Super fedt koncept. Vi skulle bruge en booth til vores datters konfirmation. Super nem at bestille, dejligt overskueligt og fandt hurtigt al den info vi havde brug for. Fedt koncept med a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk service!!!!!!! Top profesionelle og problemløser! Jeg havde dankorts problemer og blev i tvivl om min ordre var gennemført, jeg ringede til dem, og fik kontakt med Jakob som blev min sup... Ver más
Kanon maskine, vi bruger den ofte til store fester op til 1000 og har aldrig haft problemer. Billedkvaliteten lever op til forventningerne - nogle er sløret pga røg og fulde menneske men det ka... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Danmarks førende kendt fra bl.a. X-Factor. Giv din næste fest et twist - lej en selfie maskine og får masser af skøre, anderledes og sjove minder for evigt! Book din maskine online nu!
Información de contacto
Gl. Aabenraavej 5, 6300, Gråsten, Dinamarca
- mail@selfie.dk
- selfie.dk
Super fedt koncept
Super fedt koncept.
Fedt koncept med at de sender den i en kasse, så man har den et par dage i forvejen. Og de vedlægger en returlabel og tape og så sender man den bare retur i samme kasse. Super nemt.
Vi tilsluttede den bare strøm og så virkede den perfekt og vi ku tage billeder hele aftenen.
Dem ku vi så se og downloade gratis på hjemmesiden, når de havde modtaget boothen.
Helt igennem en super god oplevelse og kæmpe anbefaling herfra!
FANTASTISK SERVICE
FANTASTISK SERVICE! jeg havde bestilt til forkert dato - og Jakob fra selfie hjalp mig og mødtes med mig på halvvejen så vi kunne nå at få den til festen! GOD SERVICE- HURTIG LEVERING OG MEGA GODE TIL AT SVARE! ALLE ANBEFALINGER HERFRA!
Kæmpe stor anbefaling fra os!
Helt vild fantastisk service man får her og så har man mulighed for at ringe ud på natten, hvis der skulle opstå problemer af hvilken som helst art - ikke at vi fik brug for det, men det er da service ud over det sædvanlige!👍
Vi har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut og alt fungerede perfekt. Super nemt at stille op og komme igang, selv for os “gamle”, og ellers findes instruktion i form af videoer, så alle kan være med!
Nemt med modtagelse (flere dage før), super kvalitet og nemt at overføre billeder til sig selv og igen nemt at pakke ned og sende afsted igen!
Og oven i købet er Selfie.dk også billigst (og super søde at snakke med).
Kæmpe stor anbefaling her fra os - vi ved godt hvem vi skal have fat i til næste gang!😉
Fantastisk service!!!!!!!
Fantastisk service!!!!!!!
Top profesionelle og problemløser!
Jeg havde dankorts problemer og blev i tvivl om min ordre var gennemført, jeg ringede til dem, og fik kontakt med Jakob som blev min superhelt for vores bryllup og 40års fødselsdag, fik en festlig aften med en selfie box blot 3dage inden festen😎💪🍀
Vil klart bruge dem igen og anbefale dem til andre.
FANTASTISK service!!
FANTASTISK service!!! Vores selfie-box blev væk i fragten (grundet en fejl hos GLS) og vi stod og skulle bruge boxen i forbindelse med et stort firmaarrangement. Men, Selfie.dk var hurtige og sprang til da det gjaldt! De hoppede i privatbilen og kørte til Aarhus for at levere en ny box til os - OG afhentede den igen samme aften efter vores arrangement :)
Se dét er service der vil noget og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter Selfie.dk.
Dårlig oplevelse
Er ked af vi valgte at bruge dette firma. Sker aldrig igen.
Min oplevelse med dem var desværre ikke positiv.
Fabelagtig service
Fabelagtig service. Var blevet brændt af, af et andet firma to dage før min datters konfirmation. Selfie.dk blev vores redning og Jakob var så serviceminded over telefonen. Som et plaster på såret, sendte selfie.dk en telefon hvor man kan indtale lydbeskeder, som bragte stor glæde. Tusind tak for jer, selfie.dk
Vi har lige lejet en selfieboks til…
Vi har lige lejet en selfieboks til konfirmation. Alt fungerede rigtig godt. Levering 2 dage før festen. Nemt at installere og billederne blev skarpe og gode. Kan klart anbefale at leje en selfieboks, da det er et fantastisk minde fra dagen.
Den fedeste gimmick til en fest
den fedeste gimmick til en fest.
jo længere hen på aftenen man kommer, jo sjovere bliver billederne.
havde først bestilt den til en 40års fødselsdag, men Corona kom i vej, intet problem, datoen blev bare flyttet.
Vi modtog en frysekasse med grej i, om torsdagen, og skulle bruge den om lørdag, så vi havde lidt tid til at sætte os ind i den.
FIN FIN instruktions flyer. Lige til at gå til.
