Die Fotos waren qualitativ sehr hochwertig. Der Preis unschlagbar. Würde jedem meiner Freunde diese Box empfehlen!!

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Fra bestilling til levering, var det en stor fornøjelse at arbejd med Myselfie. Kanon kundeservice, som bestemt fortjener mere end 5 stjerne!

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Jeg ringede en torsdag i panik og skulle bruge et selfie cam og kunne ikke nå at få tilsendt et med posten. I havde en medarbejder som skulle til KBH fra Vejle om fredagen og han tilbød at tage det med. Oveni købet skulle jeg bruge apparatet i Nordsjælland og jeg fik bragt det til døren fredag eftermiddag. Fantastisk service og vi havde et brag af en fest!!

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Jeg bestilte en Myselfie til vores firma julefrokost og alt spillede bare. Jeg var i dialog med kundeservice hvor jeg lynhurtigt lavede en aftale om betaling via EAN. Jeg fik utrolig god hjælp.
Selve processen med at levere selfiecam og sende retur var simpelthen også så nem og ubesværet. Det samme med at installere og bruge den til festen.
Klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og vil klart vende retur til MySelfie hvis jeg igen - til arbejdet eller privat - skal bruge et selfiecam 🙂

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
MySelfie var med til vores bryllup for 4 måneder siden og var med til at skabe en festlig stemning og nogle af de sjoveste minder fra vores vigtigste og mest betydningsfulde dag. Servicen har været helt i top – selv da teknikken drillede dagen før, kom der hurtigt en tekniker ud og fikset det hele.
Vi ville til hver en tid vælge MySelfie igen til enhver god anledning. Kan varmt anbefales!

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Nemt og hurtigt og godt!
Gode billeder der var med til at forevige dagen og skabte stor glæde 🤩

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Nemt og virker som det skal.
Vi var meget tilfredse, kom til tiden, var nemt at sætte op og pakke med og returnere og hente billederne ned.👏 Vores gæster udnyttede det til fulde.👏

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Stort hit til festen. Utrolig nem og gnidningsfri bestilling, levering, returnering. Rimelig god instruktion. Hurtig respons ved kontakt til support. Det spillede hele vejen rundt.

Respuesta de Myselfie.dk | Skab glæde og minder
Más información sobre otros tipos de reseñas.