I couldn’t find in any furniture store in Zadar a classic kitchen nook set. I looked online and found exactly what I was looking for through Namještaj.com The selection of the article and payment wer... Ver más

La empresa ha respondido
Sve pohvale, narucila sam Beckly kutnu garnituru koju je tek trebalo proizvest, dosla je lijepa i kvalitetna, ista kao na fotografiji, platila sam pouzecem. Sve je vrlo jednostavno i s punim povjerenj... Ver más
La empresa ha respondido
Proizvodi su dobri,dogovaranje o preuzimanju je super,ako ti ne paše taj dan,dolaze u susret i dogovarate za neki drugi dan,dostava brza,kako piše čak i prije,i ispoštuju jamstvo najbolje cijene. Nam... Ver más
La empresa ha respondido
Izbor namještaja je izvrstan, iako je boja ovog kojeg smo kupili malo drugačija nego na slici. I dugo je trajala dostava pa ako vam se žuri, uzmite to u obzir. Inače sve ovako na prvu izgleda kvalit... Ver más
La empresa ha respondido
Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Isporuka u dogovorenom roku. Na sve upite sam jako brzo dobila odgovor. Namjestaj je super. Sam proces narudzbe je takoder jednostavan. Sve preporuke :)

Respuesta de Namjestaj.hr
LOŠA KVALITETA neki komponenti na ormaru. A i ormar je neke srednje kvalitete.

Respuesta de Namjestaj.hr
Order proccess is very easy, you can pay by card upon delivery, delivery drivers are extra nice, good quality/price ratio. Overall very positive experience. We bought two pieces of furniture and would definetly purchase from this company again.

Respuesta de Namjestaj.hr
Kupljena komoda preskupa za smece i nekvalitetu koju sam dobila.razni šarafi za ladice slomljeni.

Respuesta de Namjestaj.hr
Iznimno zadovoljna brzinom isporuke i ljubaznoscu dostavljaca.Sve pohvale i preporuka svima

Respuesta de Namjestaj.hr
Very nice funiture. Perfect delivery. And super easy and quick to comunicate with. Just the best.

Respuesta de Namjestaj.hr
Namještaj već dugo vremena naručujem na toj stranici,zadovoljna sam i naručivati ću i dalje.Hvala.

Respuesta de Namjestaj.hr
Dostava je izvršena točno po dogovoru.
Komoda izgleda kao na slici, čvrsta je i stabilna, lagano se montira.
Odličan proizvod i usluga!

Respuesta de Namjestaj.hr
Objasnite mi koji inžinjer je osmislio vas kutni element sa 2 uska vrata??!!! ( vasa slika o elementu se ne vidi detaljno ili nikako kad se otviru oba vrata, kako staviti lonac ili jos vaznije kako uopce kut u unutrasnosti ocistiti??)..ma da je kostala 9,99€ ,to nije za koristiti.
2 stvar: tel. mi je receno na moje pitanje koliko usporivaca ide na ladice: odgovor 1, zato nije narudzba bila potpuna. Razocarenjeeee

Respuesta de Namjestaj.hr
Prvi puta sam narucila preko stranice i mogu reci da sam jako zadovoljna.
Od same dostave,uljudnosti i susretljivosti dostavljaca do kvalitete namjestaja.
Otac je preuzeo dostavu i sve mu je lijepo objasnjeno od strane dostavljaca.
Sigurno cu opet naruciti.

Respuesta de Namjestaj.hr
...iznenađen sam anketom na engleskom jeziku!? Nije da ne razumijem, ali ...kome se obraćate? Totalno primitivno...neprihvatljivo

Respuesta de Namjestaj.hr
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.