Haft problem med ländryggen och varit hos Andreas vid två tillfällen. Jag blev nästan helt smärtfri redan från första besöket. Har dragit mig länge för att besöka naprapat pga rädsla. Andreas tydlighe... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiskt bemötande och proffsig behandling! Väldigt nöjd med mitt besök hos Mikaela. Trevligt bemötande, lyhörd, tog sig tid att förstå mina problem och förklarade varje steg av behandlingen på e... Ver más
La empresa ha respondido
Ibland händer det att man möter en intresserad "doktor". Vem är jag? Är den frågan infiltrerad i behandlingen blir man mycket friskare än om man känner sig anonym... eller som en bricka i statistiken.... Ver más
Allt har varit bra från början till slut! Bokade tid för problem/smärta i knäet, speciellt vid squats, marklyft och hopp. Redan efter första besöket kunde jag göra allt detta med mycket mindre smärta!... Ver más
La empresa ha respondido
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Tre Hjärtans väg 2, 302 41, Halmstad, Hallands län, Suecia

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Trevligt bemötande, god kompetens. Svårt att hitta dit och inte så inbjudande miljö.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Som vanligt funkar det bra både med beställning tid och med behandlingen !

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Trevligt bemötande och professionellt intryck

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Har gått hos Andreas i flera år och alltid varit nöjd!

Professionellt bemötande.
Jag blev väl omhändertagen. Fick professionella råd och tips. Jag blev bättre.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Fick en tid ganska omgående samt hjälp med mina problem.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Otroligt nöjd bra bemötande och bra behandling.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Blev jättetrevligt och proffsigt bemött av Mikaela som stöttade mig bra. Kände mig väl omhändertagen.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Jag hade stora besvär med min nacke under en period. Efter några behandlingar hos Andreas kände jag en tydlig förbättring. Han är väldigt professionell i sitt arbete och samtidigt personlig och engagerad i sitt bemötande.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Har varit hos Andreas när jag hade problem med ryggen.
Var där nu igen för nacken.
Han fixar det så bra. Otroligt duktig känner mig trygg och han trevlig. Fint bemötande fina lokaler.
Värt ett besök.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Halmstad
Más información sobre otros tipos de reseñas.