Banner for Namjestaj.hr

Namjestaj.hr Opiniones

1441
TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I couldn’t find in any furniture store in Zadar a classic kitchen nook set. I looked online and found exactly what I was looking for through Namještaj.com The selection of the article and payment wer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sve pohvale, narucila sam Beckly kutnu garnituru koju je tek trebalo proizvest, dosla je lijepa i kvalitetna, ista kao na fotografiji, platila sam pouzecem. Sve je vrlo jednostavno i s punim povjerenj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proizvodi su dobri,dogovaranje o preuzimanju je super,ako ti ne paše taj dan,dolaze u susret i dogovarate za neki drugi dan,dostava brza,kako piše čak i prije,i ispoštuju jamstvo najbolje cijene. Nam... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Izbor namještaja je izvrstan, iako je boja ovog kojeg smo kupili malo drugačija nego na slici. I dugo je trajala dostava pa ako vam se žuri, uzmite to u obzir. Inače sve ovako na prvu izgleda kvalit... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de mobiliario para salones

Escrito por la empresa

Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.

Besplatna dostava

Besplatna dostava diljem Hrvatske

Sve narudžbe besplatno dostavljamo na kućnu adresu diljem kontinentalne Hrvatske i na otoke povezane mostom (do najbliže pristupne točke do koje se može doći kombijem). Cijena dostave za Rab, Cres, Lošinj, Hvar, Brač, Korčulu, Pašman i Ugljan iznosi 20 €. Za sve ostale otoke moguća je dostava u trajektnu luku ili najbližu pristupnu točku na kopnu.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(1441)

1099 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Odlicno

Isporuka u dogovorenom roku. Na sve upite sam jako brzo dobila odgovor. Namjestaj je super. Sam proces narudzbe je takoder jednostavan. Sve preporuke :)

Poštovana Antea,

hvala na toplim riječima! Drago nam je što ste zadovoljni našom uslugom. Veselimo se budućoj suradnji!

Kupnnja namještaj

CIjena, brzina isporuke

Poštovana Martina,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

LOŠA KVALITETA neki komponenti na…

LOŠA KVALITETA neki komponenti na ormaru. A i ormar je neke srednje kvalitete.

Poštovani Dino,
hvala na recenziji.
Ispričavamo se zbog neugodnosti koje smo prouzročili. Cijenimo svaku recenziju i željeli bismo riješiti ovu situaciju. Molimo Vas da nas kontaktirate osobno na e-mail info@namjestaj.hr ili na broj 01 8000 383 kako bismo razjasnili detalje i osigurali bolje iskustvo u budućnosti.

sve super!!

Poštovana Ivana,

hvala Vam na recenziji! Važno nam je znati da naše usluge ispunjavaju Vaša očekivanja.

Overall great experience

Order proccess is very easy, you can pay by card upon delivery, delivery drivers are extra nice, good quality/price ratio. Overall very positive experience. We bought two pieces of furniture and would definetly purchase from this company again.

Dear Bernarda,

thank You for the review! Your feedback is very important to us as it helps us improve our service. We hope to provide You with an excellent experience in the future as well!

Sve super dostava komunikacija

Sve super dostava komunikacija

Poštovani Deni,

drago nam je što ste zadovoljni našom uslugom. Veselimo se budućoj suradnji!

Sve je bilo super.

Sve je bilo super.Dostava u roku. Upute za slaganje odlicne.

Poštovana Lorena,

hvala što ste odvojili vrijeme za ostavljanje recenzije! Drago nam je što je usluga ispunila Vaša očekivanja. Nadamo se da ćete i ubuduće odabrati nas!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kupljena komoda preskupa za smece i…

Kupljena komoda preskupa za smece i nekvalitetu koju sam dobila.razni šarafi za ladice slomljeni.

Poštovani,
ispričavamo se što Vaše iskustvo nije ispunilo očekivanja. Voljeli bismo što prije riješiti ovaj problem. Kontaktirat ćemo Vas direktno kako bismo pomogli u rješavanju problema. Razumijemo koliko je važno dobiti kvalitetnu uslugu i učinit ćemo sve da osiguramo što bolju uslugu u budućnosti.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Iznimno zadovoljna brzinom isporuke i…

Iznimno zadovoljna brzinom isporuke i ljubaznoscu dostavljaca.Sve pohvale i preporuka svima

Poštovana Martina,

hvala na Vašem povjerenju i vremenu koje ste posvetili pisanju recenzije.
Jako nas veseli što Vam se svidjela naša usluga!

