Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jaren na installatie voor het eerst een bedrijf ingeschakeld om de twaalf zonnepanelen op het dak schoon te laten maken. Helaas, de panelen waren flink aangetast door korstmos. Dit kreeg men er nie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag was Nick er weer voor het schoonmaken van onze zonnepanelen dit jaar ook schoonmaak van de dakgoot er bij Nick komt al n aantal jaren bij ons Uiterst vriendelijke jongeman en ook zeer ku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door My Solar Clean vogelwering laten plaatsen onder de zonnepanelen. Zeer professioneel geplaatst door deskundige en zeer vriendelijke mannen. Mooie borstels die ze in eigen productie hebben worden z... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios de limpieza

Escrito por la empresa

Welkom bij My Solar Clean, waar vakmanschap en toewijding samenkomen om uw zonnepanelen in optimale staat te houden. Als een jong en dynamisch bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke zonnepaneel reiniging. Bij My Solar Clean begrijpen wij dat het uitbesteden van lastige klusjes een verademing kan zijn. Met trots en plezier zetten wij ons dagelijks in om u als klant te voorzien van schone en efficiënte zonnepanelen. Uw tevredenheid staat bij ons bovenaan, en wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Maar dat is niet alles wat wij bieden. Onze inzet gaat verder dan alleen reiniging. Wij introduceren met trots ons eigen merk, My Solar Guard, een innovatieve oplossing voor vogelwering. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw zonnepanelen beschermd zijn tegen vervuiling door vogels, waardoor de efficiëntie en levensduur worden verlengd. Ons team is gedreven en gepassioneerd, altijd strevend naar uitmuntendheid in al onze diensten. Wij geloven dat een schone omgeving begint bij schone zonnepanelen, en wij zijn er trots op daaraan bij te dragen. Het is als een alles-in-één pakket van zorgzaamheid voor je zonnepanelen. Van een sprankelende reiniging tot het weren van vogels, My Solar Clean staat voor je klaar. Onze enthousiaste toewijding kent geen grenzen, en wij doen er alles aan om uw zonnepanelen te laten stralen, vrij van vuil én vogels. Dus waar wacht u nog op? Kies voor de complete ervaring met My Solar Clean en My Solar Guard. Het is de ultieme manier om uw zonnepanelen te laten schitteren en te beschermen, allemaal met een glimlach die net zo stralend is als de zon zelf!

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed en snel werk geleverd

Goed werk geleverd, volgens afspraak.
Goede communicatie, snelle reactie.
Goede prijs en product.
Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

21 de abril de 2026

Geweldige service

Geweldige service! De vogelwering is netjes en professioneel geplaatst, en de nesten zijn zorgvuldig verwijderd. Vriendelijk, duidelijke communicatie en betrouwbaar. Absoluut een aanrader.

9 de abril de 2026

Plaatsen vogelborstels onder zonnepanelen

Vandaag vogelborstels laten plaatsen door MySolarClean -Nick. Voorafgaand keurige offerte ontvangen en heldere communicatie. Nick is zeer prettig in de omgang en heeft ook nog probleem van oude nesten in boeidelen opgelost. Zonnepanelen ook nog even laten reinigen. Na uitvoering ook nog foto’s van het uitgevoerde werk ontvangen. Ziet er keurig uit. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Professioneel en plezierig in de omgang.

23 de marzo de 2026

Nick

Nick, was netjes op tijd en het was snel en goed gemonteerd en schoongemaakt.
Zeer tevreden.

17 de marzo de 2026

Schoonmaak zonnepanelen en dakgoot

Nick komt al n aantal jaren bij ons
Uiterst vriendelijke jongeman en ook zeer kundig Echt een aanrader !!!
Wij zij weer super blij
Co en Marianne Almere Buiten

16 de marzo de 2026

Geeft eerlijk advies.

Nette, vriendelijk jonge man die bij ons borstels om de zonnepanelen heeft geplaatst. Wij hebben enorme overlast van Duiven. Wel aan de prijs. Nu maar hopen dat het geld waard is geweest. Kan er nu nog niks van zeggen. Maar het contact en de instalatie zijn uitstekend verlopen.

6 de febrero de 2026

Supergoed gedaan

Supergoed gedaan ! Snel en efficiënt. Netjes gewerkt en vriendelijk. Hij heeft de glazen carport meteen ook nog even meegenomen.

14 de enero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.