Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,3

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meerdere bestellingen al gedaan bij…

Meerdere bestellingen al gedaan bij nagelproduct & echt, ik ga nooooit meer naar een andere groothandel!
Groot assortiment aan nagelproducten, gelpolish collectie etc, snelle levering & hele fijne communicatie!🌸 dus als je betaalbare & kwalitatieve nagelproducten zoekt, dan moet je zeker weten hier zijn!

24 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik shop nergens anders meer

De service alleen al krijgt van mij 5 sterren. Ik vind het jammer dat ik er niet meer kan geven. Ook de producten ben ik zeer over te spreken en de bezorgtijd word altijd nagekomen. Mocht dit afwijken dat word je hier ook vaak van op de hoogte gebracht.

19 de junio de 2026

Super goede webshop

Buiten het feit om dat de klanten service echt geweldig is omdat ze altijd super behulpzaam zijn met vragen beantwoorden hebben ze alles onder 1 webshop dak en zijn de producten van hoge kwaliteit en blijft zeker 3 tot 4 weken zitten en al die kleuren die ze in het assortiment hebben zijn echt prachtig
Love it, mijn volgende bestelling is al weer geplaatst

19 de junio de 2026

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop. Hele ruime keuze aan producten en de prijs is goed. De service heb ik als zeer goed ervaren en een extraatje in de pakket is altijd leuk!
Door de uitgebreide uitleg op de website zijn de producten voor iedereen goed te gebruiken en anders mag je altijd mailen of een bericht op de facebookpagina achterlaten. Daar werd ik door diverse anderen geholpen.
Ik bestel nu nergens anders meer dan bij deze site.

12 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zaterdagavond besteld. Eerstvolgende dinsdag het pakket mogen ontvangen. Netjes bezorgd. Altijd leuk als je er extra cadeautjes bij krijgt.
Heel blij met mijn aankoop

10 de febrero de 2026

Super<33

Ze hebben een eigen FB pagina met superveel uitleg, instructies, aankondigingen, acties etc. Vaak krijg je een cadeau bij je bestelling. Als er iets is, krijg je heel snel contact. Je kan ze bellen of whatsappen.

Hun website is heel overzichtelijk en ze hebben een uitgebreid assortiment. Als je ergens niet uitkomt of er is iets aan de hand, dan mag je altijd je vragen stellen op fb. Echt superlief. Ze hebben ook allemaal filmpjes met uitleg etc online staan.

Daarnaast krijg je altijd aankondigingen over sales of andere leuke acties. Zo was er bijvoorbeeld een bingo om leuke prijzen te winnen, maar ook gezelligheid online onder elkaar. Kleuren van gellak kan je makkelijk terugvinden op FB. De kwaliteit is ook heel fijn, daarom ben ik overgestapt van een ander merk naar dit merk.

De verzending duurt vaak wat langer, maar gaat wel altijd goed. Dat is wel zo prettig. Volgens mij heb je verschillende betaalmethodes. Ook als er iets mis is gegaan met de bestelling, lossen ze dit supersnel op.

Ik heb hier al vaker besteld en ik blijf dat ook wel doen. Ze hebben ook steeds wat nieuws in het assortiment. Wel lastig om niet te blijven kopen met zoveel leuks ;-)

Thank you<33

9 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.