Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

MyTutor heeft heel veel samenvattingen van ieder vak waar je examen van doet! Ook staan alle begrippen per onderdeel van een vak er in en er is heel veel oefenmateriaal! Hartstikke handig voor al jou... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alleen maar ai, super irritant. Je kan er dus niet vanuit gaan dat dit goede stof is. Hele site ziet er slecht uit en lang niet zo overzichtelijk als dat zou kunnen. Je kan beter andere sites gebruike... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede website die gericht focust op wat daadwerkelijk in het examen komt! Vooral voor lastige vakken zoals bedrijfseconomie helpt mytutor enorm. Is eigenlijk gwn een examenbundel en samengevat in één.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super handig voor de examens extra oefeningen met antwoorden zodat je goed weet wat je nog moet oefenen. Heel fijn voor goed examen overzicht!!

4,0

1 estrella

Ha contestado el 8% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Teleurstellende ervaring met MyTutor.nl

Ik had hoge verwachtingen toen ik MyTutor.nl aanschafte, omdat er veel werd beloofd. Zo zouden er kennisvragen zijn om mee te oefenen, en werd er gesproken over uitlegvideo's om de leerstof beter te begrijpen. Helaas was mijn ervaring alles behalve positief.
Het begon al bij het inloggen, wat meer dan een uur duurde vanwege technische problemen. Toen ik eindelijk toegang had tot de site, bleek dat ik bij vrijwel geen enkel vak gebruik kon maken van kennisvragen of oefenopdrachten. Het enige wat beschikbaar was, waren een begrippenlijst en een samenvatting. De beloofde uitlegvideo's ontbraken ook volledig.
Kortom, MyTutor.nl heeft niet aan de verwachtingen voldaan en biedt slechts minimale ondersteuning bij het leren. Ik raad deze site niet aan voor mensen die echt willen oefenen en hun kennis willen uitbreiden.

23 de abril de 2025

oplichterij

Op tiktok heel goed aanbevolen en heb ik het gekocht en ik dacht dat er goede samenvattingen waren maar er zijn maar voor een paar vakken samenvattingen en deze zijn ook nog eens behoorlijk slecht en nutteloos. Ik heb nu 20 euro betaald voor iets wat zo nutteloos is dat ik het beter niet kan gebruiken. Ben echt boos hierom en geld terug vragen nee ho maar want ze zeggen"je hebt al geactiveerd dus dat is telaat" koop het niet!!!!

23 de abril de 2025

Aanrader!!!

Zeker een aanrader! Ik zit in mijn examen jaar en MyTutor is echt de beste site geweest met het leren. Goeie samenvattingen en ook nog is aan de goedkopere kant!

22 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

geen activatiecode ontvangen en nergens…

geen activatiecode ontvangen en nergens een contactpersoon te vinden

22 de abril de 2025
Logotipo de Mytutor

Respuesta de Mytutor

Vervelend om te horen dat u geen activatiecode heeft ontvangen, moeite had om contact met ons op te nemen en dat de code in de spambox terecht is gekomen. In uw specifieke geval hebben wij binnen 4 minuten op uw e-mail gereageerd.

Wij willen u erop wijzen dat al onze contactgegevens duidelijk vermeld staan op onze website. Ons supportteam is dagelijks bereikbaar via support@granjulia.com, van 09:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts.

Mocht u ondanks onze reactie nog vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, dan helpen wij u uiteraard graag verder via support@granjulia.com of via de chat op onze website.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Opgelicht lol

Op TikTok veel reclame gezien over deze site, mooi denkend dat het kwalitatief goed in elkaar zit. Samenvatting voor bedrijfseconomie bestaat uit een paar magere alinea’s, en andere samenvattingen zijn erg oppervlakkig. Met deze stof ga je sowieso niet je examens halen. Ze bieden ook oude examens om mee te oefenen en pronken daarmee alsof je niet gewoon (GRATIS!) naar examenblad of alleexamens kan gaan. Kortom, overhyped deze site en oprecht nutteloos.

21 de abril de 2025

Super!!!

Super chill!! Alles op een rijtje en lekker overzichtelijk :) als ik nu niet slaag weet ik het ook niet meer!!

19 de abril de 2025

Aanrader!!!!

Superr! Het is echt super overzichtelijk en fijn. Aanrader voor alle VWO leerlingen die examens doen!

19 de abril de 2025

Goedkoop en handig

Het heeft gewoon bijna alles wat je nodig hebt om een voldoende te halen voor je examens en het is een eenmalige besteding

Leren met MYTUROR!

Voor mijn Centrale eindexamens, leer volledig online met hulp van mijn tutor, en dat werkt verrassend goed. Alles wordt helder uitgelegd en ik krijg precies de juiste ondersteuning op het moment dat ik het nodig heb. De uitleg is duidelijk, goed opgebouwd en motiverend, waardoor ik zelfstandig aan de slag kan. Dankzij deze begeleiding heb ik echt stappen gezet en voel ik me zekerder over de stof. Echt een aanrader voor wie online wil leren voor een goed cijfer op zijn of haar CE!

Top website!

Top website!
Op MyTutor staan samenvattingen, flashcards, oefenmateriaal en je komt gemakkelijk bij oude examens om te oefenen.

MyTutor is geweldig

MyTutor is geweldig! Als je problemen hebt met het inloggen of eventueel andere problemen kun je gewoon contact opnemen en helpen ze je vriendelijk en zo snel mogelijk! Er staat heel veel in zodat ik zelf niet zoveel hoef te doen 🤭

Valorada con 1 estrellas sobre 5

miss en de samenvatting en inlogproblemem

De site werk t niet goed, elke keer uitgelogd en om opnieuw in te loggen moet ik steeds een nieuw Wachtwoorden aan maken.
Ook zeggen ze dat ze overal een samenvatting van hebben maar dit is zeker niet bij elk vak het geval

10 de abril de 2025
Logotipo de Mytutor

Respuesta de Mytutor

Bedankt voor je feedback. We streven altijd naar een goede balans tussen maximale beveiliging en gebruiksgemak, maar begrijpen dat het vervelend is wanneer je hierdoor problemen ervaart.

Juist in deze belangrijke examenperiode zien we een toename van spam en ongeautoriseerde inlogpogingen. Om de veiligheid van ons platform én jouw gegevens te beschermen, hebben we daarom tijdelijk de beveiligingsmaatregelen aangescherpt. Dit kan ertoe leiden dat je vaker wordt uitgelogd dan je gewend bent. Ook kan het herhaald invoeren van onjuiste wachtwoorden zorgen voor een tijdelijke blokkade van je account, om misbruik te voorkomen.

Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? MyTutor Support is dagelijks bereikbaar van 09:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts via support@granjulia.com.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.