Very nice funiture

Very nice funiture. Perfect delivery. And super easy and quick to comunicate with. Just the best.

Dear Annika,
thank You for choosing us! Our goal is to provide top-quality services, and your review helps us achieve that goal.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proizvodi su dobri,dogovaranje o…

Namještaj već dugo vremena naručujem na toj stranici,zadovoljna sam i naručivati ću i dalje.Hvala.

31 de mayo de 2026

Poštovana Fabiana,
Vaša recenzija nam je iznimno važna! Hvala što ste podijelili svoje mišljenje. Neprestano se trudimo poboljšati i drago nam je što ste naš klijent!

Sve lijepo objasnite

Sve lijepo objasnite

29 de junio de 2026

Poštovana Nada,
hvala na recenziji.
Drago nam je da ste zadovoljni našom uslugom. Radujem se budućoj suradnji!

Very satisfyied.

Dear Ana,
Your review means a lot to us! Thank You for choosing us and sharing Your experience. We look forward to working with You again!

Super bez greške

Super bez greške

30 de junio de 2026

Poštovani Danijel,
hvala na recenziji.
Drago nam je što ste zadovoljni našom uslugom. Veselimo se budućoj suradnji!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dostava je izvršena točno po dogovoru

Dostava je izvršena točno po dogovoru.
Komoda izgleda kao na slici, čvrsta je i stabilna, lagano se montira.
Odličan proizvod i usluga!

Poštovana Romana,
hvala što ste podijelili svoje iskustvo. Vaše mišljenje nam je vrlo važno kako bismo dodatno unaprijedili naše usluge!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Objasnite mi koji inžinjer je osmislio…

Objasnite mi koji inžinjer je osmislio vas kutni element sa 2 uska vrata??!!! ( vasa slika o elementu se ne vidi detaljno ili nikako kad se otviru oba vrata, kako staviti lonac ili jos vaznije kako uopce kut u unutrasnosti ocistiti??)..ma da je kostala 9,99€ ,to nije za koristiti.
2 stvar: tel. mi je receno na moje pitanje koliko usporivaca ide na ladice: odgovor 1, zato nije narudzba bila potpuna. Razocarenjeeee

Poštovani Željko,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prvi puta sam narucila preko stranice i…

Prvi puta sam narucila preko stranice i mogu reci da sam jako zadovoljna.
Od same dostave,uljudnosti i susretljivosti dostavljaca do kvalitete namjestaja.
Otac je preuzeo dostavu i sve mu je lijepo objasnjeno od strane dostavljaca.
Sigurno cu opet naruciti.

1 de julio de 2026

Poštovani,
zahvaljujemo Vam se na pozitivnoj recenziji.
Iznimno nam je drago da ste zadovoljni te Vam hvala na povjerenju. Radujemo se budućoj suradnji te Vam svakako stojimo na raspolaganju.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

...iznenađen sam anketom na engleskom…

...iznenađen sam anketom na engleskom jeziku!? Nije da ne razumijem, ali ...kome se obraćate? Totalno primitivno...neprihvatljivo

29 de junio de 2026

Poštovani,
hvala Vam što ste podijelili svoje iskustvo te nam je žao ako smo prouzročili neugodnosti. Svakako bi sve naše obavijesti trebale biti na hrvatskom jeziku, stoga ćemo nastalu situaciju provjeriti s IT odjelom.
Kontinuirano radimo na poboljšanju svih segmenata našeg poslovanja, stoga ćemo Vašu povratnu informaciju svakako uzeti u obzir.

Poštovani,
hvala na pozitivnoj ocjeni! Važno nam je znati da naše usluge ispunjavaju Vaša očekivanja. Radujemo se ponovnoj suradnji te Vam stojimo na raspolaganju!

Bravo sve je bilo ok

1 de julio de 2026

Poštovani,
hvala na recenziji! Vaše mišljenje nam je vrlo važno jer nam pomaže unaprijediti uslugu. Nadamo se da ćemo Vam i u budućnosti pružiti izvrsno iskustvo! Stojimo Vam na raspolaganju.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.