Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

MyTutor heeft heel veel samenvattingen van ieder vak waar je examen van doet! Ook staan alle begrippen per onderdeel van een vak er in en er is heel veel oefenmateriaal! Hartstikke handig voor al jou... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alleen maar ai, super irritant. Je kan er dus niet vanuit gaan dat dit goede stof is. Hele site ziet er slecht uit en lang niet zo overzichtelijk als dat zou kunnen. Je kan beter andere sites gebruike... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede website die gericht focust op wat daadwerkelijk in het examen komt! Vooral voor lastige vakken zoals bedrijfseconomie helpt mytutor enorm. Is eigenlijk gwn een examenbundel en samengevat in één.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super handig voor de examens extra oefeningen met antwoorden zodat je goed weet wat je nog moet oefenen. Heel fijn voor goed examen overzicht!!

4,0

Ha contestado el 8% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mytutor

Dankzij mytutor ben ik het centraal eindexamen in gegaan zonder stress

2 de julio de 2025

Zeer aangeraden!

My tutor is een goede manier om je samenvatting te hebben zonder ze daadwerkelijk zelf te schrijven, ik ben geslaagd met een gemiddelde van 6.85, dat is afgerond een 7! Er zijn ook handige filmpjes en andere leermiddelen die je kan gebruiken tijdens het leren!

19 de mayo de 2025

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met MyTutor.nl. Het heeft me het hele schooljaar ontzettend geholpen. En ook nog eens geholpen bij t slagen :)

14 de junio de 2025

Respuesta de Mytutor

Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat MyTutor.nl je het hele schooljaar heeft kunnen ondersteunen, en natuurlijk helemaal mooi dat je bent geslaagd. Gefeliciteerd Lisa! We wensen je veel succes met alles wat er nu op je pad komt.

Thanks voor mn diploma

Top site, zonder MyTutor was ik wss gezakt🥰

9 de mayo de 2025

Respuesta de Mytutor

Gefeliciteerd met je diploma! 🥳 We zijn blij dat MyTutor.nl je heeft kunnen helpen. Heel veel succes met je volgende stap!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik heb hier echt enorm veel gebruik van…

ik heb hier echt enorm veel gebruik van gemaakt en het heeft me echt goed geholpen, samenvattingen etc kan je er goed van gebruiken en bij vakken waarbij je de jaartallen moet leren hebbje een tijdlijn
ik vond het dus echt top!

13 de junio de 2025

Respuesta de Mytutor

Fijn om te horen dat je zoveel hebt gehad aan de samenvattingen en tijdlijnen. We maken het platform juist om dit soort overzicht en houvast te bieden tijdens de voorbereiding. Gefeliciteerd met je examen en veel succes met je volgende stappen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende ervaring met MyTutor!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met MyTutor. De website is gebruiksvriendelijk en het vinden van een geschikte tutor ging verrassend snel. Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke aanpak – de tutor nam echt de tijd om te begrijpen waar ik moeite mee had en paste de lessen daar perfect op aan.Ik zou MyTutor zonder twijfel aanraden aan andere ouders of studenten die op zoek zijn naar kwalitatieve en toegankelijke studiebegeleiding. Topservice!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Revieuw my tutor

Het bedrijf is erg goed in goeie samenvattingen geven in wat echt belangrijk is. Wat ik alleen miste is het vak tekenen misschien kan daar nog wat aan gedaan worden.

top website

Ik heb deze website gebruikt voor het checken hoeveel punten elke vraag op het examen had. helemaal top. 🙏🙏

8 de mayo de 2025

Super!🎓

Echt top!! Geslaagd!! Echt een top service voor een fijne prijs!!! Veel examenstof en leuke opdrachten op zelf ook mindmaps mee te maken!! Echt blij!🫶🏼

13 de junio de 2025

Review

Ik ben goed geslaagd en dit heeft mij enorm geholpen met alles. Zeker een aanrader!

Geslaagd met Mytutor!

Net het belletje gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn Gymnasium! Mede dankzij Mytutor. Zeker een aanrader en voor een super voordelige prijs krijg je alle samenvattingen die je nodig hebt.

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.