Banner for Nanostone AB

Nanostone AB Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jocke har gjort ett fantastiskt jobb med professionellt utförande. Hela resan före, under och efter arbetet har gått supersmidigt med god kommunikation, förberedelse och med före/efter-bilder. Jocke t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltifrån första kontakt till avslutat arbete. Mycket trevlig personal. Snabbt utfört arbete på uppgjord tid. Mycket bra tvätt och algbekämpning av mina stenplattor. Bra fogsand inkl extra säck med fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hade besök av Gustav ( från Kristianstad, Nanostone) Väldigt professionell, förklarad alla steg i behandlingen av våra stenplattor, mkt. trevligt bemötande. Stenbehandlingen utfördes med noggrannh... Ver más

1. Servicio de lavado a presión
  2. también en la categoría
  3. Mantenimiento de viviendas
  4. Proveedor de techos
  5. Servicio de limpieza de enlucidos
  6. Servicio de mantenimiento de terrenos

Escrito por la empresa

Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

960 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 72% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

320 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så nöjd med tvätten av våra…

Så nöjd med tvätten av våra stenplattor! Ömer jobbade hårt hela dagen och det blev så fint. Så himla trevlig också!

13 de agosto de 2026

Hej Birgitta,

Tack för ditt härliga omdöme! Så roligt att höra att stenplattorna blev riktigt fina och att du är nöjd med Ömers både arbete och bemötande. Det ska vi självklart hälsa honom! 😊

Jättefint jobb av Jocke.

Jättefint jobb av Jocke.

12 de agosto de 2026

Hej Jesper,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med Jockes arbete, det ska vi självklart hälsa honom. 😊

Otrolig skillnad!

Snabbt och effektivt med bra resultat!

23 de julio de 2026

Hej Anita,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både arbetet och resultatet. 😊

Ha en fin dag!

Stentvätt

Jocke gjorde ett jättebra jobb så här långt. Lite knöligare med företaget att få till en lösning

6 de agosto de 2026

Hej Jan,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med Jockes arbete. Vi tar samtidigt till oss att det varit lite krångligare att hitta en lösning tillsammans med oss och hoppas att allt landar på ett bra sätt.

Hälsningar

Allt funkade perfekt

Allt funkade perfekt, stenplattorna skiner som om dom var nya.

7 de agosto de 2026

Hej Björn,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att allt fungerade perfekt och att stenplattorna ser ut som nya igen. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klar och tydlig iformation!

Trevlig personal, allt från kontoret och ute på plats. Jag var inte på plats men det var smidigt att få se arbetet gjort via bild även samtal i telefonen. Har ännu inte sett det me hopas det ser lika bra ut som å bild. Är jättenöjd!👍

Hej Elisabeth,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kontakten med vårt kontor och arbetet ute på plats.

Vi vet att man inte alltid har möjlighet att vara hemma, så det är roligt att höra att du uppskattade uppdateringarna via bilder och telefon. Vi hoppas att du blir minst lika nöjd när du ser resultatet på plats!

Tack för ditt förtroende och hoppas du får en riktigt fin dag!

Mycket bra,noggrann

Mycket bra,noggrann, pålitlig, hjälpsam
och social medarbetare Daniel,
rekommenderas verkligen
Arbetet gjordes 28 juli och fogsandning
31 juli. Tack MVH Berit Gustafsson
Sadelgatan 8B 431 62 Mölndal

Hej Berit,

Stort tack, Berit, för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med Daniels arbete.

Tack för ditt förtroende och för att du valde Nanostone. Vi hoppas att du får stor glädje av resultatet under lång tid framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gustav väldigt professionell och duktig

Hej Jan-Erik,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med Gustavs arbete. Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till honom.

Stort tack för ditt förtroende och hoppas du får en riktigt fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jocke gjorde ett fantastiskt jobb hos…

Jocke gjorde ett fantastiskt jobb hos oss.
Trevligt bemötande och bra genomförd tvättning.