Vi havde bestilt et "Telt ophæng" som betød at vi satte skærmen fast på en stolpe, og det virkede perfekt.
Vi havde placeret det ret højt, og det betød så at de korteste gæster ikke var så meget på billedet, men en selvforskyldt fejl.
Prøv jer frem, og tænk på at de længste gæster nemt kan bøje sig, men de korteste ikke kan nå hvis den er placeret for højt.. bare lige service info.
tak for god service mht. flytning af dato (10 år ud i fremtiden, og så flyttede vi den bare tilbage da vi fandt en anden dato)
Vores USB blev væk
Vores USB blev væk med PostNord, kontaktede dem og de ville sende en ny med det samme. Da de så vi boede i nærheden blev den leveret til døren to dage senere. Super service
De erkendte den dårlige oplevelse
En stor tak skal lyde til medarbejderen Jakob, som resolut ringede to timer efter jeg har skrevet anmeldelsen om deres Photobooth. De lagde sig flat ned og erkendte, at der var problemer med maskinen, som vi lånte dengang (de fandt ud af det senere). Refusionen er allerede på vej. Vi kan alle lave fejl, men stor cadeau for at anerkende det.
/////////////////////////////////////////////////
Den oplevelse jeg har modtaget af Selfie.dk er under al kritik. Jeg er forbløffet over hvor uprofessionelt virksomheden er, og jeg har virkelig haft en oplevelse af en virksomhed, som ikke er imødekommende eller indrømmer fejl. Hvor blev der af - kunden har altid ret?
Jeg modtog udstyret i ordentlig tid (det var vist det eneste positive at sige i denne omgang). Da jeg modtog udstyret var jeg forbløffet over hvor sjusket og hjemmebygget maskinen var. Det er blot en Lenovo-tablet, som er bygget ind i et metalstativ med lidt skum omkring, til at holde den fast. Dertil er der hægtet en lys-skinne til for at give det rette lys.
Jeg er rimelig teknisk anlagt, så jeg bliver rimelig ærgerlig over at se produktet, men festen skulle holdes, så jeg måtte jo bruge 'maskinen'. Kameraet var simpelthen så grynet, og ligemeget hvordan man prøvede at ændre lysforhold, afstand til motiv mv. blev det bedre i meget ringe grad.
Efter et par uger var jeg inde og se billederne. Skuffelsen blev kun større af den grund. De var simpelthen så grynede og ubrugelige - så ærgerligt i forbindelse med et 75 års jubilæum. Jeg har ikke lagt billederne ud til gæsterne, de er bedre tjent uden.
Efter denne dårlige oplevelse tager jeg fat i firmaet, jeg synes ganske enkelt ikke det har været en eneste krone værd at bruge deres selfie-kamera. Ærlig talt er medarbejderen ikke særlig lydhør. Jeg bliver spist af med, at selvom maskinerne 'bare' er en Lenovo-tablet, så bliver deres tablets skiftet med bedre kamera etc. i Tyskland inden de bruges som Photobooth. Ærlig talt giver jeg ikke meget for den forklaring. Set i mine øjne er der vist en grænse for hvor 'god' en billig Lenovo-tablet lavet af plastik kan blive. Efter langt tovtrækkeri forklarer medarbejderen mig, at han vil ringe tilbage til mig, efter han ville tjekke op på den brugte maskine. Efter tre måneder venter jeg stadig på medarbejderens opkald.
Jeg holder stadig fast i min ret til tilbagebetaling. Produktet er så dårligt, at ligegyldig hvor meget virksomheden spiser kunderne af med, at de ikke har sat kameraet rigtigt i forhold til lysindfald og afstand til motiv, så holder den ikke i retten.

Respuesta de Selfie.dk - Photobooth
Anbefalelsesværdigt!
God og hurtigt service! Der er bestemt kun gode ord at sige. Jeg kan kun varmt anbefale selfie.dk og deres gode kundeservice!
Alletiders!
Vi fik maskinen om onsdagen selvom vi først skulle bruge den til konfirmation om søndagen, så der var god tid til at prøve maskinen af.
Vi ringede en sen torsdag aften for hvor vi kunne se billederne, da vi havde overset man blot logger ind online, men de tog telefonen kl.21,20 og var virkelig søde og behjælpelige.
Efterfølgende har vi fået lavet en fotobog med de mange sjove billeder fra konfirmationen.
Kan virkelig anbefale dem på både pris, kvalitet og ikek mindst yderst god service.
Anbefales!
Professionel og personlig service med efterfølgende hurtig og nem levering af billederne. Er yderst tilfreds 👍👍
Super venlig betjening og hurtig…
Super venlig betjening og hurtig levering. Så nemt ! :)
hurtig levering af Selfie Box og meget…
hurtig levering af Selfie Box og meget hurtig levering af billeder på mail. Kan kun anbefales.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.