Banner for Namjestaj.hr

Namjestaj.hr Opiniones

1442
TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I couldn’t find in any furniture store in Zadar a classic kitchen nook set. I looked online and found exactly what I was looking for through Namještaj.com The selection of the article and payment wer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sve pohvale, narucila sam Beckly kutnu garnituru koju je tek trebalo proizvest, dosla je lijepa i kvalitetna, ista kao na fotografiji, platila sam pouzecem. Sve je vrlo jednostavno i s punim povjerenj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proizvodi su dobri,dogovaranje o preuzimanju je super,ako ti ne paše taj dan,dolaze u susret i dogovarate za neki drugi dan,dostava brza,kako piše čak i prije,i ispoštuju jamstvo najbolje cijene. Nam... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Izbor namještaja je izvrstan, iako je boja ovog kojeg smo kupili malo drugačija nego na slici. I dugo je trajala dostava pa ako vam se žuri, uzmite to u obzir. Inače sve ovako na prvu izgleda kvalit... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de mobiliario para salones

Escrito por la empresa

Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.

Besplatna dostava

Besplatna dostava diljem Hrvatske

Sve narudžbe besplatno dostavljamo na kućnu adresu diljem kontinentalne Hrvatske i na otoke povezane mostom (do najbliže pristupne točke do koje se može doći kombijem). Cijena dostave za Rab, Cres, Lošinj, Hvar, Brač, Korčulu, Pašman i Ugljan iznosi 20 €. Za sve ostale otoke moguća je dostava u trajektnu luku ili najbližu pristupnu točku na kopnu.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(1442)

1099 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bravo sve je bilo ok

Poštovani,
hvala na recenziji! Vaše mišljenje nam je vrlo važno jer nam pomaže unaprijediti uslugu. Nadamo se da ćemo Vam i u budućnosti pružiti izvrsno iskustvo! Stojimo Vam na raspolaganju.

Odličan namještaj

Odličan namještaj, jednostavna kupovina, susretljivi dostavljači.

Poštovani,
puno Vam hvala na recenziji.
Zaista nam je drago da ste zadovoljni našom ponudom i uslugom. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju te se veselimo nastavku uspješne suradnje!

Uzasno iskustvo

Uzasno iskustvo
Naime, tvrtka ne postuje rok isporuke
Podrska je ocajna, ne izlazi u susret uopce
Ne bih preporucio nikome ovu tvrtku

2 de julio de 2026

Poštovani,
hvala što ste podijelili svoje mišljenje.
Uvidom u narudžbu, ista je dostavljena unutar predviđenog vremena isporuke. Kontinuirano radimo na poboljšanju naše usluge i skraćivanju vremena za dostavu, stoga ćemo Vašu povratnu informaciju svakako uzeti u obzir.
Za sva pitanja i informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Stolci

Kako dobri polu barski stolci !

Poštovani,
zahvaljujemo Vam na recenziji.
Drago nam je što ste zadovoljni kupovinom u našoj trgovini. Hvala Vam što ste nam ukazali povjerenje te Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja!

Dobra cijena

Dobra cijena. Brza dostava i odlična komunikacija kroz cijeli postupak.

Poštovani,
puno Vam hvala na recenziji.

Besprijekorna usluga

Besprijekorna usluga: kvaliteta isporučene robe, vrijeme isporuke, ljubaznost suradnika, jasne i precizne upute za montažu.
Za svaku preporuku.

