Naprapatlandslaget - Halmstad Opiniones 269

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Tre Hjärtans väg 2, 302 41 Halmstad, Hallands län, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Haft problem med ländryggen och varit hos Andreas vid två tillfällen. Jag blev nästan helt smärtfri redan från första besöket. Har dragit mig länge för att besöka naprapat pga rädsla. Andreas tydlighe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt bemötande och proffsig behandling! Väldigt nöjd med mitt besök hos Mikaela. Trevligt bemötande, lyhörd, tog sig tid att förstå mina problem och förklarade varje steg av behandlingen på e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ibland händer det att man möter en intresserad "doktor". Vem är jag? Är den frågan infiltrerad i behandlingen blir man mycket friskare än om man känner sig anonym... eller som en bricka i statistiken.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt har varit bra från början till slut! Bokade tid för problem/smärta i knäet, speciellt vid squats, marklyft och hopp. Redan efter första besöket kunde jag göra allt detta med mycket mindre smärta!... Ver más

1. Centro de manipulación ósea
  2. Quiropráctico

Escrito por la empresa

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

• Tre Hjärtans väg 2, 302 41, Halmstad, Hallands län, Suecia

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Mycket nöjd

Smärtan jag hade försvann och jag fick bra tips på övningar

22 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Vi är glada att smärtan försvann och att du fick bra övningstips. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, god kompetens. Svårt att hitta dit och inte så inbjudande miljö.

17 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du uppskattade bemötandet och kompetensen. Vi tar till oss dina synpunkter gällande miljön och läget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som vanligt funkar det bra både med…

Som vanligt funkar det bra både med beställning tid och med behandlingen !

31 de marzo de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Vi är glada att både tidsbeställningen och behandlingen fungerar bra för dig som vanligt. Tack för din återkoppling!

Kanonbra

Kanonbra , så nöjd

25 de marzo de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Vi är så glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Tack för den fina återkopplingen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Toppenbra

Dom gör ett bra jobb.

9 de marzo de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Vi är glada att vårt arbete uppskattas. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Professionellt bemötande.

Professionellt bemötande.
Jag blev väl omhändertagen. Fick professionella råd och tips. Jag blev bättre.

26 de febrero de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen och fick professionella råd som hjälpte dig. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev jättetrevligt och proffsigt bemött…

Blev jättetrevligt och proffsigt bemött av Mikaela som stöttade mig bra. Kände mig väl omhändertagen.

29 de enero de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Vi är väldigt glada över att du kände dig väl omhändertagen och fick ett så bra stöd. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade stora besvär med min nacke…

Jag hade stora besvär med min nacke under en period. Efter några behandlingar hos Andreas kände jag en tydlig förbättring. Han är väldigt professionell i sitt arbete och samtidigt personlig och engagerad i sitt bemötande.

27 de enero de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Vi är glada att höra om din positiva upplevelse och att du kände en tydlig förbättring med din nacke efter behandlingarna. Tack för att du uppskattar vårt professionella och engagerade bemötande.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har varit hos Andreas när jag hade…

Har varit hos Andreas när jag hade problem med ryggen.
Var där nu igen för nacken.
Han fixar det så bra. Otroligt duktig känner mig trygg och han trevlig. Fint bemötande fina lokaler.
Värt ett besök.

19 de enero de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Vi är glada att höra att du känner dig trygg och väl bemött hos oss. Tack för dina vänliga ord om våra lokaler och Andreas skicklighet. Vi uppskattar verkligen din rekommendation!

Super

Trevligt bemötande och kunnig personal

20 de enero de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad

Vi är glada att vår personal var kunnig och trevlig. Tack för din återkoppling!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.