Hej Madelene,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är så nöjd med Jockes arbete. Ett trevligt bemötande och ett väl utfört arbete är precis det vi vill att alla våra kunder ska uppleva.

Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till Jocke. Tack för ditt förtroende och ha en riktigt fin dag!

Proffs

Jag kontaktade Nanostone för att få taket tvättat. Märker direkt att dom vill anpassa sig efter mina önskemål. Tre dagar senare kommer två killar och tvättar taket. Killarna är själv inte nöjda med resultatet och säger vi kommer imorgon igen med speciellt medel och som vi kommer att spruta på taket och sen tvätta det igen. Första man tänker vad kommer detta att kosta mig. Dom svarar ingenting. Offerten som du har gäller vi vill bara att det ska bil perfekt. Dagen efter så anlitar jag dom för att tvätta min stensättning som jag själv tänkte göra. Resultatet på tak samt stensättning är klanderfritt. Jag har anlitat många företag i över 25 år till huset och måste säga vilka proffs! Om ni behöver hjälp med tvätt av stensättning och tak så tveka inte att anlita detta företaget.

23 de julio de 2026

Hej Göran,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Det betyder väldigt mycket för oss att höra att du uppskattade vårt arbetssätt och att du kände att vi satte kvaliteten i första rummet.

Att du dessutom valde att låta oss ta hand om din stensättning efter taktvätten är ett stort förtroende som vi verkligen uppskattar. Vi är glada att både taket och stenläggningen levde upp till dina förväntningar.

Stort tack också för din varma rekommendation. Den betyder oerhört mycket för oss!

Hade besök av Gustav från Nanostone

Hade besök av Gustav ( från Kristianstad, Nanostone)
Väldigt professionell, förklarad alla steg i behandlingen av våra stenplattor, mkt. trevligt bemötande. Stenbehandlingen utfördes med noggrannhet och det lilla ”avfall” som blev efter behandlingen togs omhand.
Resultatet blev jättefint. Kan verkligen rekommendera Gustav från Nanostone.
Även trevligt och tillmötesgående kontakt med personalen på försäljningen/ Annemarie

Hej Annemarie,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med både behandlingen och hela upplevelsen.

Det är extra roligt att Gustav gjorde ett så gott intryck med sitt professionella och noggranna arbete, sitt trevliga bemötande och sina tydliga förklaringar genom hela processen.

Tack för din varma rekommendation och för att du valde Nanostone. Vi önskar dig många år av glädje med dina fina stenplattor!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkligen ett proffsigt företag med bra…

Verkligen ett proffsigt företag med bra kontakt från offert till utförande. Finns verkligen inget att klaga på. Prisvärt, proffsigt och punktligt. Rekommemderas varmt.

Hej Dennis,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med hela processen. Att du uppskattade vårt bemötande, vår punktlighet och att du tycker att arbetet var prisvärt är precis det vi strävar efter.

Tack också för din varma rekommendation och för förtroendet. Vi önskar dig en riktigt fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bokade rengöring av sten/markplattor…

Bokade rengöring av sten/markplattor via Nanostone. Det var extremt smidigt vid offertförfrågan, alltid snabb återkoppling i ärendet, bra och tydlig kommunikation.

Ömer var den som kom och utförde arbetet hos oss ute på Tyresö.
Extremt trevlig, kunnig och noggrann.
Kom med bra tips, förklarade de olika stegen som skulle genomföras etc.
Mer än nöjd!

Hoppas att det blir Ömer som kommer även nästa gång, då vi redan har ytterligare ett par saker som Nanostone också skall få ta tag i.
För vi känner oss mycket nöjda med hans arbete.

Rekommenderas varmt!

/Ubbe

Respuesta de Nanostone AB

Stort tack, Ubbe, för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme!

Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevde hela processen som smidig – från offert och kommunikation till det färdiga resultatet. Extra roligt är det att höra att Ömer gjorde ett så gott intryck med sitt trevliga bemötande, sin noggrannhet och sina tydliga förklaringar genom hela arbetet. Självklart ska vi se till att föra vidare dina fina ord till honom.

Att ni redan planerar fler projekt tillsammans med oss är det bästa betyget vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa er igen och hoppas självklart att vi får möjlighet att skicka Ömer till er nästa gång också.

Stort tack för förtroendet och den varma rekommendationen. Önskar dig en riktigt fin dag!

Väl utfört arbete!

Väl utfört arbete!
Tydlig info och bra kommunikation genom hela processen
Tack Jocke!

Hej Lisa,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både arbetet och kommunikationen genom hela processen. Vi strävar alltid efter att hålla våra kunder väl informerade, så det betyder extra mycket att du lyfter fram det.

Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till Jocke. Tack för ditt förtroende och hoppas du får stor glädje av resultatet!

Grym service

Grym service, trevligt bemötande och ett kanon resultat 👍🏻

Hej Christer,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med både servicen, bemötandet och resultatet. Precis den upplevelsen vill vi ge alla våra kunder.

Tack för ditt förtroende och hoppas du får njuta av resultatet länge. Ha en riktigt fin dag!

Otroligt smidigt

Otroligt smidigt! Från bokning till utfört arbete.
Vi är mycket tacksamma för Jockes arbete ute hos oss!

Respuesta de Nanostone AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde hela processen som smidig, från bokning till färdigt resultat.

Tack för att du valde Nanostone och för din rekommendation. Vi önskar dig många härliga stunder på din fina uteplats!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi tog kontakt med Nanostone förra…

Vi tog kontakt med Nanostone förra måndagen och fick offert snabbt samma dag. Dagen därpå kom en glad Ömer och påbörjade del ett, tvätttning och algbekämpning. Senare i veckan blev det impregnering och idag utborstning av sand. Allt gjordes snabbt och professionellt. Ömer har varit mycket trevlig och informativ när det gäller vad som alla etapper innehåller.
Kan mycket väl rekommendera Nanostone!

Hej Johan,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme! Det gläder oss att höra att du upplevde hela processen – från snabb offert till färdigt resultat som smidig och professionell. Extra roligt är det att höra att Ömer har tagit väl hand om er och hållit er informerade genom varje steg i behandlingen.

Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till Ömer. Tack också för din varma rekommendation, den betyder väldigt mycket för oss.

Ha en fortsatt riktigt fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa betyg till Ömer från Nanostone...

Vi hade besök av Ömer från Nanostone imorse. Superbra genomgång av hur jobbet görs mm. Ömer gjorde ett fantastiskt bra jobb och vi är verkligen SUPERNÖJDA med Ömer & Nanostone. Rekommenderas varmt till den som funderar på att tvätta sin stenläggning.

Hej Camilla,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du är så nöjd med både genomgången och det arbete som Ömer utförde.

Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till Ömer – det kommer att göra honom väldigt glad. Tack också för den varma rekommendationen, den betyder mycket för oss.

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!

Förändringen är otrolig

Förändringen är otrolig. Det blev så fint 🙌🌟

14 de julio de 2026

Hej Agneta,

Tack snälla för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du tycker förändringen blev så stor och att du är så nöjd med resultatet.

Tack för att du valde Nanostone och hoppas du får njuta av den fina förvandlingen länge!

Väldigt bra

Väldigt bra. Jag fick snabb service. Duktig personal. Fantastiskt resultat

15 de julio de 2026

Hej Eva,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattade den snabba servicen, vår personal och framför allt att du är så nöjd med resultatet. Precis den upplevelsen vill vi ge alla våra kunder.

Stort tack för ditt förtroende och hoppas du får en riktigt härlig eftermiddag!

Amanda på Nanostone

8 consejos para escribir buenas reseñas.