Poštovani,
zahvaljujemo Vam se na pozitivnoj recenziji.
Iznimno nam je drago vidjeti da ste zadovoljni te Vam hvala na povjerenju. Radujemo se budućoj suradnji te Vam svakako stojimo na raspolaganju.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nedostaju djelovi za slaganje i onda…

Nedostaju djelovi za slaganje i onda sam se trebao snalazit i nalazit djelove kako bi sve pravilno sastavio. S obzirom da nisam dao malo novaca kvaliteta nije u rangu s cijenom i došlo je s manjim ostećenjima. Vodilice za ladice su užasne

Poštovani,
hvala na povratnoj informaciji. Žao nam je što ste imali neugodnosti. Voljeli bismo što prije riješiti ovaj problem, stoga ćemo Vas direktno kako bismo Vam pomogli.
Kontinuirano radimo na poboljšanju svih segmenata našeg poslovanja, stoga ćemo Vašu povratnu informaciju svakako uzeti u obzir. Svakako ćemo napraviti sve što je u našoj moći da nastalu situaciju riješimo na obostrano zadovoljstvo u najkraćem mogućem roku.

All great

All great ! For recommendation. 10/10

Dear Dinko,

thank you for choosing us! Our goal is to provide the highest quality services, and your review helps us achieve that goal.

Poštovana Ivana,

hvala na pozitivnoj ocjeni! Važno nam je znati da naše usluge ispunjavaju Vaša očekivanja. Radujemo se ponovnoj suradnji!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Narucen je ormar sa 2 bijela vrata 2…

Narucen je ormar sa 2 bijela vrata 2 ogledala, dosao je sa 4 ogledala. 3 stranice su bile ostećene na ćoskovima. Ali idalje ne utječe na funkcionalnost.

Poštovani,
žao nam je zbog ovog iskustva i zahvalni smo što ste podijelili svoj osvrt. Vaše recenzije nam pomažu unaprijediti naš rad. Kontaktirat ćemo Vas direktno kako bismo pomogli u rješavanju problema.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The delivery was in time.

The delivery was in time.
All furniture in good shape and quality
The delivery person 10 stars , very kind and helpfull.
All over expirience more than 5 stars.
Thats why we purchase very frequently from you.
Only online furniture shop we trust

Dear Ružica,

thank you for taking the time to leave a review! We are glad that the service met your expectations. We hope that you will choose us again in the future!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It was great that your kind employee…

It was great that your kind employee contacted me directly regarding details!!
Delivery was also super, on time @ driver helpfull.
Very pleasantly surprised as you made it personal! Real luxury in our current time.
Best wishes to All!!

Dear Maja,
Your review is very important to us! Thank You for sharing Your opinion. We are constantly striving to improve, and we are glad to have You as a client!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sve najbolje od komunikacije do…

Sve najbolje od komunikacije do dostave, ljubaznost.
Preporuka

Poštovani Valter,

Dear Željana,

thank you for your review! We are glad that the service met your expectations. We hope that you will choose us again in the future!

Kauc je fantastican

Kauc je fantastican, udoban i lijep. Dostavljaci simpaticni i profesionalni. Sve preporuke!

Poštovana Kate,

hvala što ste odvojili vrijeme za ostavljanje recenzije! Drago nam je što je usluga ispunila Vaša očekivanja. Nadamo se da ćete i ubuduće odabrati nas!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Naručivanje i plaćanje je jednostavno

Naručivanje i plaćanje je jednostavno. Dostava je u rokovima i po dogovoru.

Poštovana Jasmina,

Odlično iskustvo

Odlično iskustvo, garnitura top kvalitete, djelatnici genijalni, dostavljači konkretni i snažni.
Srdačan poz iz Ri.
Domagoj

Poštovani Domagoj,
hvala na recenziji.

Everything was perfect

Everything was perfect. Kind costumer servis, fast delivery, very nice sofa.

29 de junio de 2026

Dear Jasna,
thank you for choosing us and sharing Your experience. We look forward to Your future order!

ODLIČNA I KVALITETNA PONUDA

ODLIČNA I KVALITETNA PONUDA, BRZA I TOČNA DOSTAVA.

29 de junio de 2026

Poštovani Goran,
hvala na recenziji.
Drago nam je što ste zadovoljni našom uslugom. Veselimo se budućoj suradnji!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.